W84me написа:Странно защо никой не го пита за кристалната дузпа за Враца.
Защото ще последват гръм и мълнии
Чичовото добре си направи сметката. Още след първия мач ревна от съдийството и резултата е налице. Не се появиха проблеми в следващия с евентуално повеждане на гостите. Ха си дал нещо дори и 1% съмнително срещу ЦСКА ха е настанала война с привърженици, ръководство след като вече веднъж треньора е предупредил, че май има някакви завери срещу ЦСКА ("следя ги аз внимателно"). Не е зле срещу 9 хиляди лева. Официално ако си нагласяш нещата излиза далеч по-скъпо да купуваш функционерите на БФС, делегати, съдийски бригади, противници. Питайте Домуса колко пъти по 9 хиляди е дал.
То иначе не сме слепи. Черно Море ни надигра и заслужено победи. Без значение дали е имало съдийски грешки. Аз такива ги слагам в графата "случват се" (има ги и по други мачове-веднъж са в твоя полза, друг път в твоя вреда). Когато някой е излязал с целенасочена мисия да те съсипе си личи и не са такива откъслечни моменти при които вие левскарите много обичате да се хващате (не дал засада, корнер, картон-неща несигурни за крайния резултат или пък дузпа, гол на случаен принцип "случва се", където не е ясно преди мача дали ще се случи нещото). С Ботев при дузпата мача потегляше в друго русло. Какво? Неясно. Можеше да паднем, да направим реми или пак да бием. Кой да ти каже? Плюс е, че ни се спести неяснотата. Благодарение на предната пресконференция на Любо. Докато си мислете колко е забавен със смешки и жалвания за 9 хиляди си направихме хубава услуга за няколко кръга напред. ГГ е и наясно какво става и това също влиза в арсенала, а Любо е точния човек.
Радвайте се, че не е Стойчо

. Той играе още по наедро. Не за няколко кръга съдиите да не си и помислят нещо да не свирят срещу ЦСКА, а за цял полусезон/сезон. "ЦСКА ще е първи, а другите не ме интересуват и да се подреждат отзад".
Явно нашия отбор владее риториката, така както вашия административните похвати, за да си осигури предимство в резултатите.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.