Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA69
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот CSKA69 » 18 авг 2014 16:28

Интересно мнение от форума на ЦСКА :

Ако си позволя да направя една класация на треньорите на ЦСКА в обозримото минало, оценени с оценки по образователната система, тя би изглеждала горе-долу така:

Отличен (6) - Димитър Пенев, Аспарух Никодимов - тези двама треньори са над всички, но в момента техен еквивалент няма, а те вече са стари;
Отличен (5.50) - Георги Василев-Гочето - минусът му е заради леко колебливо представяне в ЕКТ, той също вече е стар;
Мн. добър (5) - Стойчо Младенов, Миодраг Йешич - последните 2-ма треньори шампиони с ЦСКА. Младенов е силен селекционер, но е прекалено предпазлив и понякога не уцелва правилния стартов състав във важни мачове. Йешич, обратно, е по-смел и по-точен в състава в подобни мачове, но като селекционер издиша, а има и тенденцията да води основно екс-югославски играчи. Иначе и двамата са добри мотиватори и добри в играта при статични положения.
Мн. добър 4.50 - Любослав Пенев, Милен Радуканов - знам, че доста хора тук харесват първия заради славното му минало на играч, а също така имат негативно мнение за втория поради случките около лицензионните плащания. Но, абстрахирайки се от лични емоции, мисля, че това е точната им оценка. Радуканов донесе последните 2 трофея в ЦСКА, отборът играеше красив и нападателен футбол, записа победа и над Рапид Виена като гост. Пенев пък донесе дисциплина и някои генерално модерни виждания, записа и последното по-славно отстраняване на противник в ЕКТ и то пак с победа като гост.
Добър 4 - може би Пламен Марков, заради спечелената купа и втория мач с Бешикташ, където от почти невъзможна ситуация от първия мач стигнахме до продължения, а можеше и да бием, ако не беше пропускът на Петре. В първенството също една измислена дузпа на Ристосков срещу говедата го лиши от първо място на полусезона.

С оглед на горното, логично е да се предположи, че вариантите пред ЦСКА са 2 - или Миодраг Йешич + силен, властен и можещ спортен директор, или Стойчо Младенов. Поради липса на подобна директорска фигура, Младенов остава единственият вариант.
На теория, Йешич треньор и Младенов директор/селекционер би било идеалният вариант за ЦСКА, но характерите на двамата правят този вариант невъзможен на практика.

Ангел Червенков бих го сложил при Стойчо и Радуканов като качества - при евентулно преждевременно напускане на Младенов би бил идеален за заместник в конкретната ситуация..
Александър Станков не бих искал да го виждам никога повече в ЦСКА - ето един наистина останал в миналото като разбиране за играта треньор, а беше помощник на Катуци...
Костадин Ангелов - тук няма какво да коментираме - за мен този е като Вуцов - много желание и уж разбиране на модерните неща във футбола, а всъщност въздух под налягане...

Иначе бих искал да видя едно име извън червената общоност как би се справил с условията в ЦСКА - СТОЙЧО СТОЕВ! Също така аз съм писал на много места, че симпатизирам на Ивайло Петев, въпреки всичките му кусури - най-вече заради умението да изгражда отбори, докато Стоев е по-скоро добър тактик, който умело използва наличния потенциал..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 авг 2014 16:54

GOLEADOR написа:
Red joker написа:Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.
Паро е велик треньор,заедно с Пената са най-големите български треньори за последните 30години,за шампионата за който говориш,бяхме „гола вода“,а само си спомни ,ако можеш първия ни мач в Петрич-0:0 ,като ни отмениха цели 4 гола :o :shock: ,това говори ли ти нещо-на мене да,просто говедата бяха в началото на ерата „Чорни“ и трябваше НСПП,да се доказва ,като голям ръководител и да оправдае на всяка цена наливането на десетките милиони и на всяка цена да стават шампиони,всяка година 8-) :!: Нас ни режат и досега ,а за тях авантите нямат спирка!
За Любо още не може да се каже ,че е голям треньор,още е в началото на пътя е,там мисля,че нещата се движат от Ради Здравков,но за споменатият от тебе провал,а и не само този,основна вина имат собствениците на Клуба,не забравяй този факт!

