ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2010 22:14

rivan_bg написа:
Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях :roll:
Ти лично, вярваш ли в светлото бъдеще на ЦСКА с ТИТАН-АС?

За него не мога да кажа но искам да кажа че може да не е светло бъдеще,но поне е бъдеще.Защото като се изгонат титаните не виждам от къде ще се издържа и как ще се подържа отбора.Защото без пари няма никакво бъдеще ,няма да има никаква школа ,никакъв стадион няма да има и отбор с името ЦСКА в А група да не говорим за евролига или шампионска лига.Защото трябва да се прави всичко като хората а не да се подържат лични интереси на някой.тази война няма да доведе до нищо друго освен до разпарчетосване на вече разпасаната команда ЦСКА.В момента трябва да сме солидарни към идеята ЦСКА не към идеята Дуче или Титан,просто безрезервна подкрепа към отбора за да може да излезне от кризата и след това да се занимаваме с титан ,дуче,глави и цимбици а още повече че това е работа на прокуратурата а не на феновете

Това, което в момента представлява ЦСКА е до голяма степен в резултат от работата на ТИТАН-АС.За стадиона още ли не сте пили студена вода и живеете с химери?
Същите приказки се чуваха и преди 2 години, но в София винаги ще се намери някой желаещ да получи някаква добра поръчка.. за няколко години, та все ще се намери някой, на когото да му натресат ЦСКА, ако ТИТАН-АС се откажат.Само не съм убеден, че отборът ви ще е без дългове, не само към държавата и разни играчи и клубове, а вече и към ТИТАН-АС.

Имам едно питане към теб, лично:
Ако ЦСКА никога повече не види ЕКТ, или поне не види някаква купа в нашето първенство.. дълги години, ти ще продължиш ли да си фен на този отбор?Колко фена ще останете в такъв случай?До момента това е лайтмотивът ви-искаме си нашият ЦСКА, който беше перманентен шампион..... а ако вече не е?

Пишеш за безрезервна подкрепа на отбора, докато излезе от кризата... как смяташ, че ще стане това, ако сменяте по половин отбор на трансферен прозорец и по 3-4 треньора на сезон?Радуканов е третият, а иде и нов, защото Радуканов няма права за повече от два мача.Има ли шанс публиката на ЦСКА да си подкрепя отбора, без да се вълнува непременно от "задължителната" титла?Можете ли да направите това, което правят феновете на "Ботев"Пд.?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 22:24

http://www.livesport.bg/news/story/388546122.html

Това е репортаж, супер интересно от кухнята на сектор "Г" ето я истината от хората в сектора и то не какви да е хора,а най-дейните тези, които безрезервно са подкрепяли отбора,Дучето и главата, години наред и са проливали кръвта си ... в неделя ще гостуват на Крум Савов и ще очакваме продължение ...
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2010 22:28

Не исках да го пускам това тук, но явно се налага

Изображение

Не знам дали някога тези ваши големи фенове и ръководители ще разберат, че неща от "кухнята" не се изнасят така тъпо пред редовия фен :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 28 окт 2010 22:36

Кашчей написа:
rivan_bg написа:
Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях :roll:
Ти лично, вярваш ли в светлото бъдеще на ЦСКА с ТИТАН-АС?

За него не мога да кажа но искам да кажа че може да не е светло бъдеще,но поне е бъдеще.Защото като се изгонат титаните не виждам от къде ще се издържа и как ще се подържа отбора.Защото без пари няма никакво бъдеще ,няма да има никаква школа ,никакъв стадион няма да има и отбор с името ЦСКА в А група да не говорим за евролига или шампионска лига.Защото трябва да се прави всичко като хората а не да се подържат лични интереси на някой.тази война няма да доведе до нищо друго освен до разпарчетосване на вече разпасаната команда ЦСКА.В момента трябва да сме солидарни към идеята ЦСКА не към идеята Дуче или Титан,просто безрезервна подкрепа към отбора за да може да излезне от кризата и след това да се занимаваме с титан ,дуче,глави и цимбици а още повече че това е работа на прокуратурата а не на феновете

Това, което в момента представлява ЦСКА е до голяма степен в резултат от работата на ТИТАН-АС.За стадиона още ли не сте пили студена вода и живеете с химери?
Същите приказки се чуваха и преди 2 години, но в София винаги ще се намери някой желаещ да получи някаква добра поръчка.. за няколко години, та все ще се намери някой, на когото да му натресат ЦСКА, ако ТИТАН-АС се откажат.Само не съм убеден, че отборът ви ще е без дългове, не само към държавата и разни играчи и клубове, а вече и към ТИТАН-АС.

Имам едно питане към теб, лично:
Ако ЦСКА никога повече не види ЕКТ, или поне не види някаква купа в нашето първенство.. дълги години, ти ще продължиш ли да си фен на този отбор?Колко фена ще останете в такъв случай?До момента това е лайтмотивът ви-искаме си нашият ЦСКА, който беше перманентен шампион..... а ако вече не е?

