гражданин от село написа:В интерес на истината селекцията до този момент за мен е доста прилична.На пук на всички демагози и лицемери ще кажа,че напускането на Тошко си е трансферен удар.Ако и Крачун седне малко на пейката ще сме с двама повече на терена.Остава проблемът Платини,един селски играч,който тук се боготвори.В същото време най-големият проблем е Станко,който не играе,не заема ничие място и не тежи със някаква голяма заплата,просто обикновен връскар,каквито ги има във всяка фирма и ли отбор.Проблем са ментета като Платини и факта,че всички опити да го разкараме удрят на камък показват неговата "класа".Като добавим и "иди ми,дойди ми" просто няма такъв боклук,ама тук е любимец.Нещо като преди години Гай,пълен нещастник,но по незнайни причини любимец на публиката,гонзю на негов гръб стана звиздъ.
Е, не тая вечер си препил.

Без Мишо нямаше да има и тоя форум даже според мен!

Ние по-добри от Платини не сме и докарвали и никога няма и да докараме!
А за Зику и Мораес би ми било интересно да чуя мнението ти? Те какви звезди са като изключим представянето им в ЦСКА? Около 10 мача в националния на Зику мисля - вярно, единственото им постижение беше и на двамата голамйстори на Румъния, което не е хич малко...и си дойдоха с някакви постижения, а Платини е дошъл за рейтинг с името си, после вече се видя, че има малко хляб в него. Давате ли си сметка колко по-назад сме от другите във футбола изобщо, за да искаме "носителите" на златната топка в отбора

- те Лудогорец искат шампиони да стават пак, а канят играч от най-пропадналия отбор в Румъния в момента- Рапид Букурещ, тия ги биеха кой къде ги хване. Ето го: [offtopic]http://en.wikipedia.org/wiki/Nemanja_Milisavljević[/offtopic]

Платини е златна кокошка за нас, а Тошко Янчев определено ще липсва на отбора и то дълго време... но ще се усети с времето. Все пак може действително Марсиньо да е по-добър от нашия, но не съм убеден, че играе дефанзивен полузащитник, по-скоро си е офанзивен футболист.