За мача с Беласица трябва да уточня,че отменените голове бяха 3 (три).Но в отбора си имахме Лече,а сега е Марки.Съдиите и тогава си ни режаха редовно.Играем в Плевен и ни свири същия съдия от мача с Беласица.Лече вкара страшен гол,но съдията отново отмени гола.Мача завърши 0:0 но никой тогава не си и помисляше да поиска оставката на треньора заради равните мачове с Беласица или Спартак.Миналия сезон също ни рязаха зверски.Мача с Морето е емблематичен.Но не вярвам тогава зад "съдийската свирка" да стояха Левски,по-скоро Лудогорец или местните мафиоти от ТИМ.Сигурен съм,че ако отбора ни задържи сегашната си позиция и станем един от главните претенденти за титлата,ще гледаме мачове като този с Морето или Беласица .

По какъв показател ги сравняваш Лечков и Маркиньос :roll: :!: :?: Иначе съм сиггурен,че ще има такива мачове ,в които ще ни режат,за това трябва да се вдига класата на отбора и дори и да ни режат пак да биеме ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 16:55

Моята лична класация е:

1. Аспарух Никодимов
2. Димитър Пенев
3. Стойчо Младенов
4. Гочето Василев
5. Любо Пенев

Другото е фира.

От левскарските треньори:

1. Стефан Грозданов
2. Гочето Василев (отново) :)
3. Херо
4. Мърмориньо

От неутралните треньори ми харесва само Ивайло Петев - никой друг.

Оттук можем да направим извода, че като махнем левскарите и тези в пенсионна възраст, годни да тренират ЦСКА са само Стойчо, Любо, и Ивайло Петев. Последните двама си имат отбори, а Стойчо ни е треньор в момента. Ето затова не разбирам какво е това плюене по дефолт по него, когато по-добра алтернатива в момента нямаме.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 авг 2014 17:16

Стойчо щял да остави на скамейката най-сетне некадърния и мързелив глупак Маркиньос.
А дано, айде бат Стойо, зарадвай ни!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 19:05

CSKA69 написа:Интересно мнение от форума на ЦСКА :

Ако си позволя да направя една класация на треньорите на ЦСКА в обозримото минало, оценени с оценки по образователната система, тя би изглеждала горе-долу така:

Отличен (6) - Димитър Пенев, Аспарух Никодимов - тези двама треньори са над всички, но в момента техен еквивалент няма, а те вече са стари;
Отличен (5.50) - Георги Василев-Гочето - минусът му е заради леко колебливо представяне в ЕКТ, той също вече е стар;
Мн. добър (5) - Стойчо Младенов, Миодраг Йешич - последните 2-ма треньори шампиони с ЦСКА. Младенов е силен селекционер, но е прекалено предпазлив и понякога не уцелва правилния стартов състав във важни мачове. Йешич, обратно, е по-смел и по-точен в състава в подобни мачове, но като селекционер издиша, а има и тенденцията да води основно екс-югославски играчи. Иначе и двамата са добри мотиватори и добри в играта при статични положения.
Мн. добър 4.50 - Любослав Пенев, Милен Радуканов - знам, че доста хора тук харесват първия заради славното му минало на играч, а също така имат негативно мнение за втория поради случките около лицензионните плащания. Но, абстрахирайки се от лични емоции, мисля, че това е точната им оценка. Радуканов донесе последните 2 трофея в ЦСКА, отборът играеше красив и нападателен футбол, записа победа и над Рапид Виена като гост. Пенев пък донесе дисциплина и някои генерално модерни виждания, записа и последното по-славно отстраняване на противник в ЕКТ и то пак с победа като гост.
Добър 4 - може би Пламен Марков, заради спечелената купа и втория мач с Бешикташ, където от почти невъзможна ситуация от първия мач стигнахме до продължения, а можеше и да бием, ако не беше пропускът на Петре. В първенството също една измислена дузпа на Ристосков срещу говедата го лиши от първо място на полусезона.

С оглед на горното, логично е да се предположи, че вариантите пред ЦСКА са 2 - или Миодраг Йешич + силен, властен и можещ спортен директор, или Стойчо Младенов. Поради липса на подобна директорска фигура, Младенов остава единственият вариант.
На теория, Йешич треньор и Младенов директор/селекционер би било идеалният вариант за ЦСКА, но характерите на двамата правят този вариант невъзможен на практика.

Ангел Червенков бих го сложил при Стойчо и Радуканов като качества - при евентулно преждевременно напускане на Младенов би бил идеален за заместник в конкретната ситуация..
Александър Станков не бих искал да го виждам никога повече в ЦСКА - ето един наистина останал в миналото като разбиране за играта треньор, а беше помощник на Катуци...
Костадин Ангелов - тук няма какво да коментираме - за мен този е като Вуцов - много желание и уж разбиране на модерните неща във футбола, а всъщност въздух под налягане...

Иначе бих искал да видя едно име извън червената общоност как би се справил с условията в ЦСКА - СТОЙЧО СТОЕВ! Също така аз съм писал на много места, че симпатизирам на Ивайло Петев, въпреки всичките му кусури - най-вече заради умението да изгражда отбори, докато Стоев е по-скоро добър тактик, който умело използва наличния потенциал..

Във световният футбол тенденцията почти винаги е била,че халфовете-футболисти са най-добрите треньори и може би централните защитници са не лош избор.Бекове,крила,вратари,нападатели в повечето случаи са доста неуспешни.Димитър Пенев и Аспарух Никодимов вече не са актуални варианти.Гочето пък не е актуален за никъде,защото изповядва същият футбол,като този на Стойчо,а той вече може да е печеливш само в мачовете с Марек,Хасково и забележете Левски.Йешич имаше уникалният късмет да поеме страхотен отбор,който после сам успя да разбие и развали,успехите му в ЦСКА до голяма част се дължат на добро стечение на обстоятелствата и това,че не той беше подготвял този отбор.При последният му престой пък се уверих,че е човек със разбирания от 80-90 година,общо взето почти същият случай,като Стойчо,но като футболен почерк е по-различен,поне малко по-смел е,отборите му се надиграват,припомнете си Литекс,но не е вариант,както казах.Червенков,Пламен Марков са хора,които не ги виждам в мотивационна част за мен не са точните хора,просто няма да виреят.За Радуканов имам много преки впечатления,защото гледах мачовете му от сектор А,както и много тренировки.В началото Радуканов успяваше да вирее,защото се държеше,като приятелче на футболистите и когато във втората част от първият си престой,той опита да се дистанцира и да придбие,някакъв авторитет,футболистите веднага го предадоха и почнаха съмнителните мачове,разбира се по-нареждане на боклуците.Радуканов е човек,който не лъха респект,няма как никога да успее със мишия си характер,примера е,че Платини го напсува по-време на един мач с Черноморец,извиняваше се на Зику,че го вади.Костадин Ангелов дори не заслужава коментар.За мен Любослав Пенев е най-добрият вариант въпреки,някои мои резерви към бившите нападатели,смятам,че ако той ни поеме поне за България ще сме доста добре,той доказа,че се развива и точно такива хора трябват на БГ-ФУТБОЛА.
Петев за мен е далеч по-добър от Ст.Стоев,казах и защо в други коментари,Петев единствено е също леко предпазлив в Европа и прибираше Лудогорец твърде рано и това му изяде главата.
Един въпрос към хората,които подхфаха темата:Защо винаги трябва да се връщаме към стари муцуни?А и защо трябва задължително да са наши кадри?Това за безалтернатива го слушаме и в политиката и за това сме на тоя хал,както и в спорта.Лично за мен трябва да се даде шанс на млад треньор,многократно казах,че моето предложение е Александър Димитров,който не е левскар,както го заклеймиха тук преди известно време.Човека е цесекар,юноша на ЦСКА,познавам го лично от доста време и мога да кажа,че има всички необходими качества.Има самочувствието,желанието и характера да води ЦСКА.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 авг 2014 19:43

