Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот гражданин от село » 17 ное 2016 20:13

Old_death написа:
GOLEADOR написа:Харесва ли ви сайта?Дано има качествено поддържане.Изображение

Има какво да се работи по него . За сега има 884 регистрации .

Вече са 1859. :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 20:20

гражданин от село написа:
Old_death написа:
GOLEADOR написа:Харесва ли ви сайта?Дано има качествено поддържане.Изображение

Има какво да се работи по него . За сега има 884 регистрации .

Вече са 1859. :)

Мнението на Old_death е от преди час,за 60 минути са се логнали около 1000 нови потребителя.И това при положение,че има (според долно уйно) медийно затъмнение около събитието.Представям си какво щеше да бъде ако медиите бяха подгрели публиката.
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 ное 2016 20:26

Растат с минути.При последна проверка са 1943.Трябваше да изчакам за юбилейните 1948. :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 20:28

baraba написа:Отделно от това , за пореден път хващам г-н Уйно в лъжа :idea: В галвната страница на Гонг , в ТОП - новини все още си седи ТОП - новината : " Новият сайт на ЦСКА , вече е факт !"
Та , толкова за ... НЕ отразяването на събитието от съответните медии ;)

Явно и хал хабер си нямаш, какво значи топ новина в една платформа, където и за миг не я качиха редакторите, а според мен можеше да намери място поне за час.
Но пък да я набутат в жълтини е факт.
Не само в Албания произвеждат реотани
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 20:30

Долно уйно написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:
Red joker написа:ЦСКА от Първа лига посрами цялата „А“ група

От утре започва 14-ият кръг в Първа професионална лига, а с това и второто завъртане на мачовете в шампионата. Интригата в първенството в първите 13 кръга беше налице, въпреки че публиката по стадионите не беше много. Безспорен лидер по този показател е ЦСКА, чийто домакински мачове са били посетени от малко над 53 400 зрители! Това е почти три пъти повече от втория в класацията Ботев Пд, който е с малко над 19 000. Трети е Левски с общо 16 000 фенове по трибуните от началото на сезона.
Постижението на ЦСКА пък засрамва целият елит от старата вече „А“ група миналата година. Тогава най-много фенове за целият сезон събра Берое – 53 500 за 35 мача, а сега „червените“ са били гледани от толкова фенове само за 6 домакинства (седмото – срещу Локо Пд, се изигра пред празни трибуни).

Нек сме живи,нек сме здрави,пък кой ни мрази -под нас ще лази 8-)Е това е пример за ГРАНД,Уйно,ако искаш ходи да ги броиш-ЦСКА Е НОМЕР 1 ПО ПУБЛИКА :!: Всичко това на фона на неубедителна игра и класиране!Когато фактите говорят и боговете мълчат,изводите всеки да си ги направи!

Явно дълбоко съм ти бръкнал, след като си избиваш нервичките след материал, който никога не съм коментирал.

Две мнения няма, че ЦСКА-София към момента е с най-висока посещаемост, но аз като селянче са ме научили да гледам нещата трезво, от всички страни и тогава да изказвам мнение.

Ботев, как да имат висока посещамост, при положение, че са ограничени до максимум 3000 зрители на мач?

Като извадиш 21К от 53К и се вижда, че разликата между Левски и ЦСКА-София не е чак толкова осезаема.

Манията за величие е много лошо заболяване, а синдрома на късата памет непрощава на никой.

Дерзай.

Освен всичко друго , че и математиката ти е много зле , защо трябва да вадим 21К от 53К , само ти си знаеш :roll: При положение , че Ботев имат посещаемост от 19+К до момента да ми говориш за някакви твои си имагинерни 21К ... то верно на село малко по иначе се оценяваха учениците , ама ... !!! А , как от Ботев директно премина към Левски , пък е още по-голяма магия :shock: Те горките имат почти 3 ПЪТИ по-малко публика от .... "умрелия" ЦСКА , а ти с цялата си наглост обясняваш , как почти нямали разлика с нас :oops: Уникален си , честно ... признавам ти го :oops:

Ех Албански реотани, 21К е посеащемостта на ЦСКА-София - Левски, при второто завъртане тази бройка ако бъде посетен мача отново от толкова зрители ще е на сметката на Левски.

Да не говорим, че броенето на зрители по нашите терени е една идиотия, където всеки пише, каквото му е угодно на него. Неслучайно попитах на този сакт http://bulgarian-football.com/parva-liga.html#k2r1 може ли да се има доверие, тъй като в него броя е далече под 53К.

Ботев е кощунство да се вкарват, в каквито и да е било сметки, тъй като те са ограничени до 3000 и ако искат да са 5000 на мач няма, как да се случи.

Ботев за 7 мача , ако си изпълваха лимита (според теб) от 3К , щяха да съберат 21К , а не 19+ , а колкото до някакви си твои имагинерни 21К за вечното дерби , то и там определено си сбъркал бройката , като по всяка вероятност там са си разделени защото се знаят точно продадените билети на секторите за ЦСКА и съответно за секторите на Левски , но пък пропускаш например че следва мач на ЦСКА с Делиорманци у дома а там можеш да бъдеш сигурен в една доста солидна бройка , както и факта , общо взето твоето не е математика , а жалък опит за манипулиране в стил ... селски тарикатлък ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 20:36

Пхаха доживях да прочета тази чутовна глупост, че разделяли публиката ЦСКА-София - Левски, като ги броели за статистиката -пхахаа, трошиш яко глупомера.
За трети път ще питам, на България футбол може ли да се има доверие?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 17 ное 2016 20:41

Долно уйно написа:
baraba написа:Отделно от това , за пореден път хващам г-н Уйно в лъжа :idea: В галвната страница на Гонг , в ТОП - новини все още си седи ТОП - новината : " Новият сайт на ЦСКА , вече е факт !"

Явно и хал хабер си нямаш, какво значи топ новина в една платформа, където и за миг не я качиха редакторите, а според мен можеше да намери място поне за час.

Изображение
http://gong.bg/

Както казах вече в ГЛАВНАТА страница в отдела : ТОП новини
Явно , по-добре от теб знам да чета и да разбера на кое се вика топ-новина , а израза топ-новини е на Гонг , не мой ;)
Определено си много зле с ориентацията , какво е главна страница , какво е подотдел и къде се намира подотдела ... жълтини ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 ное 2016 20:43

Долно уйно написа:Пхаха доживях да прочета тази чутовна глупост, че разделяли публиката ЦСКА-София - Левски, като ги броели за статистиката -пхахаа, трошиш яко глупомера.
За трети път ще питам, на България футбол може ли да се има доверие?

Към тебе и baraba:
Без обидни реплики.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 ное 2016 20:49

Веоятно утре ще бъда уволнен, че за 10 години не съм се научил, какво значи топ новина на сайт, какво значи под новини и какво значи новинарски поток, че и какво значи жълтина... благодаря, че ме светна.

Идеално се вижда часа и къде е новината, и лично за мен това си е подигравка, защото официален сайт може да е всичко, но не и жълтина... нямам идея, кой е редактор на Гонг

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/EB/331938b9d6ef04eb.jpg[/rimg]

delqnski47, никога не съм си позволявал да обиждам, но когато някой ми посяга няма да си подложа и друга буза, така че аз приемам забележката и ще ти отправя апел да следиш, кой пръв започва с обидите.
Последна промяна от Долно уйно на 17 ное 2016 20:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 ное 2016 20:49

Долно уйно написа:

Дано поне това те накара да оцениш интереса на феновете към сайта и да се замислиш защо въпреки всичко случващо се ЦСКА е най-обичания отбор в България!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”