TPAKTOP написа:Кашчей написа:TPAKTOP написа:Има бе! Гаранция! Аз с очите си съм виждал билборд в Ливърпул който гласеше "Ливърпул градът на Евъртън" Сериозно!
Ми то, като в София ще да е-София значи ЦСКА, пък левскарите повече от вас
И кой го казва? Едно допитване през интернет което не е никак обективно защото се взема мнението на тези хора които имат достъп до интернет. България има застаряващо общество. Пенсионерите са много! Много от тях са фенове на ЦСКА => ЦСКА има повече фенове!
Ма то е ясно когато ви видя колко сте на стадиона.Явно пенсионерите немат пари за билетче и транспорт, та затова си седят дома, сектор Г стачкува, та на стадиона дори и мисъл на блондинка може да бъде чута-толкова сте много (за вътрешното първенство, защото там са истинските фенове).
[offtopic]Мамка му, аз, ако съм собственик на комплекса, ще ви отдам стадиона, но само стадиона, като ще ви искам такса за всяко преминаване през останалата част на комплекса и ползването на административната сграда с наем, еквивалентен на наемите за бизнес цели в центъра на София.Като същевременно ще забраня преминаването на превозни средства през моята собственост, ако не се плаща за всяко едно от тях-пазарна икономика, братче.Тогава пак ли ще искате Армията, или ще търсите друго място.. а може би ще си плащате