защо написа:kiril.a.d написа:Ей, а стига с този Гончаренко! - руснак, в България не може да направи нищо!!!
Я ми припомнете някой успешен руски треньор у нас?

....
И този Гончаренко ми е странно познат по име...дали вече не е водил отбор у нас?...И къде го е "завел"?

....
Да се изкажа ли за Тарханов...Славия...и бат`Венци Тотото?....
Много неща има във футбола, дето са ти странно познати. Гончаренко не е руснак, а белорусин. Един жокер - водил е отбор у нас, срещу българския вицешампион в квалификации за ШЛ. И още веднъж го доведе, в Ловеч, в квалификации за ЛЕ.

Благодаря - сетих се за кой отбор говориш.
Сега обаче, тъй като си падаш по обяснение/пояснения, остава да ми обясниш, как правиш разлика м/у руснак, бело руснак, и украински руснак?...Щото аз нещо не мога да направя разлика м/у българин и сърбин, та камо ли м/у българин и "македонец"

...
НО, правя чудесна разлика м/у всичкото руснак и всичкото балкански българин, въпреки че пак сме от един корен

...
Апропо, не искаш ли Моуриньо да дойде да води ЦСКА-София?...Като реши да се пенсионира от футбола, може и тая работа да направи

- колкото чичо/дедо ти Люпко ще заведе "Левски" в ЕКТ

...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?