Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот ***cska*** » 08 окт 2012 21:56

Момчета,тепърва ще осъзнаваме на какъв играч сме имали щастието да се наслаждаваме,в лицето на Мораеш.Невероятен футболист,прекрасен ЧОВЕК!
Има една поговорка:"Човек осъзнава какво е имал, чак когато го загуби"!За мое(а предполагам и ваше)съжаление,скоро на Армията няма да имаме такава "перла".Жалко,много жалко. :evil:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 окт 2012 12:03

***cska*** написа:Момчета,тепърва ще осъзнаваме на какъв играч сме имали щастието да се наслаждаваме,в лицето на Мораеш.Невероятен футболист,прекрасен ЧОВЕК!
Има една поговорка:"Човек осъзнава какво е имал, чак когато го загуби"!За мое(а предполагам и ваше)съжаление,скоро на Армията няма да имаме такава "перла".Жалко,много жалко. :evil:

Аз пък мисля, че много добре си бяхме осъзнали, какъв футболист имахме и той го разбра!
Последния мач бият 6:1 ама нашия май не игра , някой има ли инфо ? Велизар направи 2 асистенций в този мач.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 окт 2012 12:38

Колега, Мораеш е с наказание от три мача, тъй като на мача Металург- Арсенал е имало някакво единотборство и удари без топка. Случват се такива неща, но скоро отново ще е на линия. ;) Ето:http://www.prosport.bg/news/27632-Nakazaha-Moraesh-za-tri-macha-v-Ukrajna.html Ако съм смятал правилно, има още един мач да изтърпява наказание.
За разлика от България, в Украйна наказанията си важат, а и се предават мачовете по тв! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

ime
Контакти:

Мнениеот ime » 14 окт 2012 23:11

ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС, ДАНО НЯКОГА СЕ ВЪРНЕШ!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 20:00

Нов гол от дузпа още в първия мач след наказанието! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 22 окт 2012 00:35

dreben23 написа:Нов гол от дузпа още в първия мач след наказанието! :)

Браво на машината :)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 31 окт 2012 15:57

Доскорошният любимец на публиката на ЦСКА Жуниор Мораес разкри, че се е срещал със селекционера на националния отбор на България преди време, който му казал, че ще направи всичко възможно бразилецът да вземе български паспорт и да играе за националния ни отбор в световните квалификации. Мораес направи фурор в ЦСКА през пролетта и бе близо до титлата с "червените", но загуба от Лудогорец в Разград в последния кръг на миналия сезон лиши ЦСКА от трофея.

Бразилецът, който сега играе за Металург (Донецк), даде интервю за укрианското издание Football.ua, в което говори за срещата си със селекционера Любослав Пенев и за възможността да облече екипа на България.

"Първо имаше опция да взема румънски паспорт и сигурно щеше да се случи, ако бях останал да играя в Румъния. В България дори имах среща с треньора на националния отбор и той ми каза, че много разчита на мен и ще направи всичко възможно да облека фланелката на българския отбор. Но се оказа, че в този момент е невъзможно да взема паспорт, защото бях прекарал твърде малко време в страната", каза Жуниор Мораес. Той си спомни с носталгия за престоя в ЦСКА.

"Приех предложението на ЦСКА, защото това е голям клуб с традиции. Моите амбиции бяха да стана шампион. Направих силен сезон и се убедих, че продължавам да прогресирам. Надявам се, че първата ми година в Металург ще бъде също толкова силна", каза още Жуниор Мораес.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 апр 2013 14:41

Голче! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 апр 2013 14:55

dreben23 написа:Голче! :)

2 голчета, след тези два гола до момента, Жуниор излиза на 3то място при голмайсторите в Украйна, като през сезона има изпуснати над 5 мача заради контузия!

Браво МАШИНА !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2013 15:09

искам си го на Армията бе :cry:

Върни се в “ЦСКА”