delqnski47 написа:Добре....всичко си беше нормално до вчера![]()
![]()
![]()
Купихме футболисти,подсилихме си тима и играхме добре последните мачове!?!Не знам защо ръководството само си създава напрежение!![]()
На къв чеп ще гонят Любо точно когато започват тренировките,по средата на сезона!Вие знаете ли какво означава това??Че всичко започва отначало!!!А знаете ли какво означава това??Че титла и този сезон няма да има!!Кога треньор е правил отбор шампион за половин година???
Сега като дойде новия треньор,с новите тактики и всичко отива подяволите!И не ви увря в главата,че не треньора,а липсата на голмайстор(2 примера:Камбуров в Локото и Гонзо в Левски(когато беше фуболист)!Без Камбуров Локото няма да е и девети в класирането!!!) е причината че не спечелихме толкова мачове!Нямаме лидер,нямаме плеймейкър,нямаме голмайстор,а сега и треньор нямаме...
Не знам вече кво да мисля и кво решение ще е по добре за ЦСКА!Имам чувството,че квото и да стане в момента(дори и да отавят Пенев),все ще е минус за нас!
е е е много добре сме играли последните мачове, малко присилено!Аз не си спомням добър мач освен с Литекс където не играхме пак нищо ама с повече хъс и желание ги бихме!Рома не играхме нищо, после от 9 кръг до последния имахме 1 победа това са 6 кръга.Това ли ни е добрата игра?Да не говорим, че понякога правеше такива рокади в отбора, че няма на къде.На половината играчи им даваше позици където не им е мястото там.Пускаше ми всеки мач Миггел- смотаняка.Но напрви и добри неща.Вкара ни в Европа играхме добре!Наказа лакохолиците това също беше добре!Са каквото е направил добре, не може да му се успори