Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот bobo_13 » 11 мар 2014 10:08

1242 написа:
Централен написа:"Съмнения за измама с акциите на ЦСКА"

"Агенцията по вписванията е установила противоречиви данни в представените документи, свързани с акциите на ЦСКА в края на месец декември миналата година, твърди bTV."

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=476875"

това е най-голямата възможна глупост. Всеки второкурсник по финанси се смее на глас като я чете :) как може да се наречеш журналист и да не се подготвиш поне на елементарно ниво по темаат, която пишеш....

Я обясни на нас простосмърните как 400 хил джиросани акции стават 200 хил. при вписването?
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 10:10

Въпросът не е колко, а дали. Щото, ако едно 50% от общия брой фенове кажат ДА, то броя е без значение. Аз ще си купя.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 10:11

bobo_13 написа:
1242 написа:
Централен написа:"Съмнения за измама с акциите на ЦСКА"

"Агенцията по вписванията е установила противоречиви данни в представените документи, свързани с акциите на ЦСКА в края на месец декември миналата година, твърди bTV."

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=476875"

това е най-голямата възможна глупост. Всеки второкурсник по финанси се смее на глас като я чете :) как може да се наречеш журналист и да не се подготвиш поне на елементарно ниво по темаат, която пишеш....

Я обясни на нас простосмърните как 400 хил джиросани акции стават 200 хил. при вписването?

Акции за 400 000 ЛЕВА, стават 200 000 БРОЯ акции, защото цената е 2 лева, ама на крумчо не му стига мозъка ад го разбере, и за това ще си получи съд :arrow:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 11 мар 2014 10:12

bobo_13 написа:
pampi написа:
bobo_13 написа:Абе мен ми дойде сега и друго наум. След като досега това не е правено никъде, няма ли някаква причина за това? Нали не си мислите, че Томов е най най в целия свят??? Да не е открил топлата вода.

А защо на някои хора се раздават(подаряват) акции? Стойчо, Жеков, Ченчев, Митев, Тодоров???? Че те ако ги продадат по 3 лв и ето едни добри пари.

А защо не се казва колко от тези 3 лв н аакция влизат в ЦСКА? НАли има някакви посредници Лира инвестмънтс и те трябва да вземат комисионни?

Аз до колкото знам сега са извадени миноритарния дял(около 40 %) от акциите, т.е. Лира инвестмънтс си остава мажоритарен собственик с 60% от акции и пак Лупи ще е едноличен собсвтеник

Не е правено в Източна Европа, защото тука клубовете се използват за пране на пари и други далавери...
Да ви имам разсъжденията... :lol:
Публичното дружество, дето подлежи на контрол от борсовия регулатор е нещо лошо, а едноличното АД, дето не се знае кое, какво и от коя офшорка в коя е нещо прекрасно... :lol:
Кой гарантира, че Газпром, ако даде пари на Батков, тоя няма да ги открадне? Кой и как?
Публичното АД е предпочитано от рекламодатели, инвеститори и спонсори...

Да бе в Източна Европа клубове като Хайдук, Динамо, Галатасарай, Олимпиакос, ПАОК. Панатинайкос, Рапид Б бяха на ръба на фалита и как никой не се сети да го направи
Какво ми е н аразсъжденията? В белите държави легендите помагат на клубовете си(последен пример Иниеста спасява Албасете), а ние им подаряваме по 2-3 хиляди акции х 3 лв...сам си ги сметни, че са много бедни. Друг е въпросът ако по този начин Томов им изплаща заплатите, които досега не ги е давал...но пак на гърба на феновете
От тези 3 лв. на акциия колко ще е комисионната на Лира? Дали 1 лв или 2. Ако се окаже,че само 1 лв от тези 3 влизат в ЦСКА?

Не знам какво има общо отговора ти с миноритарния дял акции? публично дружество с 40 % акции и няква офшорка с 60% И защо намесваш Газпром и Левски????? Пълнмо малоумие. Ако изобщо някога Газпром давапари на Левски, нали се сещаш, че ще има един руснак(или някой наш русофил) начело на клуба да следи какво става с парите.

Не можем се разбра с тебе, нищо лично, но има много неща в тая сфера, които не са ти ясни. Има много информация за борсите, брокерите, дилърите и т.н. в интернет. След като прочетеш за механизма на нещата там, всичко ще ти се изясни...Само ще подчертая, че Публичното АД е най-висшата форма за едно дружество...по-демократично и честно нещо в бизнеса не е измислено до сега.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 10:13

Plovdiv 100 написа:То е ясно, че на загуба няма как да се изплащат. Въпросът ми по-скоро беше, това вече регламентирано ли е при вас?

