Кашчей написа:След като има съдебен спор, значи има дело, заведено срещу някого, който си е просрочил вече задълженията.Не ми се вярва да има нормален съд, който да приеме иск за някаква сума, ако падежът не е настъпил още.
След като няма поставен падеж, то това явно са безвъзмездни помощи.Не мисля, че някой отбор би сключил договор с друг отбор, за продажба на играч, като в него има клауза:"Плаща се, ако има възможност".Ти би ли подписал такъв договор?
Не мисля, че съм споменавал, че няма разсрочени задължения.Друг е въпросът, че едно задължение не може да се разсрочва повече от един път(към държавата)
Ще се преформят като капитал, ама някой друг път
Да видим обаче, какво ще настъпи след 5 дена-сакралната дата "средата на ноември".Дали ББ няма пак да ви намери спонсор-може би Шел или Дойче Бундесбанк-той ги умее тези неща.Пичът не успя да "убеди" "Асарел-Медет" да ви стане генерален спонсор, ама убедил ГазпромИ тук започна да ви се привижда един дъжд от газови евра
1. Това, че има съдебен спор по някакво задължение не го прави просрочено.
2. Защо мислиш, че задълженията на ЦСКА са само и единствено за покупка на играчи, та ми казваш, че не може да има задължения без поставени падежи?
3. Задължения могат да се разсрочват неограничен брой пъти, всичко е въпрос на договорка между страните!
4. Ти кой си, че казваш дали ще бъдат преоформени задълженията към Титан, като капитал или не? Аз цитирам твърденията на Борисов и Иванов, ти какво цитираш?
Изобщо, толкова неща не са ти ясни, че се чудя и мая на себе си защо се занимавам още с глупостите ти.