Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 29 ное 2016 10:58

CSKA69 написа:Не съм припознавач, нито авиатор, а съм един обикновен цесекар. Подкрепям Ганчев, защото той предложи единствения разумен изход за клуба в създалата се ситуация. Това обаче не означава, че ще му спестявам простотиите, които прави откакто е начело ;)
Безумната тъпотия да се откажеш изцяло от миналогодишния отбор, защото на селските беци дошли от Литекс не им оттърва да играят с тях и не могат да се сработят, беше последвана от още по-безумното решение да смени Янев с абсолютния румънски анонимник Йорданеску, който е известен с това, че е син на баща си :lol: Стоилов пък побърза да напълни отбора с португалски ментета и така кашата стана още по-голяма, като отбора от две се раздели на три групички с неспособен да се справи треньор..
Това обаче, което ме вбеси най-много е реакцията на ГГ след оставката на най-очевидния неставащ елемент - треньора.. Ганчев реагира точно като ощипана мома, защото в Ловеч той не е свикнал на каквато и да било фенска съпротива и си разиграваше коня, както му скимне - кеф му е да сложи Джамбазки за треньор, кеф му е Балъков :lol:
Тук обаче е ЦСКА и трябва не три, а хиляда пъти да се отмери, преди да се отреже ;) Защото вместо да се надгради на свършеното през миналата година и сега ЦСКА да има боеспособен състав, готов да атакува титлата, имаме разбит отбор без ясен стил на игра и с трети треньор за 6 месеца :shock: Преез зимната пауза ще имаме и четвърти :evil: Крайно време е Гриша Ганчев и цялата му кохорта да разберат, че ЦСКА не може да се управлява така, както го правеха в Литекс, иначе последствията ще са пагубни за любимия клуб :idea:

Не мога да разбера защо за пореден път се връзвате на поредната манипулация на доказаното говедо Агопа ! Не чети нищо , което започва със 7 ! Това е третият му опит да изгони Ганчев от ЦСКА . Сега е регистрирал и 7 Дни Левски . Да ти обяснявам ли още ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 29 ное 2016 11:16

Нищо не очаквам да кажете или направите вече всичко е загубено и връщане назад няма. Вие си избрахте ГГ и с това си действие участвахте в разбиването на един велик клуб и неговата милионна общност. От тук нататък нищо няма да е като през изминалите години. Но на вас това не ви дреме, важното е да има португалци. Една част от вас взимат пари от цялата работа и поне имат оправдание ,че подкрепят Литекс ,а вие сте просто част от стадото и сте готови да подкрепите каквото ви кажат. Първо обяснявате как никога не бихте подкрепили някакво ГМО и в следващия момент го правите и обяснявате как това било ЦСКА ?!? Накрая викате путки и провокатори на малкото останали чорбари, които имат чест и морал,а вие направихте най-големия срам в историята на футбола като си заебахте отбора и започнахте да подкрепяте някакво селско клубче ,че даже си псувахте юношите пред стадиона. Цял свят ви разкри истинската същност а вие продължавате да наглеете, че ви били провокирали. Селянина Гриша Ганчев ще остане завинаги в историята като убиеца на истинското ЦСКА и цялата цервена общност и вие му помогнахте запомнете това като вместо да го натиснете с нас да плати лиценза за Б група и разсрочи дълговете той плати на разни чернилки, португалци и мамалиги да се гаврят с четирите свещени букви. Вече цяла България ви се присмива на този хибрид не си измивайте ръцете с нас.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 ное 2016 11:23

вместо да го натиснете с нас да плати лиценза за Б група и разсрочи дълговете той плати на разни чернилки, португалци и мамалиги да се гаврят с четирите свещени букви.

Как ще натискаш някого и ще му казваш за какво да си даде парите, бе :?: Що не намерихте друг да ги извади тия пари и готово, аз лично нямаше да имам нищо против, **** съм го Гришата, той е просто поредния в ЦСКА ... Ама нямаше друг желаещ и без него нямаше да има дори и "В" група, щото и там без пари не пускат :!: Що не предложихте, като сте много организирани, да минеме на членски внос :?: По 20 лв. на месец за ЦСКА ще вадя без ядове, все едно имам още един телефон, голям праз ... Ама всичко е българска работа - или няма да се събереме хора, или ще се намери някой да краде тия пари :| Това е, за съжаление. Колкото до мангалите в отбора - кога в последните 10-15 години не е било така :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 ное 2016 11:24

гражданин от село написа:Да го догони до Дунав мост да го качи в багажника и да го върне в София ли предлагаш? :lol: Ако е вярно написаното, зночи още предишния треньор не си е свършил работата, а вече бившия не знае къде е дошъл.В някое отборче, което ще се бори до средата на таблицата може и да мине номера, защото разчита, че след това ще навакса до приемливо място.Но ти си в отбор, който се бори винаги за първо място и всяка изгубена точка е фатална.Липсата на опит и буквалното прилагане на теоритични постановки, но със сгрешено време и място го провалиха.

Грешката е само и единствено на ръководството - Гришата, Инджето, Стоичков, Пламен Марков, Милко, Стойчо.
Май се събраха двама неопитни треньори един след друг. А ситуацията не е за начинаещи.
Тук се изисква старо куче, което на първо място да изгради колектив и после да тренира футболистите.
И всичко това със 100% подкрепа на шефовете, търпение, премерени изказвания. А не изхвърляния за титли.
Как ще спечелиш титлата с някаква разбита команда?
База нямаш като хората, нищо нямаш, змиите си съскат. ЦСКА не е хапка за всеки.
Освен това се внушават нереални очаквания у феновете и в един момент те почват да искат оставки.
И после привържениците били разбирачи, много недоволствали.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 ное 2016 11:34

ceBep написа:Нищо не очаквам да кажете или направите вече всичко е загубено и връщане назад няма. Вие си избрахте ГГ и с това си действие участвахте в разбиването на един велик клуб и неговата милионна общност. От тук нататък нищо няма да е като през изминалите години. Но на вас това не ви дреме, важното е да има португалци. Една част от вас взимат пари от цялата работа и поне имат оправдание ,че подкрепят Литекс ,а вие сте просто част от стадото и сте готови да подкрепите каквото ви кажат. Първо обяснявате как никога не бихте подкрепили някакво ГМО и в следващия момент го правите и обяснявате как това било ЦСКА ?!? Накрая викате путки и провокатори на малкото останали чорбари, които имат чест и морал,а вие направихте най-големия срам в историята на футбола като си заебахте отбора и започнахте да подкрепяте някакво селско клубче ,че даже си псувахте юношите пред стадиона. Цял свят ви разкри истинската същност а вие продължавате да наглеете, че ви били провокирали. Селянина Гриша Ганчев ще остане завинаги в историята като убиеца на истинското ЦСКА и цялата цервена общност и вие му помогнахте запомнете това като вместо да го натиснете с нас да плати лиценза за Б група и разсрочи дълговете той плати на разни чернилки, португалци и мамалиги да се гаврят с четирите свещени букви. Вече цяла България ви се присмива на този хибрид не си измивайте ръцете с нас.

Приятелю, не те зная на колко си години, но ЦСКА нито почва, нито свършва с теб. ЦСКА не започва от ерата на "демокрацията", нито свършва с края на "комунизма"!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 29 ное 2016 11:43

ceBep написа:Нищо не очаквам да кажете или направите вече всичко е загубено и връщане назад няма. Вие си избрахте ГГ и с това си действие участвахте в разбиването на един велик клуб и неговата милионна общност. От тук нататък нищо няма да е като през изминалите години. Но на вас това не ви дреме, важното е да има португалци. Една част от вас взимат пари от цялата работа и поне имат оправдание ,че подкрепят Литекс ,а вие сте просто част от стадото и сте готови да подкрепите каквото ви кажат. Първо обяснявате как никога не бихте подкрепили някакво ГМО и в следващия момент го правите и обяснявате как това било ЦСКА ?!? Накрая викате путки и провокатори на малкото останали чорбари, които имат чест и морал,а вие направихте най-големия срам в историята на футбола като си заебахте отбора и започнахте да подкрепяте някакво селско клубче ,че даже си псувахте юношите пред стадиона. Цял свят ви разкри истинската същност а вие продължавате да наглеете, че ви били провокирали. Селянина Гриша Ганчев ще остане завинаги в историята като убиеца на истинското ЦСКА и цялата цервена общност и вие му помогнахте запомнете това като вместо да го натиснете с нас да плати лиценза за Б група и разсрочи дълговете той плати на разни чернилки, португалци и мамалиги да се гаврят с четирите свещени букви. Вече цяла България ви се присмива на този хибрид не си измивайте ръцете с нас.

Важното е че се отървахме от 50 глупака и далавераджии. #КОИ сте вие бе?!?Един Ефбетски Мегафон и мошеници като крадливите мениджъри източвали клуба.Г.Г. ще плаща дълговете на титан и другите като тях.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 29 ное 2016 11:44

Какво искаш да кажеш с това ?! Никога не съм твърдял, че някой или още повече аз съм повече от ЦСКА, както някой удобно използват по мой адрес. Разликата е там, че вие сте фенове на победите и купите и не ви пука дали ЦСКА е Литекс. Нямаше как да направите иначе този избор.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 29 ное 2016 11:46

А ти ham3r си нямаш и идея какво се случва в този сектор. Как па не спря три месеца да ми пишеш едно и също бе дете.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 29 ное 2016 11:56

boabb нашата работа бе на първо място да сме номер едно на трибуните и след това коректив / в границите на разумното / на ръководството. Как си представяш фен организация на Челси да дири следващия собственик на клуба. Няма да те излъжа като малкото джудже и да ти кажа, че някой щеше да ни вземе и започне да плаща ако микренския в онзи момент се бе отказал, няма да те излъжа като ти кажа, че аз лично не виждах бляскаво бъдеще ако всичко това не се беше случило. Но не ме е страх да приема неясното бъдеще в името на това да бъдем едно цяло. Хайде сложи си ръка на сърцето и ми кажи това ли искаш да виждаш, или лудия сезон от миналата година, когато червеното море заливаше всичко по пътя си с разни анонимници, които едва издържаха края на полувремето. Кажи ми продължаваш ли да виждаш същата искра на терена и лудост на трибуните.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 ное 2016 12:02

Ами, не, аз заради това също не съм доволен, но това няма да ме спре да подкрепям ЦСКА, пък бил той и с лиценза на Литекс :!: Миналият "луд" , както го наричаш, сезон е основно благодарение на парите на микренеца, трябва да му се признае. Надявам се да докара класически армейски треньор, който да върне бойния дух на отбора, а не някакъв "специалист" като Стоев, дядо Люпко и компания :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”