Skywalker написа:Sinite ot Sofia написа:2:0 Ненов, Будинов
Ама виж на играчите от Дунав, колко лесно им се произнасят имената, нали !
А, имаме и по-трудни, ама пак завършват на -ов с едно изключение.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Skywalker написа:Sinite ot Sofia написа:2:0 Ненов, Будинов
Ама виж на играчите от Дунав, колко лесно им се произнасят имената, нали !
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
k_oleto написа:Жалко, че мача няма да е в Русе. Хубав град с красиви жени. Ако изключим комарите (миналата година лятото беше ужас), направо си е жалко, че стадиона не е с лиценз. Но......русенци трябва да се сърдят не само на своя кмет, но и на Веселяка Перукан.
Дори и да беше в Русе, мача е в 21:15ч. в неделя........кога ще се прибера, кога ще ставам......Тъпа работа.
Прогноза: Х2
Надявам се, след мача да се пише и коментира футбола и головете.
Yan_Bibiyan написа:Вярно ли? Да видим: Недялков играе добре, Дюлгеров сам трудно ще ни качи на разлика. А, синята мантра за Чорбаджийски и мача с Люксембург ли виждам? Само дето Иван Иванов беше виновник за 2 от 3 гола тогава с неадекватността си, а за капак Чорбаджийски играеше като един истински мъж макар да беше загубил приятел съвсем скоро:
http://7dnifutbol.bg/archives/42792
Можеше да се покрие и да скърби на спокойствие, но той демонстрира професионализъм и излезе на терена. То бива нахалство, ама някои хора нямат граници! И откъде ще дойде тази 3-ка, а? Някоя друга мантра или ти е време да се прибираш във подфорумчето си? Ето заради това съм благодарен за две неща: че съм здрав и че не съм левскар.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ако съдийството се закучи, винаги Стойкас Стоилас може да слезе на полувремето и да ви извади от игрището.Няма да е за първи път.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта