Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Сектор Г
Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации
Е, ти пък за сефте го чуваш този човек

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Долно уйно
- Контакти:
Кашчей написа:Долно уйно написа:Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации
Е, ти пък за сефте го чуваш този човекНали той ги разпяваше в сектор Г. Няма да загубиш много, ако отделиш 5 минути и го прочетеш. Доста по-добре от простотиите на ДърПатката.
Хич не съм им следил нищо около тях, тъй като не са меинтересували, а сега ги коментирам единствено само защото.... ти много добре знаеш защо

Нали съм говедо и хейтя от злоба

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- CSKA_1948_
- Контакти:
И какво интересно каза? Нищо, което не се знае! 

CSKA_1948_ написа:И какво интересно каза? Нищо, което не се знае!
Цъцъцъ.... ти всичко знаеш, както прочем всички припознавачи. Аз пък не знаех нищо за него и ми беше интересно да прочета. Определено в него има повече чест и достойнство, отколкото във всички форумни (и извънфорумни) припознавачи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Долно уйно написа:Кашчей написа:Долно уйно написа:Но, какъв се е явявал той във фалиралото ЦСКА или пък там из разните му фен организации
Е, ти пък за сефте го чуваш този човекНали той ги разпяваше в сектор Г. Няма да загубиш много, ако отделиш 5 минути и го прочетеш. Доста по-добре от простотиите на ДърПатката.
Хич не съм им следил нищо около тях, тъй като не са меинтересували, а сега ги коментирам единствено само защото.... ти много добре знаеш защо
Нали съм говедо и хейтя от злоба
До болка откровен

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Кашчей написа:CSKA_1948_ написа:И какво интересно каза? Нищо, което не се знае!
Цъцъцъ.... ти всичко знаеш, както прочем всички припознавачи. Аз пък не знаех нищо за него и ми беше интересно да прочета. Определено в него има повече чест и достойнство, отколкото във всички форумни (и извънфорумни) припознавачи.
А бе, повече от тебе никой не знае

Red joker написа:Кашчей написа:CSKA_1948_ написа:И какво интересно каза? Нищо, което не се знае!
А бе, повече от тебе никой не знаеВикаш щом е анти-ЦСКА и анти-ГГ,значи е на върха на достойнството и честта...ебати логиката
Човекът си е даже върло Про-ЦСКА, за разлика от теб, който си Про-Литекс!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:CSKA_1948_ написа:И какво интересно каза? Нищо, което не се знае!
А бе, повече от тебе никой не знаеВикаш щом е анти-ЦСКА и анти-ГГ,значи е на върха на достойнството и честта...ебати логиката
Човекът си е даже върло Про-ЦСКА, за разлика от теб, който си Про-Литекс!
И ти си върло кух ,ама ше те изтърпиме някак си
Не помня да си ме чукал, та да знаеш дали съм кух, ама може и да си сънувал..Еех..мечтии!![]()
![]()
Предадохте си клуба, плюхте на името му, обаче сте много яки цесекари-няма втори, като вас! А тези, които му останаха верни са предатели, нали?! Предател да говори за предателство-безценно!
Не е нужно да ми правиш подобни намеци,аз не съм ти Донка или Цифрата и не си падам по хомоси

Човекът работи в Ефбет..и за толкова малко време..стигна до доста висока позиция. Ако ще и книга да издаде..това са фактите.
Защитава една теза безкористно толкова време и след това минава на заплата при хората, създали я...
Съжалявам, но е против принципите ми за Чест и Морал !
Защитава една теза безкористно толкова време и след това минава на заплата при хората, създали я...
Съжалявам, но е против принципите ми за Чест и Морал !