blue avalanche написа:redpride написа:ЦСКА е бил отбори хиляда пъти по-силни от Левски, че да празнуваме някаква си победа на Герена. Хора, ние сме най-титолувания отбор във България и никога не сме се измервали с мачовете на вътрешната сцена. Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там. Аз съм от ЦСКА вече 30 години и никога не съм се задоволявал с олимпийски участия и загуби с по пет на нула. Нашия отбор е флагмана на българския спорт и е призван да води останалите. Да, в момента сме зле, но ще преживеем и Титан и пак ще стигнем, където трябва. Так, където разни други отборчета могат само да си мечтаят. Затова по-добре да помним победите срещу Леверкузен, Рапид Виена и Динамо Москва, а не някакъв си мач от първенството. Това 3:1 на Герена може само да се припомня на хората, който тръбяха в медийте, че идва момента и ЦСКА ще бъде смазан. Е, не стана! Въпреки грубостите на Дембеле и изгонването на хиляди хора купили си билети за един порутен стадион. Победата е сладка, защото беше постигната с игра и прекрастни голове, а не с обиди и закани от книжни лъвове!
"Аз не искам ЦСКА да участва в Шампионската лига, а искам да играе там."
Аз,пък,искам Кейт Бейкинсел да ми дойде на гости...![]()
Щом вече 30г. си от ЦСКА,сигурно помниш какво се случи с "най-титулования" отбор на 23.09.1994г.
"Затова по-добре да помним победите срещу..., Рапид Виена...,..."
Тц,тц,тц...
Да, дори бях на стадиона и останах докрай въпреки резултата. Бях обаче и на мача срещу Ювентус, в който слабия ни отбор победи. Какво се случи после питай тогавашните шефове на Левски. Те са специалисти по-долните номера и затова съдбата им го върна със спектаклите Тампере, Бате и Жилина. И не само за отнетия нечестно лиценз,а и за купената титла от Божков 2006г. Левски винаги действа така, като не може да спечели на терена започва битка на тихия фронт. Не случайно ръководителите на клуба са служили в ДС и са специалисти по скандалите. ЦСКА в момента е на дъното, защото се управлява от хора дошли да съсипят отбора отвътре. Ние обаче ще ги надживеем, както СДС, ВИС-2, БФС и коалицията, която потъпка правилата. Как да уважаваш такъв съперник, който вечерта казва, че са слаби и няма да заемат място, което не им се полага, а сутринта вече мечтаят за Лигата. Извинявай, сигурно си сериозен фен, но сега футбола ни го управляват престъпници. Шефовете на Левски се правят на примерни и честни, но зад кулисите са първи. Гонзо е прекалино честен мъж зада се занимава с игрички и затова му сложиха за шапка Тонев.