ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот dreben23 » 10 яну 2013 21:27

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:всеки ден научаваме нещо ново това е част от живота на всеки. доколкото синята мъгла нея съм преборил като дете и съм направил своя избор !

"Часът на синята мъгла"(имаше някво предване такова май по Дарик)... отмина нали :)

Най-правилният избор! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2013 21:29

C2H5OH написа:
Това е история! А е и треньор! По принцип е хубаво да познаваш историята си, за да се бориш със синята мъгла!

Принципно е така, но дали пък всеки е длъжен да знае всички играчи по постове и треньорите през десетилетията? Аз например не знам отбора на сините 1957 г ( случайно набирам година), за това си има справочници. А мъглата е изобретение на га, в оригинал: " синьо-чорна мъгла". Но мен друго ме гложди-гледам онова време, комунизъм или социализъм не знам, нито кой какъв е в цялата схема на финансиране от държавата, обаче на Дербито има по 60 000 човека. Сега за три години не могат да се съберат толкова, и както вървят нещата, скоро по 5 000 ще има на този мач... Нещо е много сбъркано, много изпуснато и много изродено-стигнахме дотам да ръкопляскаме, щом някой си спре топката??? От сини мъгли и червени директиви май забравихме за какъв спорт иде реч, но хората в ЕКТ ни го напомнят без вазелин! И ако съм честен, хич не съм оптимист за бъдещето, но карай да върви...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 яну 2013 21:42

sin4ec написа:
Принципно е така, но дали пък всеки е длъжен да знае всички играчи по постове и треньорите през десетилетията? Аз например не знам отбора на сините 1957 г ( случайно набирам година), за това си има справочници. А мъглата е изобретение на га, в оригинал: " синьо-чорна мъгла". Но мен друго ме гложди-гледам онова време, комунизъм или социализъм не знам, нито кой какъв е в цялата схема на финансиране от държавата, обаче на Дербито има по 60 000 човека. Сега за три години не могат да се съберат толкова, и както вървят нещата, скоро по 5 000 ще има на този мач... Нещо е много сбъркано, много изпуснато и много изродено-стигнахме дотам да ръкопляскаме, щом някой си спре топката??? От сини мъгли и червени директиви май забравихме за какъв спорт иде реч, но хората в ЕКТ ни го напомнят без вазелин! И ако съм честен, хич не съм оптимист за бъдещето, но карай да върви...

Целият ни спорт е такъв, какво да се прави... а като каже нещо по-сериозно човек, малките викат, че сме хейтъри... Не е така, мен ме боли примерно и за тях, че ние поне видяхме световно що е, Олимпиада що е, борба, щанги, биатлон, сега какво имаме та да имаме претенции до не знам къде? Имаме форуми и прозвища, друго на какво да се порадваме в спорта? На голмайсторските умения на Станислав Манолев или на смяната на 10 отбора на година от страна на Валери Божинов? Днес има само плюнки, плюнки и плюнки и нищо друго. Не само с вазелин, а и с вафли ще ни го напомнят! :)

Остава да се радваме и на най-малкото, ама и то е почти на привършване... и да върви и да не върви все тая ще си е. Упадък и отпадък! :)

:cry: :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 10 яну 2013 21:52

sin4ec написа:
C2H5OH написа:
Това е история! А е и треньор! По принцип е хубаво да познаваш историята си, за да се бориш със синята мъгла!

Нестава въпрос да знаеш отбора от 1957г., а имена, които остават за винаги в историята! Отминали славни времена! Миналото е винаги романтично! Не е хубаво да се омаловожават успехите на конкурента! Да се надяваме на по-добро бъдеще!

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 10 яну 2013 22:55

Parmalat написа:
TEDIMAR99 написа:ВАРЕЛА е невероятен играч.Роден е в Уругвай.Много класен!

2 милиона и 800 хиляди евро са платили Палермо преди близо 1,5 години за него на уругвайския Дефенсор Спортинг.Бил е младежки национал на Уругвай така че има качества.Договорът му с Палермо е до 2016 г.

http://www.transfermarkt.de/de/ignacio- ... 39535.html

Много добре знам.Гледал съм му доста мачове! ;)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2013 23:09

и на мен ми харесва Варела, ама на никой не му е до трансфери, освен един-нов собственик
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 яну 2013 23:18

Умен,кадърен,богат,че и красив,ако перифразираме подуенската класика. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 яну 2013 23:19

За Кириакидис аз лично нямам нищо против, че ще му се разчита. Ако се е съгласил да си намали заплатата, е по-добре той да остане, отколкото да търсим нов резервен опорен халф. Иначе не знам как някои от вас си правят изводи за него, като той в официални мачове влезе само 3-4 пъти (дали и толкова бяха) за по 5-10 минути, и то при ясен изход на срещата.
За Тенгариня ме е яд. Той изглежда имаше някакви търкания със Стойчо и предположих, че при Йешич поне това няма да е проблем, но явно не се е навил на по-ниска заплата.
Относно Янев, аз лично мисля, че може да ни свърши работа с договор само до края на сезона, тъй като в момента единствено типично ляво крило ни е Сержиньо (Нюаджи играе по-добре в центъра и вдясно, а Карачанаков май няма да се оправи скоро), така че с Янев поне ще имаме алтернатива за този сезон, а през следващия Карачанаков може би вече ще е здрав и Янев няма да е нужен. Друг е въпросът, че сега той е по-ефективен като плеймейкър, но би бил полезен и с добрите си преки свободни удари, тъй като един от малкото ни други добри изпълнители в момента е споменатият контузен Карачанаков (Камбуров също доста добре ги биеше поне по времето си в "Локо" Пд).
За К. Стоянов сега написаха, че също ще пътува. Не съм убеден дали ще си възвърне най-добрата форма след толкова дълго отсъствие, но може би става поне за прилична резерва на този етап. И определено е по-добре като краен бранител, отколкото като централен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2013 23:24

гражданин от село написа:Умен,кадърен,богат,че и красив,ако перифразираме подуенската класика. ;)

о, психопат :lol:........... класиката е- роднина, милиционер
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 яну 2013 23:30

шивача написа:о, психопат :lol:........... класиката е- роднина, милиционер

Някакви проблеми ли са те налегнали? :?

Върни се в “ЦСКА”