Тик-Так1892 написа:Един въпрос към хората,които подхфаха темата:Защо винаги трябва да се връщаме към стари муцуни?А и защо трябва задължително да са наши кадри?Това за безалтернатива го слушаме и в политиката и за това сме на тоя хал,както и в спорта.Лично за мен трябва да се даде шанс на млад треньор,многократно казах,че моето предложение е Александър Димитров,който не е левскар,както го заклеймиха тук преди известно време.Човека е цесекар,юноша на ЦСКА,познавам го лично от доста време и мога да кажа,че има всички необходими качества.Има самочувствието,желанието и характера да води ЦСКА.

Пич,направо направи тема за по-безопасен треньор на ЦСКА и там всеки да даде предложението си.Разбирам,че ти си се спрял на Александър Димитров,моят избор е Гьоре Йовановски.Ако някой друг се сети за по-слаб треньор от тези двамата който да води ЦСКА-да пише!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 19:48

GOLEADOR написа:
Тик-Так1892 написа:Един въпрос към хората,които подхфаха темата:Защо винаги трябва да се връщаме към стари муцуни?А и защо трябва задължително да са наши кадри?Това за безалтернатива го слушаме и в политиката и за това сме на тоя хал,както и в спорта.Лично за мен трябва да се даде шанс на млад треньор,многократно казах,че моето предложение е Александър Димитров,който не е левскар,както го заклеймиха тук преди известно време.Човека е цесекар,юноша на ЦСКА,познавам го лично от доста време и мога да кажа,че има всички необходими качества.Има самочувствието,желанието и характера да води ЦСКА.

Пич,направо направи тема за по-безопасен треньор на ЦСКА и там всеки да даде предложението си.Разбирам,че ти си се спрял на Александър Димитров,моят избор е Гьоре Йовановски.Ако някой друг се сети за по-слаб треньор от тези двамата който да води ЦСКА-да пише!

И защо смяташ,че Александър Димитров е слаб треньор?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 19:57

Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:

Въпроса е ти защо смяташ, че е силен треньор? На европейското гол не вкарахме и се оправдаваше с някакви засади дето били вдигнали. Аз си казах мнението, кои треньори със СИГУРНОСТ могат да водят ЦСКА. Димитров и Мето Деянов например е стрелба в тъмното. Може да се окажат сполучливи варианти, но може да се окажат и провали. ЦСКА все пак не е училище за треньори.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 авг 2014 20:07

Red Warrior написа:
Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:

Въпроса е ти защо смяташ, че е силен треньор? На европейското гол не вкарахме и се оправдаваше с някакви засади дето били вдигнали. Аз си казах мнението, кои треньори със СИГУРНОСТ могат да водят ЦСКА. Димитров и Мето Деянов например е стрелба в тъмното. Може да се окажат сполучливи варианти, но може да се окажат и провали. ЦСКА все пак не е училище за треньори.

А малкия стойчо и Янчев?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 20:10

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:

А малкия стойчо и Янчев?

Ако искаш Димитров за помощник нямам нищо против. :) Но съм съгласен, че в момента, в който не може да ни води някой измежду Стойчо, Петев и Любо - трябва да се заложи на млад специалист. Дано дотогава Димитров и Деянов поемат някой по-малък клуб и покажат някакви качества. Защото само с юношеските национали....не знам. :roll:

Върни се в “ЦСКА”