Червени Воини написа:Betchualeng Arnaikem написа:Червени Воини написа:effect написа:А това със селекцията за 0 лева е най - смешната лъжа, на която само вие сте толко будали да се вържете. За всеки доведен играч се плаща комисионна на агента, а сигурно и зимбройчо си прибира доволно. Сметнете си на 15 чужденци по минимум 20 000 евро колко се получава.
А тебе к'во те бърка че сме платили 600хил€ за играчи които правят за смях, цялата А група на ходом. Комплекс от Тройчо ли получи, че му гледаш джоба какво получава. Шесторчо заслужава да взима 1 000 000 за това което прави!
Сега па и на ходом мачкали нашичките. Абе що не вдигнаха малко оборотите срещу Лудогорец да речем а? Щото щяха да издъхнат преди резервите им (rofl) Тепърва ще ядете дървото в А група тая година и щом сега ревете когато дойде тоя момент не знам, сигурно писмо до Бан Ки Мун ще пратите...
Последния мач срещу Лудогорец играха 4 резерви и 3 резерви на ЦСКА! Виж ся ние, като ВИ пердашиме със резервите, даже една дълбока резерва като Крачун бе най-добрия срещу ВАС, мълчахте като риби.![]()
![]()
Радващото че май ще ви добутат, до 6-цата и на прочет, ще си осигурим ценни точици за 32-та ТИТЛА!
Аз от тия загуби не се притеснявам, не и от самите загуби. Паднало ви е, биете.. пак ще падате от нас, все така ще отстъпвате по този показател на Левски. Ако в тези загуби нещо ме е дразнило е било поведението на играчите, инак не живея само за победи, точки и блабла.
Спомням си как преди се смееха разни ЦСКА-рчета, че Левски имал само 1 гордост: победите над ЦСКА. А сега непрекъснато акцентирате върху 2-3 успешни срещу нас години. Изглежда сте осъзнали, че това ви е най-големия успех поне за този век.