Тепърва ще разясняват подробности.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 10:13

Plovdiv 100 написа:То е ясно, че на загуба няма как да се изплащат. Въпросът ми по-скоро беше, това вече регламентирано ли е при вас?

това си регламентирано по закон. Той томов каза, че ще е хубаво да се прочете търговския закон и др. подобни, че да не изглеждат журналистите като идиоти.. :lol:

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 10:14

pampi написа:
bobo_13 написа:
pampi написа:
bobo_13 написа:Абе мен ми дойде сега и друго наум. След като досега това не е правено никъде, няма ли някаква причина за това? Нали не си мислите, че Томов е най най в целия свят??? Да не е открил топлата вода.

А защо на някои хора се раздават(подаряват) акции? Стойчо, Жеков, Ченчев, Митев, Тодоров???? Че те ако ги продадат по 3 лв и ето едни добри пари.

А защо не се казва колко от тези 3 лв н аакция влизат в ЦСКА? НАли има някакви посредници Лира инвестмънтс и те трябва да вземат комисионни?

Аз до колкото знам сега са извадени миноритарния дял(около 40 %) от акциите, т.е. Лира инвестмънтс си остава мажоритарен собственик с 60% от акции и пак Лупи ще е едноличен собсвтеник

Не е правено в Източна Европа, защото тука клубовете се използват за пране на пари и други далавери...
Да ви имам разсъжденията... :lol:
Публичното дружество, дето подлежи на контрол от борсовия регулатор е нещо лошо, а едноличното АД, дето не се знае кое, какво и от коя офшорка в коя е нещо прекрасно... :lol:
Кой гарантира, че Газпром, ако даде пари на Батков, тоя няма да ги открадне? Кой и как?
Публичното АД е предпочитано от рекламодатели, инвеститори и спонсори...

Да бе в Източна Европа клубове като Хайдук, Динамо, Галатасарай, Олимпиакос, ПАОК. Панатинайкос, Рапид Б бяха на ръба на фалита и как никой не се сети да го направи
Какво ми е н аразсъжденията? В белите държави легендите помагат на клубовете си(последен пример Иниеста спасява Албасете), а ние им подаряваме по 2-3 хиляди акции х 3 лв...сам си ги сметни, че са много бедни. Друг е въпросът ако по този начин Томов им изплаща заплатите, които досега не ги е давал...но пак на гърба на феновете
От тези 3 лв. на акциия колко ще е комисионната на Лира? Дали 1 лв или 2. Ако се окаже,че само 1 лв от тези 3 влизат в ЦСКА?

Не знам какво има общо отговора ти с миноритарния дял акции? публично дружество с 40 % акции и няква офшорка с 60% И защо намесваш Газпром и Левски????? Пълнмо малоумие. Ако изобщо някога Газпром давапари на Левски, нали се сещаш, че ще има един руснак(или някой наш русофил) начело на клуба да следи какво става с парите.

Не можем се разбра с тебе, нищо лично, но има много неща в тая сфера, които не са ти ясни. Има много информация за борсите, брокерите, дилърите и т.н. в интернет. След като прочетеш за механизма на нещата там, всичко ще ти се изясни...Само ще подчертая, че Публичното АД е най-висшата форма за едно дружество...по-демократично и честно нещо в бизнеса не е измислено до сега.

Каква комисионна бе ти луд ли си? Неграмотен ли си ? Тия акции, които ще се купуват нямат нищо общо с лира, няма да влизат в лира...как ще си вземат комисионна те ? ;)

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 11 мар 2014 10:16

Аз ще си купя чисто символично, без да очаквам каквито и да било печалби. Просто ще прежаля някаква сума пари, за да помогна на клуба. Единственото, което искам е клуба да бъде стабилен и да се менажира правилно!
Последна промяна от veselin111 на 11 мар 2014 10:19, променено общо 2 пъти.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 11 мар 2014 10:17

Немога да повярвам, че има такива наивници по света, които да вярват на човек, който е осъден за измами от българския съд.

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 11 мар 2014 10:21

Червени Воини написа:
plamenst7 написа:Аз нещо не схващам целта на занятието, освен да се закърпи положението за момента. След време, когато пак ще трябват пари, а акциите са вече разпродадени, от къде ще се финансира този отбор? Може би всеки който притежава акции ще продължи да заделя средства като собственик на клуба вече. Едва ли!

Плаща се годишна такса от акционерите... ;)

Акцийте не са задължаващи. Няма такова нещо като годишна такса.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”