Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Мнениеот Ozzimozzi » 16 дек 2018 21:36

kiril.a.d написа:Няколко много бързи, но сериозно обмислени впечатления от мача:
- точно щях да похваля Черньо, че макар и пред Коледно, държи форма на футболист и пак го разстреляха като...бе сигурен съм че и вратаря на Кариана Ерден, щеше да хване този удар!
- влезе Мауридес и ЦСКА заигра с 10 човека, срещу 11 от Ботев...
- и се получиха два гола, вторият от които, не знам каква засада видя страничния съдия, след като ситуацията в наказателното поле вече се беше променила...
- а дръндъра-дрън та плясниците, в студиото, отклоняват вниманието към някаква смешна ситуация, която няма как да бъде дузпа!...Защо????????

- Този удар с глава не се спасява! Никаква вина на вратаря за гола! Черниаускас направи пореден добър мач.
- Мауридес се включи изключително слабо. Игра така, сякаш го бяха свалили от самолета в последния момент. Между другото и останалите резерви, които влязоха се включиха слабо.
- Засадата за мен е 100%.

Честита победа от мен. Поздравления и за двата отбора за мъжката игра и раздаване при тези нечовешки условия за игра. Второто полувреме отпаднахме физически и Ботев бяха на косъм да се доберат до равенство, което нямаше да бъде незаслужено. За отбелязване е и коректното поведение на фуболистите. Дано контузиите от днес не се окажат сериозни.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 дек 2018 21:37

kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.

Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...
Но кажи за засадата?! ;)...И защо не я коментират същите журналисти? ;)...

щот е кристално ясно че засада има и слепец би го видял

...бе никога не съм знаел че съм сляп футболист, знаещ правилата във футбола...Дай ся, каква засада, след като играча на Ботевъ не влияе на играта, при центрирането, а при развитието на ситуацията, вече всички играчи на Ботевъ са покрити???

Ааааа и съдията знае предварително дали играча на ботев би повлиял има центриране и съдията вижда играч на боев в засада и вдига флага може да не си сляп футболист ама не си и съдия
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 16 дек 2018 21:38

Как Балтанов да не влияе на играта, като той отклони топката с глава а по време на изпълнението на свободния удар си е в засада.
Велик ЦСКА !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 дек 2018 21:38

kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:Ситуацията с дузпата е ''ту партс'',защото е от изключително близко разстояние,а ръката на нашия не беше разперена примерно.Освен това нашият нямаше видимост.Аз не бих я дал лично тая дузпа,ако ще да е за ЦСКА.Дискусионна ситуация.Всичко друго като ''абсолютна дузпа'' и ''неабсолютна дузпа'' са глупости.

Ситуация за дузпа, в този мач няма!!! - недей и ти се поддава на журналисти, които не са излизали на терена...

...бе никога не съм знаел че съм сляп футболист, знаещ правилата във футбола...Дай ся, каква засада, след като играча на Ботевъ не влияе на играта, при центрирането, а при развитието на ситуацията, вече всички играчи на Ботевъ са покрити???

Този, който казваш че не влияе на играта, подаде с глава за гола.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2018 21:39

demon777 написа:Ааааа и съдията знае предварително дали играча на ботев би повлиял има центриране и съдията вижда играч на боев в засада и вдига флага може да не си сляп футболист ама не си и съдия

Адски некомпетентни сте на тема "Правила на футбола". Няма смисъл да се коментират някакви ситуации, ти си мислиш, че засада се отсъжда при самото центриране...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 дек 2018 21:39

kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:

Как да не влияе като той подава за гола? Я отново виж ситуацията?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:40

И последно - наистина емоционално! - честитя на нашите незаслужената победа, а Нестор да си мисли, къде ще лашне Мауридес и от къде ще намери вратар, защото ми писна да играем с 9-10 човека, срещу 11 на противника!!!
До сега, късмета и защитата, някак си ни покриват, но това няма да е вечно, щото ще вземе да им писне и на Бодуров и Чорбаджийски и тогава.....ще види Нестор, къде е "Левски" къде е Ботевъ и къде е ЦСКА ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 дек 2018 21:42

kiril.a.d написа:И последно - наистина емоционално! - честитя на нашите незаслужената победа, а Нестор да си мисли, къде ще лашне Мауридес и от къде ще намери вратар, защото ми писна да играем с 9-10 човека, срещу 11 на противника!!!
До сега, късмета и защитата, някак си ни покриват, но това няма да е вечно, щото ще вземе да им писне и на Бодуров и Чорбаджийски и тогава.....ще види Нестор, къде е "Левски" къде е Ботевъ и къде е ЦСКА ;)....

Ти кво искаш от вратаря ако вадеше 100% от вс удари нали ПСЖ щяха го купят
Вратаря днес извади мн сложни топки
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 21:44

Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:

И 100 пъти да я гледам, както гледах и мача, при центрирането беше зад защитата, но когато подаде с глава, вече не беше в засада!!! Т.е., когато се намеси в играта с топка, вече не беше в засада! А влияние на играта, няма как да направи, тъй като топката беше центрирана в купа играчи, от които никой не беше в засада!
Както и да е - мача свърши...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 16 дек 2018 21:46

kiril.a.d написа:
Mitata написа:
kiril.a.d написа:
demon777 написа:
kiril.a.d написа:

И 100 пъти да я гледам, както гледах и мача, при центрирането беше зад защитата, но когато подаде с глава, вече не беше в засада!!! Т.е., когато се намеси в играта с топка, вече не беше в засада! А влияние на играта, няма как да направи, тъй като топката беше центрирана в купа играчи, от които никой не беше в засада!
Както и да е - мача свърши...

Леле, какви глупости пишеш ! Ти сериозно ли ?
Велик ЦСКА !

Върни се в “ЦСКА”