Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 11:58

джони написа:нахлуването на мача в мездра се оказа изключително позитивно за отбора им и така го спасиха от тотален провал на сезона.но политиката на фенклуба на цска след този случай е тотално грешна и непоследователна

Ето това се опитвам и аз да им обясня-ама какво да направя,че никой не зацепва за какво става въпрос!!!
Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 05 юли 2010 13:24

cska_90 написа:Добре де мислиш си че с теззи цени ще съберат толкова много пари-аз не!!!!15 докаминства средно 3000 в "Г"-колко прави 45 000-по 10 лв става 450 000!!!! Досега взимаха около 200 000!!!Е какво излиза -печалба от 200 000-и с това ли ще издържат клуба -несериозно е човек!!! ;) ;)

3 000 човека и 500 000 лева от сектор Г е повече от добре за момента .., защото досега тези пари клоняха към 0 , един колега преди мен го беше написал - при 7 000 човека на мача ни с Литекс на Армията , то реално продадените билети са били около 1 200 , другото беше "хореография" ... Има обаче още три сектора , където билета е по - скъп ... Да приемем , че секторите А и В дадат по 1 000 000 лева гидишно , сектор Б ги изръсим с едни около 150 , 200 000 лева ... Е , както и да го погледнеш сумирани тези пари са в рамките на едни 2,5 - 3 милиона лева годишно ... От билети в ЕКТ да кажем още толкова , ако влезем в групите разбира се ... Грубо казано до тук парите са около 5 - 6 милиона годишно ... приходи от билети. А това е и половината ни годишен бюджет ... Глобул дават 2 милиона на година - станаха 8 милионите. Доколкото знам за влизане в груповата фаза на ЛЕ през тази година ще се получават по 7 милона лева ... Дотук 15 милиона лева ... Е , какво по - добро от това ... Ще останат пари за модернизацията на Панчарево , за някой и друг нов терен за ДЮШ , сграда на Панчарево за децата , които идват от провинцията да спят и да тренират там ... 60 те карти за СУПЕР ВИП местата , които струват по 2 000 лева едната вече са изкупени ... Това ще донесе приход от 120 000 лева ... Другите ВИП карти , които струват по 950 лева вървят като топъл хляб ... Какво ще представлява ЦСКА след година , две примерно си зависи само и единствено от нас феновете ... Нито от конкурентните отбори , нито от медиите , които могат само да ни попречат със създаването и раздухването на интриги ...

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 юли 2010 13:45

cska_90 написа:
vaskonti написа:Доколкото разбрах от всички писаници на cska90, той е студент, който по някакви "спацифични" причини не може да работи и да учи едновременно. Това е невиждана за мен ситуация в студентството, но знам ли... според мен пък, който има желание ще намери начин, който няма желание ще намери оправдание - стара истина. Затова го издържа майка му с 450лв заплата или пенсия, не помня. Тоест, говорим за конкретен случай, който очевидно не е масово явление, дори е доста рядко срещана ситуация. Говоря най-вече за невъзможността някой студент да работи и да учи, както и да бъде издържан от майка си с нейната малка заплата! Според него новите цени на билетите са непосилни за него и затова иска бойкот.
В други постове тук обаче ми говори за общите проблеми в държавата, за цени на ток, вода, заплати, пенсии и въобще всичко социално. И че тоя бойкот бил насочен като цяло срещу целия този държавен гнет и бил зов за обединение на всички хора срещу всемирното зло, наречено Държава България.
Ще го помоля да се уточни - Титан с какво са виновни за високите цени на тока и ниските пенсии, та ще ги бойкотира?
Друго - cska90 ти ходиш ли на кръчми, рутиш ли мацки, пийваш ли по някоя мастичка? Ако да, направи следната сметка - от колко кръчми месечно ще трябва да се откажеш за да компенсираш по-високите цени на билетите? Според мен ще жертваш максимум 1 кръчма. Готов ли си на подобна свидна жертва за ЦСКА?

