Ако си си на толкова, колкото написа, то нещата нестоят добре при тебе

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:1977 написа:шивача написа:да обобщим: идват Газпром, лукойл, белла и още над 20 фирми.
Христо Стоичков -президент
Красимир Георгиев-изп.директор
Стойчо Младенов-ст.треньор???
Звучи много добре
Да обобщим:
Газпром,Лукойл -отлично
Христо Стоичков-имайки предвид интелекта на това лице-трагично
Красимир Георгиев -изглежда здраво стъпил на земята човек-по скоро добре
Стойчо Младенов-много под въпрос с оглед на това,че и голяма част от вашите фенове го плюят
Това за Ицо и Стойчо предполагам го пишеш от позицията на фен на отбора от Подуене
BRF написа:Да обобщим:
Газпром,Лукойл -отлично
Христо Стоичков-имайки предвид интелекта на това лице-трагично
Красимир Георгиев -изглежда здраво стъпил на земята човек-по скоро добре
Стойчо Младенов-много под въпрос с оглед на това,че и голяма част от вашите фенове го плюят
1977 написа:Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.
Второто не го коментирай защото няма какво да кажеш!
Иначе като цяло съм в паника защото вие имате 6 точки след 2 кръга а ние само 1
Beck's написа:1977 написа:Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.
При нас в момента стават неща. много по важни от 2-3-4-5-6- победи или 10-20 точки, търси се начин да се излезе от блатото . Но виж машина, при вас нещата са Ок от ОНО ВРЕМЕ и го доказвате в последните години, но явно ви харесва и ще си го карате по старо му !
Ти като си толкова успял и грамотен , защо не помогнеш на отбора си , а ми си се хванал с човек под твоето достойнство като МАЛКИЯ СТОИЧКОВ?
1977 написа:Beck's написа:1977 написа:Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.
При нас в момента стават неща. много по важни от 2-3-4-5-6- победи или 10-20 точки, търси се начин да се излезе от блатото . Но виж машина, при вас нещата са Ок от ОНО ВРЕМЕ и го доказвате в последните години, но явно ви харесва и ще си го карате по старо му !
Ти като си толкова успял и грамотен , защо не помогнеш на отбора си , а ми си се хванал с човек под твоето достойнство като МАЛКИЯ СТОИЧКОВ?
Къде прочете в моите изказвания ,че Стоичков е малък футболист-напротив беше МНОГО ГОЛЯМ.Това,което казах е,че е много прост човек и ако той определя политиката на отбора нищо добро не ви чака.Това че е видял как функционира Барса не значи,че този модел е приложим тук.Може и да е може и да не е.
Опитай се като цяло да четеш какво пиша ,а не да ми преписваш думи защото така малко се бориш срещу вятърни мелници-ако разбираш какво ти казвам!
1977 написа:Beck's написа:1977 написа:Ако го взимате Стоичков за футболист ме е страх защото е успял.Ако го взимате за мозък-направо се насирам -ама не от страх.
Къде прочете в моите изказвания ,че Стоичков е малък футболист-напротив беше МНОГО ГОЛЯМ.Това,което казах е,че е много прост човек и ако той определя политиката на отбора нищо добро не ви чака.Това че е видял как функционира Барса не значи,че този модел е приложим тук.Може и да е може и да не е.
Опитай се като цяло да четеш какво пиша ,а не да ми преписваш думи защото така малко се бориш срещу вятърни мелници-ако разбираш какво ти казвам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта