Мнениеот BRF » 27 мар 2015 09:34
Аз пари няма да дам!Предния път дадох,но сега няма да го направя!Не ангажирам никой с мнението си:
За какво да ги дам?Какво ще стане след 31.03.15?Няма да вземем лиценз за ЕКТ?Ми като не заслужаваме,няма да вземем!Стига ми на мене тази агония!Аз съм от ЦСКА и ще си следвам отбора както в А група,ЛЕ и ШЛ,така и в Б или В група!Нищо страшно няма да стане!Не харесвам начертаното бъдеще на Клуба ми след 10 дни!Безкрайно много уважавам Стойчо,благодарен съм му за всички неща,които направи!Мисля,че помогнаха с Томов от 2013 до момента.Имаха визия за нещата,но се оказа ,че не могат да поддържат това,което искат да направят(финансово).Щом не могат,значи не е това пътя!Никъде не е казано,че трябва да фалираме и да отидем във В група(знам,че трябва да е Б окръжна,но знам че ако стигнем до това,ще си купим право за участие във В).Можем просто да си преструктурираме Клуба,да намалим бюджета,да играем с млади футболисти,да видим всички задължения,да обявим бюджет и да се придържаме към него!Занимавам се с търговия и знам,че парите СЕГА струват повече от парите КАТО МЕ ОСЪДИШ!Следователно задължение от примерно 100 000,може да се оправи с порядъка на 60-70 000,но коректно платени!Които и да са собствениците да кажат:аз давам ............лв на година,аз мога,,,,,,,,,,,,,, за годината.....!Това е бюджета!Да се съберат и да видят разходите и ТОГАВА да направим кампания ако е нужно!Трябва да работим са изчистване на името ЦСКА!Това ми е мнението!
п.п. Ако това ме прави по-малко цесекар или пък никакъв даже,ОК!