Red Warrior написа:petko.h.markov написа:Red Warrior написа:Тик-Так1892 написа:GOLEADOR написа:Тик-Так1892 написа:Един въпрос към хората,които подхфаха темата:Защо винаги трябва да се връщаме към стари муцуни?А и защо трябва задължително да са наши кадри?Това за безалтернатива го слушаме и в политиката и за това сме на тоя хал,както и в спорта.Лично за мен трябва да се даде шанс на млад треньор,многократно казах,че моето предложение е Александър Димитров,който не е левскар,както го заклеймиха тук преди известно време.Човека е цесекар,юноша на ЦСКА,познавам го лично от доста време и мога да кажа,че има всички необходими качества.Има самочувствието,желанието и характера да води ЦСКА.
Пич,направо направи тема за по-безопасен треньор на ЦСКА и там всеки да даде предложението си.Разбирам,че ти си се спрял на Александър Димитров,моят избор е Гьоре Йовановски.Ако някой друг се сети за по-слаб треньор от тези двамата който да води ЦСКА-да пише!
И защо смяташ,че Александър Димитров е слаб треньор?
Въпроса е ти защо смяташ, че е силен треньор? На европейското гол не вкарахме и се оправдаваше с някакви засади дето били вдигнали. Аз си казах мнението, кои треньори със СИГУРНОСТ могат да водят ЦСКА. Димитров и Мето Деянов например е стрелба в тъмното. Може да се окажат сполучливи варианти, но може да се окажат и провали. ЦСКА все пак не е училище за треньори.
А малкия стойчо и Янчев?
Ако искаш Димитров за помощник нямам нищо против.Но съм съгласен, че в момента, в който не може да ни води някой измежду Стойчо, Петев и Любо - трябва да се заложи на млад специалист. Дано дотогава Димитров и Деянов поемат някой по-малък клуб и покажат някакви качества. Защото само с юношеските национали....не знам.
Мето според мен няма да стане.Работил съм със него за това смятам,че е силен треньор.Неуспеха на европейското се дължи на определени причини.Тото-аферата,която се бяха опитали да направят заради нея момчетата яко бяха наляли гипса в първите минути срещу Германия.Срещу Украйна малкото журналисти,които бяха там казаха,че уникален малшанс,а и чисто и просто ужасно слабата работа в клубовете ни,няма как да не ти обръщат внимание в клуба и да се развиваш добре.