cska_90 написа:POPCORN написа:Endorphine написа:Един проект е зависим от финансите, няма как да представиш такъв за 50 милиона, а ти да разполагаш с 5, за това дискусията върви успоредно с финансирането.
------------------------
Не е само това.
Проблемът е , че Гърнетата и Гиговците и Ганьовците си правят и друга сметка.
За това говори и водещият вчерашната пресконференция Юли Москов.
Проблемът е, че на съоръжение на стойност от 50 млн. месечната издръжка е примерно 200 000.
На такова за 100 млн. е 500 000.
Затова Гърнето си прави тънки сметки.
Прекалено тънки. Толкова тънки, че накрая ще обрече ЦСКА да играе на глупав и архаичен модел стадион с лекоатлетическа писта заради едни смешни пари.
И дори, един ден ЦСКА да се замогне, да се превърне в модерен и силен финансово европейски клуб, за когото месечната поддръжка на стадиона няма да бъде проблем, нещата вече ще са необратими. Не можеш да събориш стадиона и да го правиш наново като другите модерни.
Хората казват : Един път се строи ! Като строиш мислиш за внуците , а не за дребните си ежедневни проблеми.
Но понеже Гърнето и Праховеца смятат след като приключи строежа да шитнат клуба , чиято цена вече ще е скочила - не им дреме за бъдещето.
Докато Батков е по-хитър.
Направил си е сметката, че на стадион от "английски" тип ревът на публиката ще му печели мачове и точки в евротурнири, които ще му донесет сто пъти повече пари, отколкото някакъв си мизерен наем от лекоатлетическа писта.
ти още ли си тука бе?нали ти казах на кой да ходиш да лижеш гъза е ?
Абе Васе-мани ама за повечето неща е абсолютно прав!Батков и неговите проекти са ми през кура-ама наистина ако се запази пистата на нашия стадион за да се спестят пари ще е супер простотия-в света няма стадион(нов)-които да се прави за писта-изкл олимпийките!!Най-тъпото е че много хора повярваха на Титан -заради последните събития-обаче някой замислял ли си е -че те реално не са направили нищо-тия пари ги дава държавата-и щяха да ги дадат без значение кой е собственик(причината за това е разбира се изборите след 2 години-но това е друга тема)-Титан ли, Митан или който и да е там!!Ако ще се прави нещо -да се прави като хората-какъв е смисъла да се прави и след 10 години да не става за нищо-както 90% от нещата, които се парвят в БГ!!Така знам,че си с малко по-различни възгледи от моите като цяло за управлението на Титан-но няма смиъсл да им се вярва сляпо(както и да се плюе за всичко разбира се)Аз за себе си не съм си променял мнението и на милиметър от есента-просто реших да им дам още малко -време-въпрески че предполагам че едва ли ще се промени нещо-но да изчакаме!
Какво време да им даваш?Добре,че са те , ако не бяха те какво става а>?Къде щяхме да играем?Само те си знаят, колко пари са дали!Но съм сигурен,че не са малко!Само една проста сметка да си направиш за терен, седалки, огради,работници, ще видиш колко пари са!С или без писта ми е точно през кура!Искам нормален стадион и да изглежда красиво!Айде да не говориме глупости,че нямало стадиони без писта!В Русия почти всичките са с писти!В украйна също!В испания също има!Само в Англия са такива!Само,че нашият селски манталитет не може да е така стадиона.Защото ще дойде на Армията Левски и като са толкова близко замислял ли си се какво ще стане!?