Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /ЦСКА-Рома/10.12.2020/19:55ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /ЦСКА-Рома/10.12.2020/19:55ч

Мнениеот Ozzimozzi » 11 дек 2020 11:00

danko_sot написа:
Red_Neck написа:
danko_sot написа:Али Соу стигна лимита си с този мач срещу Рома при нас. Сега е моментът да вземем хубави пари за него. А с тях може да се вземе не един, а двама нападатели и то по-добри и най-вече ефективни от него.

Баче Али, който според теб никога не вкарвал важни голове, а само чат-пат на разни слабаци, до голяма степен изнесе ЕКТ този сезон (заедно с Тиаго)!
- победен гол в добавеното време срещу Сирените, който ни отърва от огромен резил!
- победен гол срещу БАТЕ;
- гол и асистенция срещу В36;
- 2 гола срещу Рома;

То по тая логика аз мога да почна да изреждам в колко важни мачове е пропускал и то стопроцентови положения. Истината може би е някъде по средата. Но в момента той е на гребена на вълната и психологическото предимство в този спор е твое. Но ако се върнем само една седмица назад за двубоя с Клуж, беше точно обратното. Да е жив и здрав Али Соу, но аз искам в ЦСКА център нападателя да е голов хищник, не човек, който е на приливи и отливи и който от 10 стопроцентови положения я вкара половината, я не. Така или иначе той е пътник. Сам го е казал в съблекалнята, така че този спор е безпредметен.

Какво е казал в съблекалнята, че това съм го пропуснал? Иначе и аз съм на мнение, че на Соу трябва да му вземем парите, но първо трябва да му се намери по-добра алтернатива.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2020 11:23

Животни :!: Много добър мач изиграха момчетата и е жалко, че е чак когато нямахме шанс за класиране. Правилно предположих, че големият ни шанс за победа е в тоя мач и то в случай, че Рома са се класирали и няма да ни скочат на кръв, отделно е и времето тук зимата ( можеше тоя път не мъгла, а сняг да има :lol: - помня как Левскито биха Спортинг в подобен мач в един сняг ). Бачо Али си вдигна цената и ако има добра оферта, нека го продават - Стойкас е показал, че намира такива играчи с доста голяма успеваемост ( с изключение на Кубемба :lol: ). Няма да е лошо все пак да се даде шанс и на Ахмед ... Тиаго пак показа, че е играч за големите мачове и има чудесен удар отдалеч. Дори Матей и Валката ми харесаха как играха :lol: Санкарето и Юга както винаги на добро ниво, макар Санкарето да се поскри 2-3 мача напоследък, сега беше ОК.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 11 дек 2020 11:24

Като му вземем парите ще намерим алтернатива . Стойкас поне централни нападатели уцелва .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2020 11:27

kolokolo написа:Като му вземем парите ще намерим алтернатива . Стойкас поне централни нападатели уцелва .

Е, тоя Нсаме от младите момчета :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 дек 2020 13:21

djd написа:Къде ще продаваме? Лудогорец продължават да са си много солиден отбор. Това че не направиха нищо в ЛЕ, е заради многото промени. Но ако искаме да ги стигнем, трябва да ги бием в директните мачове, което само с желание не става.

Изобщо не съм на мнение, че Лудогорец са солиден отбор в момента! В България си взимат мачовете напоследък със сериозна подкрепа от съдиите (първите голове срещу Ботев Вр и Славия), изключително лесно се огъват под преса. Защитата им е трагична и няма нищо общо с предишни сезони. Само елементарно загубените от нас точки в началото на сезона (за което голяма вина има и треньора) ги държи на върха в класирането. Ние с всеки следващ мач играем все по-добре, момчетата започват да разбират какво се изисква от тях с новата постройка и определено им се получава. Впечатлен бях от пресата вчера в началото на полувремената, а и срещу Ботев в по-голямата част от мача. Доста по-добре си подаваме топката и работим отлично в защита. Силно обнадежден съм, че тази година ще бъде нашата. "Ментетата на Стоилов" показаха, че просто нямаше досега кой да ги подреди да им даде правилните указания. Добри играчи са, дори бързо отписаните Вион и Матай!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 дек 2020 13:57

Аз съм впечатлен от физическата форма, която показва отбора, въпреки сгъстената програма в цикъл сряда-събота и тежките мачове в ЛЕ, които изиграхме. Определено Кирил Динчев си върши чудесно работата, а сгъстеният цикъл изглежда помага на отбора да се обиграва и да заиграва все по-добре. Още два мача, след което Бруно ще може да поработи в малко по-спокойна обстановка, а след зимната пауза вярвам, че ще видим един много по-добре играещ ЦСКА.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 дек 2020 15:40

mistreated написа:
djd написа:Къде ще продаваме? Лудогорец продължават да са си много солиден отбор. Това че не направиха нищо в ЛЕ, е заради многото промени. Но ако искаме да ги стигнем, трябва да ги бием в директните мачове, което само с желание не става.

Изобщо не съм на мнение, че Лудогорец са солиден отбор в момента! В България си взимат мачовете напоследък със сериозна подкрепа от съдиите (първите голове срещу Ботев Вр и Славия), изключително лесно се огъват под преса. Защитата им е трагична и няма нищо общо с предишни сезони. Само елементарно загубените от нас точки в началото на сезона (за което голяма вина има и треньора) ги държи на върха в класирането. Ние с всеки следващ мач играем все по-добре, момчетата започват да разбират какво се изисква от тях с новата постройка и определено им се получава. Впечатлен бях от пресата вчера в началото на полувремената, а и срещу Ботев в по-голямата част от мача. Доста по-добре си подаваме топката и работим отлично в защита. Силно обнадежден съм, че тази година ще бъде нашата. "Ментетата на Стоилов" показаха, че просто нямаше досега кой да ги подреди да им даде правилните указания. Добри играчи са, дори бързо отписаните Вион и Матай!

Да, защитата им е зле, но това си е техен проблем.
Съгласен съм, че нашият отбор се развива в положителна посока. Но знаеш от предишни сезони, че в решителните моменти все имаме много контузени и много наказани. Случайно или не, все така се случва. Затова за да бъде наша тази година, не е лошо да имаме избор на ключови позиции.
Например в момента нямаме равностойни заместници на Соу и на Юга. Другите Акрапович ги сука, въртя, видя се че имаме някаква алтернатива. Но тези когато не играят, отборът е коренно различен.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 11 дек 2020 17:51

То рейса ни изгорЕ целия, а вие се радвате на някаква си победа над някаква си Рома! :mrgreen:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 дек 2020 18:52

goshev написа:То рейса ни изгорЕ целия, а вие се радвате на някаква си победа над някаква си Рома! :mrgreen:

:lol: :lol:
Некви роми и то юноши. :mrgreen:
Аз затова автобусът съм го сложил в подписа, да имам спомен. :lol:

abel_balbo

Мнениеот abel_balbo » 11 дек 2020 23:23

Впрочем Левски беше в подобна ситуация в групата си преди последния мач 2009/2010г.! 0 точки, 0 отбелязани гола, но дойде мача в Рим срещу наистина 3тия отбор на Лацио и чистачите на стадиона :lol:, и накрая изкопчиха победа с 1-0 с гол на Йовов Бижутера. После започнаха едни хвалби, а реално се знаеше че не са постигнали нищо кой знае какво. Лацио наистина бяха излезли с третия отбор/децата. Докато вчера на терена все пак видяхме играчи като Педро, Майорал и Карсдорп, които са си в основния състав на Рома. :roll:

Върни се в “ЦСКА”