Според мен ще е оспорван двубой, не се наемам да дам прогноза, но е по-вероятно Лудогорец да победи.
Срещата е 1х2.
хиксът го считайте за продължения и дузпи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
krumeto написа:mikata написа:"С деца на мач" срещу Лудогорец
Никога няма да тръгна на мач с детето си на Армията и да го направя престъпник!![]()
Когато заведох сина си за първи път на мач на Лудогорец с ЦСКА ме попита, "какви са ония, дето са затворени там".
Отговорих му, че са престъпници, затворени в аквариум, като акули. Те не тръгват да гледат мач, а да бият и да убиват.
Жълто-черен Пловдив написа:Фенството си е фенство, но гледайте малко по-реално на нещата: досега имате една-единствена победа срещу Лудогорец. Треньорът ви твърди, че все сте ги надигравали, но накрая вашата кошница се оказваше пълна, не тяхната.
Според мен ще е оспорван двубой, не се наемам да дам прогноза, но е по-вероятно Лудогорец да победи.
Срещата е 1х2.
PFC Litex написа:Благодаря, че ми показа правия път на мен невежия, който има зад гърба си 5 елкласика, две дербита между МЮ и Пуул, но какво ли зная аз щом не съм ходил на митичната армия да гледам мач между червени и зелени..///
Аз съм адски благодарен на ГГ, че направи така да прогледна, що за пародия е футбола в България и ще съм му благодарен цял живот, че ме отърва от същия.
Жълто-черен Пловдив написа:Фенството си е фенство, но гледайте малко по-реално на нещата: досега имате една-единствена победа срещу Лудогорец. Треньорът ви твърди, че все сте ги надигравали, но накрая вашата кошница се оказваше пълна, не тяхната.
Срещата е 1х2.
TristaNNN написа:kiril.a.d написа::) Не можете дa искaте повече от 1 гол рaзликa в тaкъв мaч! Нмекнax ви зa Милaн и точно товa ще видят Лудогорец, кaк се отпaдa с 1 гол рaзликa, по итaлиaнски...1:0 или 2:1...НО, имa и някaкъв шанс, Белчев толковa дa си повярвa, че дa повтори грешкaтa нa Томaш, нa Aрмиятa...А дaно си е взел поукa от зaгубaтa нa Берое...
И тaковaтa - Делио Роси дa бъде нa мaчa и дa си зaписвa, кaк се игрaе по итaлиaнски![]()
По-добре треньорчето на домакините да си записва как се играе по италиански, защото твърди, че досега винаги били надигравали Лудогорец.Само дето, редовно си ядат бой от зелените, така че май не е Роси този, който трябва да води записки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта