XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: XXXII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Red_Girl » 13 апр 2014 22:02

валидол за теб написа:
Щом тоя "капацитет" ни плюва, всичко е ок :) Забележете муУ коментарите- пълна скръб и дълбока завист :)

Доставя ми голямо удоволствие. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 13 апр 2014 22:06

Red_Girl написа:
валидол за теб написа:
Щом тоя "капацитет" ни плюва, всичко е ок :) Забележете муУ коментарите- пълна скръб и дълбока завист :)

Доставя ми голямо удоволствие. :lol:

Днес е от части щастлив, ЦСКА-то ни падна :mrgreen: Но вътрешно е неудовлетворен, като жена му целогодишно :lol:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2014 22:06

Udoji90 написа:
alexdb написа:
Udoji90 написа:Мнооооого слаб мач за нас - най-слабият след Нова година. Само един Косоко до последно се опитваше да направи нещо, Фо-Поре имаше няколко добри шпагата срещу Гади, но останалите - кръгла 0. Дузпата беше изпросена работа, но и без нея си падахме с тази игра.
Поздравления за "Локо", че играха сериозно и не се пазиха преди полуфинала за Купата. Интересно ми е какво ще кажат онези, които са били сигурни, че щели да ни дадат мача и да излязат с резервите.
На "Локо" пожелавам да продължават в същия дух, а нашите да се стягат!

Те излязоха с резерви. Това, че ви биха показва единствено, че резервите им са по-добри от вас, а вероятно и от пазените титуляри. ;)

Излязоха с не повече от 2-3 резерви. И определено не легнаха, както ти очакваше на почивката.

Не легнаха, защото феновете им ги посъветваха тези дни :mrgreen:
А явно от ирония не разбираш :mrgreen: Защо да ви лягат? Щот сте мноо убави ли? Ляга се ако си влязал в някаква комбинация за врътки в точките или ако ти платят. На Люпи от опит вече никой не му се връзва в обещаването на суми, така че по тая линия няма как да стане. Врътки за точки на тази фаза точно пък в този мач няма как да се прави. За Локото нещата са ясни - играят за чест и достойнство. А три резерви в един мач не са малко. Отгоре на всичко всички виждат какъв извънземен футбол играе АД-то дет сума мачове най-добър играч им е вратаря, защото им вади мачове и чат-пат печелят с луд късмет.
Първенството почти свърши. В момента има две интриги - ще успее ли Ботев да стигне финал за купата и ще успее ли да ви измести от третото място. Други интриги вече няма - Лудогорец е шампион, Литекс е в евротурнирите.

allez_les_bluess

Мнениеот allez_les_bluess » 13 апр 2014 22:08

Red_Girl написа:
alexdb написа:
Да виждаш да се обяснявам като теб колко са добри Левски? :)
Аз не съм розов акционер и нямам розови очила. Ако следиш коментарите ми многократно съм писал, че от 2007 г. нещата в Левски вървят от зле на по-зле. Че титлата от 2009 г. е случайна и е плод на хъса на Велев и некадърността на Йешич, както и че миналата година Митов го покри някакъв кански късмет в сума ти мачове, поради което (и то за съжаление) имаше интрига в първенството докрая и този провали подготовката за следващата година на отбора, просто защото не става за треньор.
Но ти да ми говориш, че 3йчо става за треньор, вие играете извънземен футбол и ще ставате шампиони наистина е смешно :) :) :)

Никъде не съм казала, че ставаме шампиони и извънземен футбол. Не ми вкарвай думи. Казвам, че това, което играем с такива футболисти е много добре, особено на фона на цялата ситуация около отбора и по никакъв начин късмета не ни е помогнал, по-точно ни липсваше в някои мачове.

:o Как да не ви е помагал късмета бе, ти не си ОК! Особено па тая пролет: срещу Черноморец- гол в последната минута.Първия мач с Левски- една случайна грешка на Пелето и без удар във вратата бихте.Втория мач с Левски-случаен гол в 93-та минута. Във Варна- Черно море изпусна дузпа. Ботев ПД при 1:0 на "Армията" удрят греда в 90-тата минута...късмет луд, ма някой път не става само с късмет, трябва и игра :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 13 апр 2014 22:10

sin4ec написа:
memnto написа:Доста посредствен мач от страна ЦСКА. Никаква идея за игра, тактика или пък нападателен футбол. Доста вял Гъргоров и Стоянов. За Милисавлевич няма кво да говоря даже - никакъв го нямаше. Тошко отне няколко важни топки в центъра и това си му беше, подавания от него - 0 (нула). Косоко се стара, но сам не става. Фо Поре ме изненада, игра доста прилично.
ЦСКА прсто не знаеше как да вземе победата в този мач. Това е. Грозна гледка бяхме днес. :|

Аз не виждам с какво днес бяхте различни от предните мачове. Срещу нас безумия на Ангелов и Туре ви подариха победите, в Бургас с късмет, във Варна отървахте точката с късмет, В Ловеч с късмет- е айде байгън!

А аз пък мисля, че бяхме доста по-различни в предишните мачове. Да, прав си донякъде, че имахме късмет в някои от мачовете, но докато тогава имахме и идея
какво искаме и как да го постигнем, днес бяхме кръгла нула.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 апр 2014 22:10

валидол за теб написа:Днес е от части щастлив, ЦСКА-то ни падна :mrgreen: Но вътрешно е неудовлетворен, като жена му целогодишно :lol:

Може би е някой от локото, за да е толкова активен Нали знаеш: Сериозна връзка или само приятелски секс?. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 апр 2014 22:10

В интерес на истината Младенов направи всичко, което можеше. Чочев ви е незаменим в центъра. А и донякъде е прав-нищо не се получаваше днес за отбора му. Дори и фаза защита-която ви е най-стабилното звено, се пропукваше непрекъснато. Второто Локо Пд контраатакуваха няколко пъти с числен превес и малко им оставаше да вкарат трети гол.
Някои от вас предупредиха, че може да се случи нещо подобно, но чува ли ги някой? Таз загуба обаче е без практическо значение, третото място стои засега стабилно. Е, ако паднете от нас и Ботев вземе дербито, става съвсем друга ситуация...Но това са само вероятности.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 апр 2014 22:11

Подозренията ми се потвърдиха на сто процента. :(

Продадохме се за къшей хляб, омръзна ми всяка година едно и също! :oops:
Гледа човек, губи си времето и живота и накрая му сервират един такъв мач и всичко си идва по местата.

Тука се усеща някаква сделка, но не мога още да загрея с кого я сключихме, дали с Литекс, или Лудогорец, а не бих се учудил и да се окаже Левски. В крайна сметка ще го разберем след като видим и крайното класиране накрая.

Никой не е в състояние да ме убеди, че ЦСКА днес не игра симулативно! :| Все ми е тая, с нищо не могат да ме изненадат, гледал съм ги твърде много подобни неща. Всеки божи сезон се случва едно и също!

Добре, че се случва навсякъде по света, иначе щях да се изненадам малко. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2014 22:11

Red Warrior написа: Разбира се нямаше НИКАКВА дузпа срещу Електричката. Сам си бутна крака в М'боли като видя, че не може да стигне топката и защитник на ЦСКА покри вратата. Не знам само аз ли видях играта с ръка на Данчо Т. - чиста дузпа за ЦСКА, дълга топка от центриране...няма какво да говорим..

Мда, никаква дузпа нямаше за Локото, а за вас си беше на 1000%, ама язък, че не ви свири Никито Йорданов - той такива ги свирка от воле. Ама кой ви е крив, че 3йчо толкова рева, че не ви го слагат. Даже две-три неправилни засади бяха маркирани. Косоко беше само на метър-два пред защитниците, ама тоя Таско кьорав. Да беше Мишев направо тоя мач си го взимахте с 3:0. Редно е да се отбележи, че то и фала за първия гол изобщо го нямаше ;)
Така доволен ли си. Виж кво единомислие имаме :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 апр 2014 22:12

allez_les_bluess написа:
:o Как да не ви е помагал късмета бе, ти не си ОК! Особено па тая пролет: срещу Черноморец- гол в последната минута.Първия мач с Левски- една случайна грешка на Пелето и без удар във вратата бихте.Втория мач с Левски-случаен гол в 93-та минута. Във Варна- Черно море изпусна дузпа. Ботев ПД при 1:0 на "Армията" удрят греда в 90-тата минута...късмет луд, ма някой път не става само с късмет, трябва и игра :lol:

А ние колко изпуснахме в тези мачове?? Айде свалете очилата и спрете да говорите глупости. Нима нямахме греди и сумати пропуски, грешни отсъждания, измислени засади?? А това с късмета плюс съдийските аванти го кажете на вашите красавци. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”