cska_90 написа:Добре де мислиш си че с теззи цени ще съберат толкова много пари-аз не!!!!15 докаминства средно 3000 в "Г"-колко прави 45 000-по 10 лв става 450 000!!!! Досега взимаха около 200 000!!!Е какво излиза -печалба от 200 000-и с това ли ще издържат клуба -несериозно е човек!!!

3 000 човека и 500 000 лева от сектор Г е повече от добре за момента .., защото досега тези пари клоняха към 0 , един колега преди мен го беше написал - при 7 000 човека на мача ни с Литекс на Армията , то реално продадените билети са били около 1 200 , другото беше "хореография" ... Има обаче още три сектора , където билета е по - скъп ... Да приемем , че секторите А и В дадат по 1 000 000 лева гидишно , сектор Б ги изръсим с едни около 150 , 200 000 лева ... Е , както и да го погледнеш сумирани тези пари са в рамките на едни 2,5 - 3 милиона лева годишно ... От билети в ЕКТ да кажем още толкова , ако влезем в групите разбира се ... Грубо казано до тук парите са около 5 - 6 милиона годишно ... приходи от билети. А това е и половината ни годишен бюджет ... Глобул дават 2 милиона на година - станаха 8 милионите. Доколкото знам за влизане в груповата фаза на ЛЕ през тази година ще се получават по 7 милона лева ... Дотук 15 милиона лева ... Е , какво по - добро от това ... Ще останат пари за модернизацията на Панчарево , за някой и друг нов терен за ДЮШ , сграда на Панчарево за децата , които идват от провинцията да спят и да тренират там ... 60 те карти за СУПЕР ВИП местата , които струват по 2 000 лева едната вече са изкупени ... Това ще донесе приход от 120 000 лева ... Другите ВИП карти , които струват по 950 лева вървят като топъл хляб ... Какво ще представлява ЦСКА след година , две примерно си зависи само и единствено от нас феновете ... Нито от конкурентните отбори , нито от медиите , които могат само да ни попречат със създаването и раздухването на интриги ...