Абе пак си говорите наизуст!!!!Хващате се за глупости-аз пари ще намеря-не ме мисли-не ми е проблем -въпроса е принципен!!!!Ама явно ниой тука не си дава сметка за какво става въпрос!!!Както и да е толкова много изписах-няма смисъл да се мъча повече!!!Който разбрал,разбрал!!!КОйто не........................!!!!
И ако толкова много те интересува-уча медицина!!! ;)

е чакай сега ..... до са нямаше пари за мач и това беше проблема за бойкота а са се оказва , че имаш пари и не е това проблем за теб ........ можеш ли най-после да ни кажеш защо искаш да бойкотираш и каква е истинската цел на бойкота ???

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 05 юли 2010 13:54

Пак ще изразя мнението че цената на билетите е нормална! Картите биваше да са с по-ниски цени. Ако един човек си купи карта ще ходи повече на мачове защото така или иначе вече си е платил билета. Ако повече хора си накупят карти ще има по-добра посещаемост на мачовете. Но задължително парите трябва да отиват за ЦСКА а не за нечия печалба!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 юли 2010 14:17

Бойкотите са неприемливи, има много други начини да се изрази някакво мнение. Пак ви питам, какво са виновни футболистите, че началниците искат скъпи билети? Аз се надявам, че все пак Титан ще се вразумят и ще свалят малко цените. Така ще спечелят повече пари, признание и повече фенове на стадиона. 10 лева не са много за мач през две седмици, но ме притесняват цените, които ще обявят шефовете ако влезем в Лига Европа. Дано не са толкова алчни и да не се повтори мачът с Ливърпул, когато заради високите цени на билетите стадиона беше вместо с 40000 зрители само с 25000. Призовавам към компромис и от двете страни за доброто на ЦСКА. Трябва да сме еднин юмрук, всички заедно за да може клубът да върви, вътрешни войни ще ни изпратят пак далеч от върха.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 юли 2010 14:54

10 лв . са напълно нормална цена ....... а ако си с карта получаваш 40% отстъпка от цената на билетите за европа ......... къде е проблема ..........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

пелинат

Мнениеот пелинат » 05 юли 2010 15:50

cska_90 написа:
джони написа:нахлуването на мача в мездра се оказа изключително позитивно за отбора им и така го спасиха от тотален провал на сезона.но политиката на фенклуба на цска след този случай е тотално грешна и непоследователна

Ето това се опитвам и аз да им обясня-ама какво да направя,че никой не зацепва за какво става въпрос!!!

Нахлуването на мача в Мездра беше най-голямата простотия,която можеха да измислят стотина олигофренчета под ехидната усмивка на Дучето.При оставащи 30 минути да прекратиш срещата и да гарантираш служебна загуба и още маса други наказания на уж любимия си отбор е подарък за Литекс и всички които мразят ЦСКА.Да си гониш играчите,да посягаш на треньора си това е пълен кретенизъм.Преди този мач ЦСКА се бореше за първото място,а след простотиите на групата псевдофенове ,отборът рухна и футболистите не знаеха къде се намират.Стигна се дотам да треперим дали ще влезем в тройката.Така че сега някои болни мозъци да ми казват колко са "помогнали" на ЦСКА в Мездра е такава тъпотия,че няма повече накъде.Вече разбрахме кой вкара ЦСКА в Лига Европа...не разбирате ли че с тези твърдения ставате смешни.Тази тема с билетите преди няколко дни мина през форума и се видя ,че повечето фенове на ЦСКА подкрепят ръководството за това му решение и го приемат с разбиране .Чудно ми е защо cska_90 отново конфронтира феновете на ЦСКА със този така наречен бойкот,още повече че е и модератор.Сега тръгнете да лепите и плакати срещу Титан,за да направите кефа на Батков пълен.

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 05 юли 2010 16:35

cska_90 написа:
viroglav написа::?: cska_90 , чета ти поустовете и имам едно питане към теб ... Ти , като настоящ студент и предполага се бъдеща интелигенция - как би съставил годишния бюджет на ЦСКА и от къде би намерил приходи за селекция , подготвителни лагери в чужбина , заплати , премии и също за никак не евтините пътувания за гостуванията в ЕКТ , а и в родното първенство ? Хей така хипотетично си предствави , че си президент на ЦСКА за един ден и трябва да осигуриш съществуването на отбора през годината ... Как би направил една такава калкулация , че да не фалира отбора под твоето ръководство ... И също така - какви цени на билетите ще поставиш лично ти , като президент на ЦСКА ... Надявам се , че няма да избягаш от отговора на този ми въпрос ... :?:

Добре де мислиш си че с теззи цени ще съберат толкова много пари-аз не!!!!15 докаминства средно 3000 в "Г"-колко прави 45 000-по 10 лв става 450 000!!!! Досега взимаха около 200 000!!!Е какво излиза -печалба от 200 000-и с това ли ще издържат клуба -несериозно е човек!!! ;) ;)

Пич ти като интелигентен човек смяташ, че 200 000 са печалба ????

