ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!

Мнениеот bobo_13 » 27 мар 2015 12:30

А защо се споменават само 1 млн? Нали задълженията към НАП са само 9.6 млн лева и нямало подписано споразумение за разсрочено плащане? Томов сам го обяви на прескоференция миналата седмица. Държавата затънала, тоя се хвали, че дължал 10 мнл на НАП и те седят и го гледат :) Цирк! Братовчед ми е служител на Армията и не е вземал 6 месеца заплата. Футболистите от 2 месеца. На тях плащат ли им се осигуровките? Или пак си задлъжняваме на НАП????

Футболистите реват, че не били вземали 2 месеца по 20 бона....а какво да кажат служителите с тежните 800-1000 лв дето не са ги виждали от 6 месеца????
Последна промяна от bobo_13 на 27 мар 2015 12:31, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 27 мар 2015 12:31

Пичове, 1 млн за 3 дни?
Айде да закриваме! :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 мар 2015 12:31

Кировец написа:
Lyubaka01 написа:Ти сериозно ли мислиш, че с дарения ще се съберат тия пари (само си спомни емитирането на акциите)??? Не ме разбирай криво-пожелавам ви да се решат по някакъв начин нещата. Обаче с Лупан начело, нещата са зле и е крайно време да се разкара, но като преди това изпълни поне едно от многобройните си обещания(цар е да обещава)-"ЦСКА ще вземе лиценз". А за парите на Манджуков и Инджов не се тревожи-ако са верни тия суми, които се тиражират като задължения, все ще има къде да се наместят...

Ти пък верно ли си мислиш, че без Лупан ЦСКА ще фърка? 5 години ЦСКА беше без Лупан - имаше Титан и кво? Ликвидация, А окръжна, милиони задължения, измами с агенти и играчи - невероятен просперитет.

Така, че стига си давал наклон в размишленията, защото това е все едно къртица да казва на орела как да лети.
Олеле, орльо, аз наклин на размишленията не мога да ти давам, по простата причина, че тоя процес(размишлението) ти е противопоказен...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 мар 2015 12:32

Всеки има право на мнение.
Вчера цял ден също бях на мнение, че доверието в Томов се изчерпа и трябва да го оставим да си понесе отговорността. Вярно е - година и половина Стойчо разправя как трябвало клубът да се стабилизира. В същото време прибира огромна заплата (огромна за състоянието, в което се намира ЦСКА). Лупи хем реве, че е много трудно, плащания и т.н., говори ми за Шампионски лиги, титли, а не плаща премии. Значи имаше цяла година и половина, бяха се събрали все баровци, някои от тях - мулти милионери. И накрая Томов пак силно изненадан, както беше през 2008. Ами нали си Великият комбинатор, как не можа да ги предвидиш тези ходове? Друго, каква издръжка, за какви 5 лева говори, като парите ги е дал под формата на кредит към ЦСКА? Като Титан. Затова вчера бях решил да не давам пари.
Вечерта си промених мнението. ЦСКА иска от нас помощ и ние трябва да им я дадем. После може и да погнем Томов с камъните. Но сега трябва да помогнем. Това е ЦСКА. Независимо дали отгоре седи Томов, Черепа или Гърнето. Това си е все нашето ЦСКА. Все още! :(
И аз си дадох лептата за ЦСКА, не за Томов.
Последна промяна от djd на 27 мар 2015 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 27 мар 2015 12:32

Кировец написа:Проблемите тръгнаха откакто взеха най-идиотското решение - не позволиха на Шампиона ЦСКА...

Не е хубаво човек да е заслепен до там, че да не разбира, че щом е имало наказание - имало е и за какво! ЦСКА не са без вина виновни.
Някой при вас не си е свършил работата, после други, които са го използвали са виновни... Дообре... И кой беше виновен?

GOLEADOR написа:Зациклихте на Томов и каквото и да ви питам като алтернатива все въртите гъза.Един от вас да се изправи и да каже каква е алтернативата ако не се съберат пари и ЦСКА остане без лиценз!И моля бе да намесвате Томов или Младенов!!!

Няма да играе в Европа, понеже сега става дума за евро лиценза. Като не играе в Европа ще ни спести поредната Мура или някакъв подобен отбор. От финансова гледна точка няма да има разлика за ЦСКА, понеже пари от евро мачовете така или иначе няма да спечелите, отпадайки в предварителните кръгове. Левски също може да не вземе евро лиценз, но и да вземе, и да спечели и купата - същото като при вас - поредната Мура. Не се заблуждавайте че имате отбор за Европа - нямате! И пари за селекция няма! То за дълговете няма, камо ли за селекция...

