Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 14 дек 2016 14:07

Beladona написа:А ! И Тончи Кукоч е разкрил кой е истинският ЦСКА ! Ще останат ли фенове на Ганчу до лятото ?! :)

Извън платените де , или хранениците на тв правата :)

Тончи ли ти е идола-може да ти бие боцове у главата,белким ти дойде акъла :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 дек 2016 14:08

Заклет Левскар написа:
Beladona написа:
boabbb написа:Аз Ганчев не ми и трябва да го обичам :lol: Човека си има бизнес интереси към ЦСКА и не виждам нищо лошо в това. За Ст. Стоилов имам общо взето негативно мнение. Простоват бивш футболист, нищо повече ... А ти, като типичен левскар доказа, че четенето и разбирането на повече от 2 изречение ви е доста трудно, да не кажа невъзможно :lol: :lol:

Да , няма лошо да има бизнес интереси .....лошото е , че той винаги добутва нещата до 15 фена накрая ....виждам , че работи по план и с вас !

Тук малко дори и ти попрекали с тези 15 фена. Че няма да са 15 е ясно, но може да ги докара до:
https://topsport.bg/a-group/nevizhdan-s ... ereya.html

А бе ЕРД,ти ли ми говориш за посещаемост на мачове :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 14:25

boabbb написа:
Beladona написа:
boabbb написа:Аз Ганчев не ми и трябва да го обичам :lol: Човека си има бизнес интереси към ЦСКА и не виждам нищо лошо в това. За Ст. Стоилов имам общо взето негативно мнение. Простоват бивш футболист, нищо повече ... А ти, като типичен левскар доказа, че четенето и разбирането на повече от 2 изречение ви е доста трудно, да не кажа невъзможно :lol: :lol:

Да , няма лошо да има бизнес интереси .....лошото е , че той винаги добутва нещата до 15 фена накрая ....виждам , че работи по план и с вас !

Честно да ти кажа, бройката в момента зависи от 2 неща : продукцията на футболистите и атмосферните условия :!: Продукцията не е добра, но парите, давани от собственика в момента за играчи не са никак малко и аз лично си мисля, че трябва да се сърдиме на играчите, а не на Гришата :!: Взели са си заплатите, всичко им е ОК и подсигурено, остава само да играят, ама ... Колкото до времето - трябва да си голям, ама наистина голям запалянко в отлично здраве, за да отидеш на мач срещу Нафтата на -1 градус, например :!: Студено си е в момента и посещаемостта е нормално да е по-малка

Баце , ако са само две нещата ....ето ти малко акъл .... вземи ги пусни в гуглето и взимай по 1000 лева да ти ги прочетат...ще станеш милионер за секунди . Всеки , който иска да има посещаемостта на Борусия Дортмунд ще те направи богат ... То ако са само две нещата , ще ги оправят баце .....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2016 14:28

E, какво ще оправиш :?: Времето ли ... :lol: :lol: Играта може да се оправи, надявам се да работят по въпроса ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 14:30

baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
boabbb написа:Истината, за съжаление, е една - посещаемостта в България, в която макар и нашия стадион да е лидер, е твърде малка, а изискванията са ни доста големи :| Получава се неравенство между това, което си готов да дадеш и колко искаш да вземеш, и тая разлика трябва да я покрие собственика, в 90% от случаите - със собствени пари ( които е гепил от държавата преди това, естествено :lol: ). Заради това е и малко вероятно да имаме нов стадион ... Дано понагласи настоящия и да оправи базата, огромна инвестиция като нов стадион при настоящата посещаемост е безсмислена :| Същата икономическа логика се следваше и есента - защо да плаща сума ти милиони дългове, правени от други, когато може да мине с далавера :?: Истината е, че изхвърления по СЛУЖЕБЕН път във "В" група ЦСКА, който я спечели и спечели и Купата, нямаше как да играе в професионалния футбол - трябваше да се плати сума от порядъка на 4-5 млн. лева, за да се влезе в "Б" група и да се почне пак старото ходене по мъките с десетките дела от знайни и незнайни маймуни като Нилсон Антонио, Гуидо Ди Вани, Педро Фотьойли и т.н. :x

Не съм много съгласен за стадиона , все пак един съвременен стадион е цял комплекс и би могъл да се самоиздържа освен от посещаемост на домакинските мачове и от странични доходи генерирани от този комплекс при едно правилно управление !!! Не напразно има достатъчно желаещи западни инвеститори , които са готови да инвестират в един такъв спортен комплекс с цел бъдещо управление и печалби ;) Всичко е въпрос на проучване и договаряне !!!

Да бе , ти ми разправя ....то няма други по-интересни пазари за тях да си инвестират парите .... чакайте ги !

Ако ме вълнуват глупостите , които пишеш , щях да ти отговарям на простотиите :idea: Не бъди повече нагъл отколкото си и не се меси там , където не те канят :idea:

Баце , не си в таргет групата на моите постове ....трябва да ги четеш с оторизиран от мен придружител , ок ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 14:31

ivo55 написа:Времето и парите на хората са константа /не в буквален смисъл, а в смисъл че не се променят в зависимост от мениджмънта във футболните отбори/.

Футболът, респ. собствениците и мениджърите на футболните отбори работят в условията на конкуренция за времето и парите на хората. Като следва да се има предвид, че театрите ги ремонтираха, появиха се МОЛ-вете, мултиплекси, кина с 3d, 4d, 5d качество. Интернет се разви много и т.н. Качествен елитен футбол се излизава от множеството канали, от плазмените 40, 50 и повече инчови телевизори и т.н.

