ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот acmilan » 21 апр 2010 21:23

maldin1 написа:Добре е левскарчета,не знам дали най-ниския на терена е вкарал гол,ама вчера май Господинов сам си вкара топката във вратта ,а ?

Ти нали не беше за ЦСКА :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 апр 2010 21:23

niki87 написа:Леле,какъв натиск,какво нещо :lol: :lol: :lol:

Нали :lol: Вместо да изсипят топката пред вратата на ЦСКА те я връщат към вратаря си :lol:
Ми хайде сега да гледаме истински футбол.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 21 апр 2010 21:24

защо червенков ще остави резерви двама от най-креативните си футболисти?това не мога да го разбера?!?!?!единствен попов игра с желание,останалите си цакаха на положения....поредната пародия

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 21 апр 2010 21:24

acmilan написа:
maldin1 написа:Добре е левскарчета,не знам дали най-ниския на терена е вкарал гол,ама вчера май Господинов сам си вкара топката във вратта ,а ?

Симпатизирам повече на ЦСКА,отколкото на Левски. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 21 апр 2010 21:24

Да вкара си я ! Така е като ЛЕВСКАР казвам ДА , защото всичко е една измислица , така е трябвало да стане стана ! същия филм и днес , а ние продължаваме с обидите по форумите за някой си.После ни бият като незнам какво, не Левски , не цска, не литекс , не локо ....
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 апр 2010 21:26

Middlesbrough написа:
Гуу написа:Ако бяхте гледали мача, вместо да седите във форума и пишете простотии, можеше и да видите, че мача беше 100 %. Ама както и да е, щом това да мислите, че ЦСКА и ЛИтекс са уредили мача ви кара да се чувствате по-добре, ОК.

гледах мача , пълен цирк , да се бяха постарали поне да го напраат като истински то :( !!!

Нещо друго си гледал, май. :lol: :lol: :lol:
Ако го беше гледал мачът наистина, щеше да видиш поведението, борбата, нервите, единоборствата по-терена. Ако мачът беше уговорен ЦСКА и ЛИтекс щяха да си го направят далеч по-лесен.

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 21 апр 2010 21:27

СААААМО ТИИИИ В СЪРЦАТААА НИИИИ ЗА ТЕБЕ ПЕЕЕЕМЕ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕЕЕМЕ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕЕМ ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛ
Тошко Янчев е най-добрия играч в историята на ЦСКА :)
YNWA!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 апр 2010 21:27

Много важна победа, браво на момчетата, тоя път имаше желание, абсолютно заслужен успех!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 апр 2010 21:29

maldin1 написа:
acmilan написа:

Симпатизирам повече на ЦСКА,отколкото на Левски. ;)

Ок,няма проблем,просто не го беше казвал досега :) Иначе няма как да се отрече,че Литекс днес игра със странен състав и не виждам нещо лошо в това да се спомене този факт.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 21 апр 2010 21:33

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЦСКА ДНЕС ИЗЛЯЗОХА С ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ НАСТРОЕНИ ЗА ПОБЕДА ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА НАШИТЕ НО ТОВА НЕ ОПРОВЕРГАВА ИЗДЪНКИТЕ ОТ МИНАЛИТЕ КРЪГОВЕ ДАНО ДО КРАЯ ДА ПРОДАЛЖАВАМЕ ТАКА!!!БРАВО!!!

Върни се в “ЦСКА”