Явно всички в ЦСКА живеят на фотосинтеза според теб, и бюджета на отбора е 200 000лв. за 1 година.

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 05 юли 2010 16:37

cska_90 написа:
vaskonti написа:Доколкото разбрах от всички писаници на cska90, той е студент, който по някакви "спацифични" причини не може да работи и да учи едновременно. Това е невиждана за мен ситуация в студентството, но знам ли... според мен пък, който има желание ще намери начин, който няма желание ще намери оправдание - стара истина. Затова го издържа майка му с 450лв заплата или пенсия, не помня. Тоест, говорим за конкретен случай, който очевидно не е масово явление, дори е доста рядко срещана ситуация. Говоря най-вече за невъзможността някой студент да работи и да учи, както и да бъде издържан от майка си с нейната малка заплата! Според него новите цени на билетите са непосилни за него и затова иска бойкот.
В други постове тук обаче ми говори за общите проблеми в държавата, за цени на ток, вода, заплати, пенсии и въобще всичко социално. И че тоя бойкот бил насочен като цяло срещу целия този държавен гнет и бил зов за обединение на всички хора срещу всемирното зло, наречено Държава България.
Ще го помоля да се уточни - Титан с какво са виновни за високите цени на тока и ниските пенсии, та ще ги бойкотира?
Друго - cska90 ти ходиш ли на кръчми, рутиш ли мацки, пийваш ли по някоя мастичка? Ако да, направи следната сметка - от колко кръчми месечно ще трябва да се откажеш за да компенсираш по-високите цени на билетите? Според мен ще жертваш максимум 1 кръчма. Готов ли си на подобна свидна жертва за ЦСКА?

Абе пак си говорите наизуст!!!!Хващате се за глупости-аз пари ще намеря-не ме мисли-не ми е проблем -въпроса е принципен!!!!Ама явно ниой тука не си дава сметка за какво става въпрос!!!Както и да е толкова много изписах-няма смисъл да се мъча повече!!!Който разбрал,разбрал!!!КОйто не........................!!!!
И ако толкова много те интересува-уча медицина!!! ;)

Въпроса е точно принципен - С по-високи цени на билетите ще липсват лумпените от Мездра !

Браво на ръководството !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 16:55

terrel написа:
cska_90 написа:
viroglav написа::?: cska_90 , чета ти поустовете и имам едно питане към теб ... Ти , като настоящ студент и предполага се бъдеща интелигенция - как би съставил годишния бюджет на ЦСКА и от къде би намерил приходи за селекция , подготвителни лагери в чужбина , заплати , премии и също за никак не евтините пътувания за гостуванията в ЕКТ , а и в родното първенство ? Хей така хипотетично си предствави , че си президент на ЦСКА за един ден и трябва да осигуриш съществуването на отбора през годината ... Как би направил една такава калкулация , че да не фалира отбора под твоето ръководство ... И също така - какви цени на билетите ще поставиш лично ти , като президент на ЦСКА ... Надявам се , че няма да избягаш от отговора на този ми въпрос ... :?:

Добре де мислиш си че с теззи цени ще съберат толкова много пари-аз не!!!!15 докаминства средно 3000 в "Г"-колко прави 45 000-по 10 лв става 450 000!!!! Досега взимаха около 200 000!!!Е какво излиза -печалба от 200 000-и с това ли ще издържат клуба -несериозно е човек!!! ;) ;)

Пич ти като интелигентен човек смяташ, че 200 000 са печалба ????

Явно всички в ЦСКА живеят на фотосинтеза според теб, и бюджета на отбора е 200 000лв. за 1 година.

Е нали и аз това казвам -ЧЕ НЕ СА!!! ;) ;) ;) Ама и 450 000 не са,нали??
Изображение

Върни се в “ЦСКА”