ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2010 21:33

Честито Приятели!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 апр 2010 21:34

Честито армейци! ЦСКА заслужаваше повече победата и я спечели! Литекс се хвърляха много, личеше си, че играят за победа...
ясно е, че сега левскарите ще се опитват да омаловажат успеха ни, но е нормално те не са побеждавали конкурент от хиляда и балканската...

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 21 апр 2010 21:37

Браво на момчетата! Най-после една хубава победа, която да ни зарадва. Нищо, че дойде накрая, тъкмо бе и по-сладка и радоста бе по-голяма. Мача бе добър и двата отбора се стараеха, но си пролича кой игра за победа и кой за равен. Ние искахме победата повече и я постигнахме. Не, че сме играли на някакво супер ниво, но се стараехме и заслужено победихме. Литекс с някои изключения повече бяха в тяхното поле и средата на терена. Дори към края на мача викам на брат ми, абе не заслужаваме пак да не бием, с Миньор 5 чисти положения и накрая нищо, днес пак така бе тръгнало. Не, че и Литекс нямаха шанс. Браво и на Тошко, както трябва за един капитан, така си игра човека, на място, добре и малко или много вдъхваше кураж на момчетата. Честита победа армейци.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 21 апр 2010 21:40

Ako бием и Локо Сф според мен на фона на това ,което стана в клуба,е изпълнен план "максимум".За мача-до 20-тата мин. дистанционното ми беше в ръката и само чаках Литекс да вкарат и да сменя канала,./.и тогава ударихме гредата,а аз дистанционното :) :) :)

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 апр 2010 21:40

Middlesbrough написа:
acmilan написа:
Middlesbrough написа:с Бащата гледахме , мача по принцип не гледам бг мачове , ама с Татко лала и ракийка и към 75 мин му викам Цска накрая ще вкарат гол , като гледам закво става въпрос !

И аз гледах мача с баща си и още в началото му казах,че Литекс няма как да спечели с този състав.И не ме разбирайте погрешно,мачът не беше уреден,просто Червенков,чрез избора си за състав,намали до минимум шансовете на отбора си да спечели.Защо в неделя не пусна такъв състав срещу Локомотив?

защо според теб е пуснал такъф състав и закво по дяволите пусна Дока в 90 мин тва се едно вчера да пуснеш Меси в 90 мин ... църка беше пълен наистина :) от далече си личеше

А да ти е минавало през акъла, че Литекс след като спечелиха шампионската титла (на 99 % е сигурно) Червенков съвсем заслужено е решил да даде почвика на някои играчи. Все пак не забравяйте, че Литекс не са длъжни да играят за вас. ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 21 апр 2010 21:43

И аз гледах мача с баща си и още в началото му казах,че Литекс няма как да спечели с този състав.И не ме разбирайте погрешно,мачът не беше уреден,просто Червенков,чрез избора си за състав,намали до минимум шансовете на отбора си да спечели.Защо в неделя не пусна такъв състав срещу Локомотив?[/quote]
защо според теб е пуснал такъф състав и закво по дяволите пусна Дока в 90 мин тва се едно вчера да пуснеш Меси в 90 мин ... църка беше пълен наистина :) от далече си личеше[/quote]

А да ти е минавало през акъла, че Литекс след като спечелиха шампионската титла (на 99 % е сигурно) Червенков съвсем заслужено е решил да даде почвика на някои играчи. Все пак не забравяйте, че Литекс не са длъжни да играят за вас. ;)[/quote]
аз не искам да играят , за нас , искам да си играят за тях , и ако си играеха щяха да ви бият !!! не се заблуждавайте , и не само тоя мач тва е най - малкото , цялото ни първенство е такова , аз един път ша седна да гледам мач от бг в който не участва Левски , мисля че ще е и последния

Офтопик:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 21 апр 2010 21:44

Гуу написа:А да ти е минавало през акъла, че Литекс след като спечелиха шампионската титла (на 99 % е сигурно) Червенков съвсем заслужено е решил да даде почвика на някои играчи. Все пак не забравяйте, че Литекс не са длъжни да играят за вас. ;)

Нормално да не играят за тях. След като в публичното пространство ги наричат селяни. Аз на мястото на Червенков бих излезнал и с юношите, за да ги научи Гонзо и Тони Здравков на обноски.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 21 апр 2010 21:44

Честита победа. Най-после и ние да имаме късмет въпреки този треньор.
Не мога да разбера що за глупост е да държиш това дърво Св. Петров 77 мин.
Този е невероятно куц, един точен пас няма( с излючение на пасовете назад до 2 м).
Дано въпреки победата Титан да не вземе да остави и следващия сезон Зафиров.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 21 апр 2010 21:44

DEJA VIEW,нищо ново под слънцето.Тия хора как си лягат вечер,как казват на децата си да не лъжат,как им казват да са добри хора??? :?: Какво беше това морал,някой нека бъде така добър да ми напомни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 апр 2010 21:47

Гуу,какво по-голямо доказване за новия шампион от това да излезе и да победи ЦСКА на неговия стадион?Защо му е да дава почивка на някого точно в този мач :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”