Пишеш за безрезервна подкрепа на отбора, докато излезе от кризата... как смяташ, че ще стане това, ако сменяте по половин отбор на трансферен прозорец и по 3-4 треньора на сезон?Радуканов е третият, а иде и нов, защото Радуканов няма права за повече от два мача.Има ли шанс публиката на ЦСКА да си подкрепя отбора, без да се вълнува непременно от "задължителната" титла?Можете ли да направите това, което правят феновете на "Ботев"Пд.?

да аз винаги ще съм фен на ЦСКА и не съм съгласен с теб че това е работа само на титан.нима огромната част от задълженията са от преди тях.ти знаеш ли някой който да извади пари в днешно време на куп и да оправи всички сметки?????
това не е начина да сгласен съм не може да се сменя всичко като кърпички за нос,но не и да се изгонят хората който поне малко правят за отбора казвам поне малко та да съществува.дали ще го проумее някога простата глава на българина? едвали

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 22:37

Кашчей,а ти нали не си от ЦСКА ??? Ако е така,защо изобщо се бъркаш там където е ясно,че не обичаш и сърцето ти не бие за ЦСКА ? Или искаш да помогнеш или искаш да навредиш и да всееш още смут,паника и какво ли не в този тежък за всички нас, които обичаме ЦСКА момент ? Кое от двете ?

enzo
Контакти:

Мнениеот enzo » 28 окт 2010 22:49

Като чета мненията и ми изплува един въпрос в съзнанието: Според Вас фенове - Обича ли Дучето ЦСКА? Ето там е ключът от енигмата. Аз мисля, че ДА и то повече от всичко друго. Вие как мислите?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 окт 2010 22:52

BaLoN написа:Кашчей,а ти нали не си от ЦСКА ??? Ако е така,защо изобщо се бъркаш там където е ясно,че не обичаш и сърцето ти не бие за ЦСКА ? Или искаш да помогнеш или искаш да навредиш и да всееш още смут,паника и какво ли не в този тежък за всички нас, които обичаме ЦСКА момент ? Кое от двете ?

Твоето сърце нали бие... против Дучето и за ТИТАН-АС?Не ме мисли мен, аз си казвам мнението и задавам въпросите, които всеки нормален фен би трябвало да си зададе в такава ситуация.Всявал съм смут.. а по-добре ли е да надуваш розови балони, които в един момент ще се спукат и тъжната действителност ще се открие.Нейков каза, че ще се търси решение и тук проТитаните веднага подхванахте рефрена, че въпросът е решен.. а той не е.Това за теб не е ли дезинформация и подвеждане на неизкушеният фен, който обича ЦСКА?

А по темата.. май вече казах, че Дучето е последният, когото бих подкрепил някога, ако се наложи-човек с неприятно излъчване за мен и с неприятно поведение пред камерата.Други впечатления от него нямам.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 28 окт 2010 22:54

cska_90 написа:
emi_loko_plovdiv_usa написа:Дучето, Главата, Сектор Г и всички простиращи от ТИТАН вън от ЦСКА. Бие не сте истински фенове лекета такива.

Тихо бе!! :evil: Голяма фенка-а ника й е Локо Пловдив!! :lol: :lol:

На кой ти ще казваш тихо, много съм по-голяма от теб и нямаш право да ми казваш това. Също така нямаш право да ми говориш на 'бе' ясно!
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 23:01

enzo написа:Като чета мненията и ми изплува един въпрос в съзнанието: Според Вас фенове - Обича ли Дучето ЦСКА? Ето там е ключът от енигмата. Аз мисля, че ДА и то повече от всичко друго. Вие как мислите?

Според мен Дучето обича парите си от ЦСКА,но НЕ и ЦСКА ,защото човек когато обича,избягва войните в случая в името на ЦСКА,защото една война е най-лошото, което може да се случи независимо от войната участниците в нея дават много жертви,а тази война е в името на неговите 25 000 лв на месец.И на тези които си мислят,че любовта е много по-силна от парите,ще кажа ,ДА така е ,но на този свят за пари се убива,а на Дучето любовта към парите от ЦСКА е много по-силна от тази ,която е към клуба !!!Най-добрият боец и главнокомандващ е този,който успее да предотврати войната ! Дучето води тази война не в името на ЦСКА ,а на собствените си облаги ! Такива хора на нас в ЦСКА не ни трябват !!! Достатъчно време Дучето имаше и се ояде и моето мнение е ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА ! Поради тази причина апелирам ВЪН ДУЧЕТО ОТ СЕКТОР "Г" И ЦСКА !!!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 окт 2010 23:05

Кашчей прочети два-три поста по-нагоре и ще видиш какво имам в предвид подкрепата си към ТИТАН !!! Който дава парите си за ЦСКА,ще и трябва да бъде подкрепян от нас феновете,независимо от това кой е той !

Върни се в “ЦСКА”