Дай да ти помогна,че с твойто IQ.....

1.Аз с такава скорост "мърдам",че на теб ти се струва че си спрял(представи си ,ако започна да тичам)
В превод за по-нискоинтелегентните:
Дори и срещу мен да вървиш(тичаш),никога няма да ме стигнеш!(във всяко едно отношение).

2.Явно с теб няма да се разберем,за това ти предлагам да се върнеш в мястото на баща ти,което слънце не го огрява,от което местенце като са те правили другият ти баща те е изтеглил с пипета.Това мисля,че няма нужда от "превод"!
3....няма лошо и ти си човек ,според Женевската конвенция.
С теб си спретнахме, малка виртуална "война" и ти си военнопленик,тъй като "войната" свърши и аз съм победител!Понеже съм добър човек няма да те карам да плащаш "репарации".

4.Бих добавил освен Женевската конвенция и Хартата за правата на човека и ще се получи:
Аз с такава скорост "мърдам",че на теб ти се струва че си спрял(представи си ,ако започна да тичам).

Явно с теб няма да се разберем,за това ти предлагам да се върнеш в мястото на баща ти,което слънце не го огрява,от което местенце като са те правили другият ти баща те е изтеглил с пипета,няма лошо и ти си човек ,според Женевската конвенция и Хартата за правата на човека!