Не може и двата ни отбора да харчат повече, отколкото могат да си позволят и после да ходят да просят от феновете. Феновете ще дадат веднъж, ще покрият една дупка, но какво става със следващата? Значи и ЦСКА и Левски нямат пари за големи заплати и комисионни, ама ги плащат години наред, после търсим лошия на друго място...
С приходи от 2 милиона пък харчат по 20... е как да стане. Съберете им сега този милион - това нищо няма да промени за отбора... От къде ще дойдат другите 15 мил за дългове, новите разходи как ще се покриват?
Последна промяна от Unforgiven_M на 27 мар 2015 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2015 12:33

Lyubaka01 написа:
GOLEADOR написа:
Lyubaka01 написа:Ако съм болен, ще дам пари за собственото си здраве. ако съм цесекар и ЦСКА е болен, ще дам пари, НО ако съм сигурен, че ще отидат по предназначение. Обаче да се дадат пари за ЦСКА, а да отидат в джоба на Лупан(дето се въргаляли само 5лв :o ) - виж цитата на Балзак...

Ти ще дадеш ли пари на мутрата която ви управлява ако се наложи с тях да се спасява Локомотив?Или ще си задържиш парите защото любовта ти към отбора не е толкова голяма,че да дадеш 30 лева тя (любовта ти) да е жива?
Не, няма да дам на мутрата. Ще ги дам след това за отбора, който ще е във В група(или където е), свободен от мутрата...

На кой точно отбор ще ги дадеш?Примерно се пръкнат 5 локомотива ти на кой ще си привърженик?Ако си избереш 1 от тези 5 и дадеш парите си там , но в същото време се намери мутра която да извади пари и да изплати дълговете на оригиналния Локомотив ти ще зарежеш ли новата си любов или ще се върнеш пак към оригинала?Като ми отговориш на тези въпроси тогава ми пиши за Балзак!!!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 12:38

Unforgiven_M написа:
Кировец написа:Проблемите тръгнаха откакто взеха най-идиотското решение - не позволиха на Шампиона ЦСКА...

Не е хубаво човек да е заслепен до там, че да не разбира, че щом е имало наказание - имало е и за какво!ЦСКА не са без вина виновни.
Някой при вас не си е свършил работата, после други, които са го използвали са виновни... Дообре... И кой беше виновен?

Същия, който е виновен ЦСКА при Титан да получава после лицензи. Но тогава ЦСКА бе удобен. Далаверите там вървяха. Договори са се подписвали. Спектакли.

П.п. Не е хубаво да се укриват данъци, а да ревеш за лиценза на другите. Пък после става още по-неприятно, когато ти казват в лицето, че тогава само ЦСКА е бил изряден в това отношение.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз

Мнениеот Червени_шампиони » 27 мар 2015 13:01

[center]Изображение[/center]

Армейци,

Искаме да ви благодарим за сериозната подкрепа, която оказвате на клуба още в първия ден на кампанията за спасяване на лиценза. Трогнати сме от демонстрирания интерес. Вие доказвате за пореден път, че няма по-силен от несломимия армейски дух, който неведнъж ние е обединявал в трудни моменти. С цел да ви улесним, администрацията на стадион "Българска армия" ще работи в събота (28.03) и неделя (29.03), от 10:00 до 16:00 часа, за тези от вас, които желаят да направят своите дарения в брой директно в касата на клуба. Напомняме ви,че долупосочената сметка е единствената, от която даренията могат да бъдат използвани за лиценза. Също така ви информираме, че клубът не е упълномощавал трети лица да набират средства от наше име.

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG50BPBI79421019653001
BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз
*Фирмата ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД е 100% собственост на ПФК ЦСКА АД. Това може да се провери от всеки на интернет страницата на Търговския регистър. Ще направим всичко възможно да ви предоставяме актуална информация за събраните средства.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот Jorkorazporko » 27 мар 2015 13:10

Ще си прехвърля чепа от левия в десния крачол, обещавам! Докато крадеца Лупи е в отбора, никога няма да дам и 1 стотинка под каквато и да било форма! Аз съм фен на ЦСКА, не на АДто на Лупи и Стойчо! Плащайте балъци, хранете бащицата Купи, наливайте му в гушата! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!

Мнениеот Кировец » 27 мар 2015 13:21

Жорко, то е ясно, че си фен на ЦСКА, само поради простата причина, че все пак съществува този клуб. Ама може ли да си такава цинция спрямо тази спешна инициатива за клубът, на който си фен - вес пак той спре ли да съществува няма на какво да кажеш, че си фен - освен на чалгата или каквато там музика слушаш, разбира се безплатно под формата на МП3...

Върни се в “ЦСКА”