В тази връзка, какво по-нормално от това, на все повече овехтяващите стадиони в България, без никакви екстри /даже пуканки няма/ , които са и изцяло открити, в студения сезон, в най-слабото първенство на континента, с някакви смехотворни състезатели, които в Англия например и за 3-та дивизия не стават ..., с някакви непрестанни просташки и махленски скандали за съдийски подпирания, купени мчове, черно тото и т.н., ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ДА ХОДЯТ ДОБРОВОЛНО ДА МРЪЗНАТ, ПЪК И ПАРИ ДА ДАВАТ ЗА ЛУКСА ДА ГЛЕДАТ НЕЩО ОТВРАТИТЕЛНО, ДОКАТО ГИ ВАЛИ ЛЕДЕН ДЪЖД, БРУЛИ ГИ ЛЕДЕН ВЯТЪР?!? И даже един чай няма от къде да си купиш. А някъв отгоре ти ти плюе у врата семки и псува на майка. А други двама му се радват. Като общото помежду им е острия дефицит на предни зъби ...

А бе, вие луди ли сте? Докато не се смени цялата философия във футбола ни, няма да се оправим и ще става още по-зле!

Баце , ти колко футболни отбора си оправил в живота , а ? Въобще имаш ли нещо , което да си довел до успешен край ?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 14:32

delqnski47 написа:
Beladona написа:

Той ГГ трябва да е някакъв магьосник,щот като гледам успява да докара феновете в цяла България до 15 фена,а не само тука. :roll:

Да тва е любимото ми : щом Вуте е зле , всичко си е ОК . Не ме учудва това .

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 дек 2016 14:35

boabbb написа:E, какво ще оправиш :?: Времето ли ... :lol: :lol: Играта може да се оправи, надявам се да работят по въпроса ...

Баце , не знам дали има елекронни игри Стани Футболен Бос , но първо се пробвай там , после Ела и бродирай с клишета ....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 дек 2016 14:39

Beladona написа:Да тва е любимото ми : щом Вуте е зле , всичко си е ОК . Не ме учудва това .

Тва го казваш ти,не аз.Аз ти говоря в реално време.Основната зависима,която определя посещаемостта на един стадион всички я знаем - продукцията.Не мисля че е нужно да ти давам примери - те са безброй.Има 15 човека на стадиона щот продукцията е слаба,а не щот ГГ е от село.Ония боклуци от Перник дето бяха при нас да не би да са по човеци от един Ганчев,който просто си гледа интересите като всеки бизнесмен.И кво те са повече от него?Примерно.
Не знам какъв е тоя нереален ''антиганчевизъм'',все едно тоя е Луцифер и всички други са Ангели..И като ви кажат хората че мислите като ''анти'' и вие почвате да контрирате че ние сме ''про'',което е също абсолютна измислица.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 14 дек 2016 14:50

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
boabbb написа:Истината, за съжаление, е една - посещаемостта в България, в която макар и нашия стадион да е лидер, е твърде малка, а изискванията са ни доста големи :| Получава се неравенство между това, което си готов да дадеш и колко искаш да вземеш, и тая разлика трябва да я покрие собственика, в 90% от случаите - със собствени пари ( които е гепил от държавата преди това, естествено :lol: ). Заради това е и малко вероятно да имаме нов стадион ... Дано понагласи настоящия и да оправи базата, огромна инвестиция като нов стадион при настоящата посещаемост е безсмислена :| Същата икономическа логика се следваше и есента - защо да плаща сума ти милиони дългове, правени от други, когато може да мине с далавера :?: Истината е, че изхвърления по СЛУЖЕБЕН път във "В" група ЦСКА, който я спечели и спечели и Купата, нямаше как да играе в професионалния футбол - трябваше да се плати сума от порядъка на 4-5 млн. лева, за да се влезе в "Б" група и да се почне пак старото ходене по мъките с десетките дела от знайни и незнайни маймуни като Нилсон Антонио, Гуидо Ди Вани, Педро Фотьойли и т.н. :x

Не съм много съгласен за стадиона , все пак един съвременен стадион е цял комплекс и би могъл да се самоиздържа освен от посещаемост на домакинските мачове и от странични доходи генерирани от този комплекс при едно правилно управление !!! Не напразно има достатъчно желаещи западни инвеститори , които са готови да инвестират в един такъв спортен комплекс с цел бъдещо управление и печалби ;) Всичко е въпрос на проучване и договаряне !!!

Да бе , ти ми разправя ....то няма други по-интересни пазари за тях да си инвестират парите .... чакайте ги !

Ако ме вълнуват глупостите , които пишеш , щях да ти отговарям на простотиите :idea: Не бъди повече нагъл отколкото си и не се меси там , където не те канят :idea:

Баце , не си в таргет групата на моите постове ....трябва да ги четеш с оторизиран от мен придружител , ок ?

Когато напишеш някога нещо наистина смислено , може и да си направя труда да го прочета , но за сега чупиш глупомера с опитите си за някакъв "жаргонно-народен" изказ и постоянните си НЕверни твърдения ;) А , когато искам да правя диалог с теб ще разбереш , дотогава , ако не искаш да се озовеш в една друга "Таргет" група , като на един от Русе на пълен игнор , избягвай да пишеш под мои постове - отговори на друг съфоромец , само за едното писане без да казваш нищо смислено :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”