Ние пък ще надникнем в "сините" досиета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Ние пък ще надникнем в "сините" досиета

Мнениеот rsk » 27 юни 2012 18:09

delqnski47 написа:
rsk написа:Царисткият АС-23 няма нищо общо с днешния ЦСКА. Единия отбор е царски, а другия комунистическо-партизански. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото аз съм наследник на Хю Хефнър
А най-големият форумен клоун в ГОНГ - делянски, като споменаваш ВИС, защо не кажеш нещо за собствениците на ЦСКА след 89 - кой от кой по-голям мафиот и престъпник.

Ние си ги знаем....гаднярите комунистът Милко Балев,ген.Добри Джуров там....мутрата Божков и т.н.!
Я кажи сега за ваште ангелчета: шефа на футболния съюз от онова време Недялко Донски и министъра на вътрешните работи агент Ангел Солаков,както и за дясната ръка на партийния лидер-Цола Драгойчева и милиционерските ви титли!После може да ми поговриш и за Чорниевите и ВИСаджийките ви ''честни'' титли!

Говориш ми за годините след комунизма и ВИС, а реално погледнато вие нямате собственик, който да не е мафиот.
А за милиционерските титли може да не говориш, защото ставаш ОЩЕ по-смешен и глупостта ти добива чутовни размери. Гледай реално на нещата. След падането на тоталитаризма имате 4 или 5 титли. Колкото Литекс... :lol: И после имай наглостта да ми говориш за милиционерски титли, фенче на отбора с цяла А група сателитна система :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юни 2012 18:31

rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:Царисткият АС-23 няма нищо общо с днешния ЦСКА. Единия отбор е царски, а другия комунистическо-партизански. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото аз съм наследник на Хю Хефнър
А най-големият форумен клоун в ГОНГ - делянски, като споменаваш ВИС, защо не кажеш нещо за собствениците на ЦСКА след 89 - кой от кой по-голям мафиот и престъпник.

Ние си ги знаем....гаднярите комунистът Милко Балев,ген.Добри Джуров там....мутрата Божков и т.н.!
Я кажи сега за ваште ангелчета: шефа на футболния съюз от онова време Недялко Донски и министъра на вътрешните работи агент Ангел Солаков,както и за дясната ръка на партийния лидер-Цола Драгойчева и милиционерските ви титли!После може да ми поговриш и за Чорниевите и ВИСаджийките ви ''честни'' титли!

Говориш ми за годините след комунизма и ВИС, а реално погледнато вие нямате собственик, който да не е мафиот.
А за милиционерските титли може да не говориш, защото ставаш ОЩЕ по-смешен и глупостта ти добива чутовни размери. Гледай реално на нещата. След падането на тоталитаризма имате 4 или 5 титли. Колкото Литекс... :lol: И после имай наглостта да ми говориш за милиционерски титли, фенче на отбора с цяла А група сателитна система :lol: :lol:

Я разкажи за вашите честни и нямащи нищо общо с мафията собственици.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 юни 2012 18:44

от vaskonti на 27 Юни 2012 18:31

rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:
Царисткият АС-23 няма нищо общо с днешния ЦСКА. Единия отбор е царски, а другия комунистическо-партизански. Вие сте толкова наследник на АС-23, колкото аз съм наследник на Хю Хефнър

А за милиционерските титли може да не говориш, защото ставаш ОЩЕ по-смешен и глупостта ти добива чутовни размери. Гледай реално на нещата. След падането на тоталитаризма имате 4 или 5 титли. Колкото Литекс... И после имай наглостта да ми говориш за милиционерски титли, фенче на отбора с цяла А група сателитна система

Я разкажи за вашите честни и нямащи нищо общо с мафията собственици.

Васко,къде отидоха правилата на форума?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 юни 2012 22:55

И като надникнахте в сините досиета, видяхте ли защо е трябвало да тича ваш играч до Армията да донесе таблото от там? А защо днешният треньор на Левски мина през целия ви отбор, та да ви вкара гол? И некви задни ножици разметаше по едно време, ма не помня на кой мач беше-че там седмици и осмици валяха наред-може с Локо Сф да е било. Сефте. Но вие още понадникнете, няма лошо...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”