Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот ***cska*** » 01 мар 2012 11:38

Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо....... :)

:shock: Ма ти сериозно ли?Я ходи във вашия форум и препрочети мненията ви! :evil:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 мар 2012 11:41

Udoji90 написа:
Bourgas написа:Никой не подценява ЦСКА. Но обратното е видимо, нека, аз нямам нищо против никой да не ни брои за живи :)

Не всички подценяват Черноморец. Конкретно при мен е горе-долу обратното. Имам предвид, че аз съм от скептично настроените цесекари и не очаквам особено бляскаво представяне в тази среща. Нека по-добрият да бие - надявам се, че това ще сме ние, но се съмнявам. И най-важното е да видим хубава игра и нека скандалите и напрежението да останат извън терена. ;)

С цесекари, до колкото знам, ще си пием после биричката :) Дано стане хубав мач и да е ясно, че хората, които нагнетяват обстановката са от ръководството на клубовете, а не самите фенове.
***cska*** написа:

:shock: Ма ти сериозно ли?Я ходи във вашия форум и препрочети мненията ви! :evil:

Аз съм там, това, че се надъхват момчетата, не значи, че подценяват ЦСКА. ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pantevich72
Контакти:

Мнениеот pantevich72 » 01 мар 2012 12:17

мен лично много ме притеснява сегашна състоят.ние на отбора.ние в момента нямаме лице!! отбора играе лошо дано чичо Митко извади от ръкава някой жокер стия футболисти сме заникъде . и тоя Жиивков ни праща да се лекува ме в турция съвсем изтреще !!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 12:21

pantevich72 написа:мен лично много ме притеснява сегашна състоят.ние на отбора.ние в момента нямаме лице!! отбора играе лошо дано чичо Митко извади от ръкава някой жокер стия футболисти сме заникъде . и тоя Жиивков ни праща да се лекува ме в турция съвсем изтреще !!

Срещу Динамо и Рапид ли играхме лошо?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 мар 2012 13:16

***cska*** написа:

Че кой ви подценява??? 4:0 е най-малкото с което може да си отидете,а това е най-рядко срещаната прогноза!!Обикновено прогнозите са за гол,два разлика!! :mrgreen: ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 мар 2012 14:43

ХОРА вие луди ли сте какви фаворити черноморец и т.н. та това е някакво провинциално отборче което преди няколко години беше някъде по селата. какви фаворити може да са те ? със събрани негри от африка и изхвърлени футболисти от локо и славия ли са по силните от нас, че чак с 2 и 3 гола разлика щели да ни бият. осазнайте се. ние имаме национали, най-добрия футболист в нашето първенство и най-добрия треньор в историята на българия. фенове, които ще направят така че ще бъдем домакини. кое точно ви прави фаворити, а вие армейци, се страхувате ??????? ние сме ЦСКА замислете се !
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 01 мар 2012 15:51, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 мар 2012 15:12

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ХОРА вие луди ли сте какви фаворити черноморец и т.н. та това е някакво провинциално отборче което преди няколко години беше някъде по селата. какви фаворити може да са те ? със събрани негри от африка и изхвърлени футболисти от локо и славия ли са по силните от нас, че чак с 2 и 3 гола разлика щели да ни бият. осазнайте се. ние имаме национали, най-добрия футболист в нашето първенство и най-добрия треньор в историята на българия. фенове, които ще направят така че ще бъдем домакини. кое точно ви прави фаворити, а ие армейци, се страхувате ??????? ние сме ЦСКА замислете се !

Ох,умори ме от смях!!Нямаме нито един негър от Африка!!!Провинциалното отборче в момента има по-добра селекция от вас!Бяхме по селата,а и вие трябваше да сте там,само че "синьото" БФС ви остави в А група!!Или не помните??С един футболист и треньор мачове не се печелят!!Печелят се с дух и отбор!!Това нямате от няколко години!!А национали и ние имаме!!Е,не са български,но май е по-добре!!Та кое казваш ви прави фаворити???

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 15:30

subzero написа:Провинциалното отборче в момента има по-добра селекция от вас!

Това преди да го твърдите така категорично е редно да го покажете някъде. Аз вече попитах няколко пъти, къде гледахте вашата "селекция" и срещу кои отбори?
Аз доколкото знам победихте 2-3 отбора от Б група в контролите, загубихте от Добруджа и направихте хикс в Бургас с Черно море. С какво това доказва "класната" ви селекция?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 01 мар 2012 16:00

mistreated написа:
subzero написа:Провинциалното отборче в момента има по-добра селекция от вас!

Това преди да го твърдите така категорично е редно да го покажете някъде. Аз вече попитах няколко пъти, къде гледахте вашата "селекция" и срещу кои отбори?
Аз доколкото знам победихте 2-3 отбора от Б група в контролите, загубихте от Добруджа и направихте хикс в Бургас с Черно море. С какво това доказва "класната" ви селекция?

Победихме ги,да!!Ама с по 3-4 гола!!Не с 1 !!!Не е нужно да побеждаваш в контролите за да знаеш какво може отбора ти!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 мар 2012 16:10

subzero написа:Победихме ги,да!!Ама с по 3-4 гола!!Не с 1 !!!Не е нужно да побеждаваш в контролите за да знаеш какво може отбора ти!!

Хехе, и това ли ти е критерий за добра игра? Когато имаш 4-5 нови човека не можеш да знаеш какво може отбора ти, щом не се е срещал със сериозни противници. Аз гледах ЦСКА с Рапид и Динамо и не видях да стояха лошо. Ти как ще го коментираш? Или за теб е важна само победата с 3:0 над Ботев?

Върни се в “ЦСКА”