XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи) 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Tommi » 29 мар 2014 18:22

demon777 написа:
Ще си изкривиш ли душата и ще кажеш ли че играхме по добре от лудогорец
А за мача ви с ботев там как беше

Не съм ви гледал с Разград, за да знам как сте играли. Просто казвам, че очаквах да биете или минимум Х.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 29 мар 2014 18:23

delqnski47 написа:
mtaraduda написа:Ето тука много бъркаш. Вие сте също толкова зле колко и Левски, просто имате повече късмет, както ние имахме миналата година.

Изобщо не бъркам!Верно,че имахме на моменти и късмет срещу вас на дербито,но и вие го имахте!А статистиката за тоя сезон е красноречива в мачовете!

Всяко едно от дербитата този сезон беше равностойно, освен 2-то за купата. Това неможе да отрече дори и от теб навярно. В атака сте супер слаб и предвидим отбор и срещу всеки що годе читав съперник сте разкривани. Ако трябва да градите играта пак сте разкривани. Не случайно 270 минути неможете да вкарате гол на Лудогорец, във Варна и т.н.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 мар 2014 18:23

delqnski47 написа:
mtaraduda написа:Ето тука много бъркаш. Вие сте също толкова зле колко и Левски, просто имате повече късмет, както ние имахме миналата година.

Изобщо не бъркам!Верно,че имахме на моменти и късмет срещу вас на дербито,но и вие го имахте!А статистиката за тоя сезон е красноречива в мачовете!

Ами то статистиката за този сезон показва ясно това, че срещу отборите от първата седмица до момента най-лоши показатели има Литеск, а след него е ЦСКА. Дори Лок. Пд имат по-добри показатели в преките мачове. :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2014 18:24

alexdb написа:
Абе кой на кого е легнал не знам. Левски и Лок. Пд изиграха един слаб мач, но поне нещата изглеждаха по-истински. Днес нещата бяха супер трагични. ЦСКА си играе защитен футбол с безразборно ритане на топката напред и ако там стане нещо. Нищо ново и нищо интересно. Случаен гол и победа. Изненадата е Литекс. Те са направо гола вода. Дори и в предишния кръг когато Лудогорец ги разпиля имаха поне две-три смислени атаки и поне един опасен удар във вратата. Днес бяха пълна трагедия. Като гледах мача имах чувство, че те изобщо не искат да играят и да вкарат гол.

Изобщо не са изглеждали по истински?Оставяха ви дупки с безкраен радиус да си разцъквате на воля!Къде бяха бековете им при втория ви гол и като цяло защитата?
Литекс имаха едно положение на Том второто полувреме и ако не искаха да играят,то дори и това нямаха да имат!Плюс това ЦСКА има много добре сработена защита(виж статистиката) и това го знае всеки!Поради тази причина положения на тия лиспваха!Факт е че трудно ни се вкарва гол!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 мар 2014 18:25

Сърцераздирателна картинка! След мача момчетата плачат, не знаели защо са паднали :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 мар 2014 18:25

alexdb написа:
delqnski47 написа:

Ами то статистиката за този сезон показва ясно това, че срещу отборите от първата седмица до момента най-лоши показатели има Литеск, а след него е ЦСКА. Дори Лок. Пд имат по-добри показатели в преките мачове. :)

Аз говоря за мачовете 1 в 1!Там е истината!Другото са оправдания!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 29 мар 2014 18:26

Tommi написа:
demon777 написа:

Не съм ви гледал с Разград, за да знам как сте играли. Просто казвам, че очаквах да биете или минимум Х.

И мача ви с ботев ли не си гледал тактично избягваш да отговориш май
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 мар 2014 18:27

Tommi написа:
demon777 написа:

Как са играли - ами както си играят от началото на сезона - ритане и бутане, както защитник пипне топката се изритва напред и каквото стане, а както им се отнеме на тях топката яка балтия в центъра. Разликата в двата мача е, че в този с Лудогорец късмета покри Лудогорец, а сега покри ЦСКА. И двата мача си бяха чисто 0:0 :) :) :)
За съжаление от години грозния и защитен футбол носи повече позитиви за тези, които го практикуват.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 мар 2014 18:27

W84me написа:Сърцераздирателна картинка! След мача момчетата плачат, не знаели защо са паднали :mrgreen:

ЦСКА има много силен състав, който няма нужда от подобни театрални изпълнения. Това ще кажа за финал.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 29 мар 2014 18:29

daniel875 написа:
W84me написа:Сърцераздирателна картинка! След мача момчетата плачат, не знаели защо са паднали :mrgreen:

ЦСКА има много силен състав, който няма нужда от подобни театрални изпълнения. Това ще кажа за финал.

хахахахахахахаха.........не ти ли е рано или просто си пиеш? :lol:
Хубав мач.Така се прави. ;)
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”