Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 20:16

Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:
Тик-Так1892 написа:Един въпрос към хората,които подхфаха темата:Защо винаги трябва да се връщаме към стари муцуни?А и защо трябва задължително да са наши кадри?Това за безалтернатива го слушаме и в политиката и за това сме на тоя хал,както и в спорта.Лично за мен трябва да се даде шанс на млад треньор,многократно казах,че моето предложение е Александър Димитров,който не е левскар,както го заклеймиха тук преди известно време.Човека е цесекар,юноша на ЦСКА,познавам го лично от доста време и мога да кажа,че има всички необходими качества.Има самочувствието,желанието и характера да води ЦСКА.

Пич,направо направи тема за по-безопасен треньор на ЦСКА и там всеки да даде предложението си.Разбирам,че ти си се спрял на Александър Димитров,моят избор е Гьоре Йовановски.Ако някой друг се сети за по-слаб треньор от тези двамата който да води ЦСКА-да пише!

И защо смяташ,че Александър Димитров е слаб треньор?

Въпроса е ти защо смяташ, че е силен треньор? На европейското гол не вкарахме и се оправдаваше с някакви засади дето били вдигнали. Аз си казах мнението, кои треньори със СИГУРНОСТ могат да водят ЦСКА. Димитров и Мето Деянов например е стрелба в тъмното. Може да се окажат сполучливи варианти, но може да се окажат и провали. ЦСКА все пак не е училище за треньори.

А малкия стойчо и Янчев?

Ако искаш Димитров за помощник нямам нищо против. :) Но съм съгласен, че в момента, в който не може да ни води някой измежду Стойчо, Петев и Любо - трябва да се заложи на млад специалист. Дано дотогава Димитров и Деянов поемат някой по-малък клуб и покажат някакви качества. Защото само с юношеските национали....не знам. :roll:

Мето според мен няма да стане.Работил съм със него за това смятам,че е силен треньор.Неуспеха на европейското се дължи на определени причини.Тото-аферата,която се бяха опитали да направят заради нея момчетата яко бяха наляли гипса в първите минути срещу Германия.Срещу Украйна малкото журналисти,които бяха там казаха,че уникален малшанс,а и чисто и просто ужасно слабата работа в клубовете ни,няма как да не ти обръщат внимание в клуба и да се развиваш добре.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 21:08

Защо Мето да не става? На тях успехите са им горе-долу едни и същи с юношеските отбори. Пак казвам - нека се заложи на някой от двамата, но едва когато никой измежду Стойчо, Петев и Любо нямат възможност да водят ЦСКА. А в момента си имаме Стойчо и мисля, че доста обширно се аргументирах защо е глупост да го сменяме. Ако никой от тримата не може да води ЦСКА - тогава да идва новото поколение треньори. Дори да е стрелба в тъмното пак може да се окажат и успешни варианти, докато старите ги знаем всичките.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 авг 2014 21:17

Към Мето май е имало оферта да ни поеме, даже доколкото разбрах миналото лято е била офертата към него, не съм сигурен, но е отказал.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 22:12

Venko123 написа:Към Мето май е имало оферта да ни поеме, даже доколкото разбрах миналото лято е била офертата към него, не съм сигурен, но е отказал.

Да,но офертата май е била още по-времето на боклуците,но не съм сигурен.Red Warrior,Аз мисля,че Мето е един от тези които не биха издържали на точно това напрежение,което е в ЦСКА.И съответно мисля,че Сашо може да издържи,защото го познавам.Съгласен съм само с едно и това е,че е глупаво да се прави смяна във времето,когато има мачове,Стойчо трябва да бъде освободен на полусезона.В най-лошият случай,ако остане до евентуалното ни следващо участие в ЛЕ,което е под доста сериозен въпрос и то не заради резултатите на терена,а защото са правени страшни злоупотреби и са разсрочвали хора,които дори не са знаели.И това не го казва праховеца,а Пакурар,моля се само да не ги е дал на ФИФА,защото може да изгорим и за повече от 3 години.Та ако се провали и следващата година в Европа,ще е смешно да не му се поиска оставката.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 авг 2014 22:51

Тик-Так1892 написа:Мето според мен няма да стане.Работил съм със него за това смятам,че е силен треньор.Неуспеха на европейското се дължи на определени причини.Тото-аферата,която се бяха опитали да направят заради нея момчетата яко бяха наляли гипса в първите минути срещу Германия.Срещу Украйна малкото журналисти,които бяха там казаха,че уникален малшанс,а и чисто и просто ужасно слабата работа в клубовете ни,няма как да не ти обръщат внимание в клуба и да се развиваш добре.

А, бе, безработник, какво си работил бе? Работил бил. :lol: Поредния гребец на сухо. Неуспеха се дължал на определени причини - не, на лунното приближение се дължи. :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 авг 2014 23:10

Кировец написа:
Тик-Так1892 написа:Мето според мен няма да стане.Работил съм със него за това смятам,че е силен треньор.Неуспеха на европейското се дължи на определени причини.Тото-аферата,която се бяха опитали да направят заради нея момчетата яко бяха наляли гипса в първите минути срещу Германия.Срещу Украйна малкото журналисти,които бяха там казаха,че уникален малшанс,а и чисто и просто ужасно слабата работа в клубовете ни,няма как да не ти обръщат внимание в клуба и да се развиваш добре.

А, бе, безработник, какво си работил бе? Работил бил. :lol: Поредния гребец на сухо. Неуспеха се дължал на определени причини - не, на лунното приближение се дължи. :lol:

+1
То е ясно,че тотото,малшанса и клубовете са виновни.Да не знаеш кой от отбора ти в момента може да изпълни дузпа,за това кой е виновен?Може би Стойчо Младенов? :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 авг 2014 23:14

GOLEADOR написа:
Кировец написа:

+1
То е ясно,че тотото,малшанса и клубовете са виновни.Да не знаеш кой от отбора ти в момента може да изпълни дузпа,за това кой е виновен?Може би Стойчо Младенов? :lol:

А, мани го Стойо! Сменяме го поне на полусезона и слагаме някой виден специалист на 35-36 години, който е спечелил не една и две награди по надпиване в местната кръчма. :lol: Стойо не става - той не може да накара свободните агенти да играят като Барса или Реал. ОСТАВКА, ОСТАВКА!!! :lol:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 23:35

Кировец написа:

Бил ми е треньор,бе клоунче.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 авг 2014 00:59

Това обяснява всичко! Ти си бил футбалер бе! :) :) :)

Простено ти е!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2014 12:09

Човекът си казва съвсем културно мнението за Стойчо. Ясно се обоснова, какви са причините да не го харесва като треньор! Тука, братче, го разпънаха на кръст от пет страни едновременно. Поменете ми думата, ако преди това Стойчо не бъде изритан от феновете, това ще го направят Сашетата, които и без това след евроепопеята със Зимбру бяха напърдяли гърнетата, но единствено доброто стечение на обстоятелствата и мачът със сините ни реаниматори запазиха главата на Стойчо непокътната.

Върни се в “ЦСКА”