Притеснително е, че както са тръгнали нещата ръководството на отбоа ще продаде всички качествени чужденци от нападението, а техни заместници засега не се взимат....
След Зику аз лично очаквам съвсем скоро да бъдат обявени продажбите и на Мораеш, Нелсън и евентуално Платини...Само Спас ще остане до лятото, защото засега няма сериозна оферта за него...
Аз Дуци, Муци няма да коментрам, само ще кажа че според мен той не влияе зле нито на съблекалнята, нито на отбора като цяло, каквото е мнението на разни семкаджийски "капацитети" ...
Проблемът за мен е в собствениците, които така и не разбират, че за да имаме силен отбор той не само трябва да се изгради, но и след това да се запази поне 2-3 години, а едва след това да си дойдем на думата за "надграждането" - едва тогава да се продава играч като Зику и то едва тогава,когато клуба е готов с адекватен негов заместник като голмайстор на отбора...
Чак да сме започнали да губим "шансове за титлата", не бих казал...
С равни точки сме на върха заедно с Разград а зимната подготовка още не е започнала, да не говорим за пролетния полусезон...
Дано до първият лагер ( останаха има-няма 5-6 дни ) в клуба са наясно кой ще бъде продаден, кой няма да играе заради допинг-наказание и кои ще бъдат новопривлечените играчи, за да може да се започне в пълен състав пълноценна подготовка
САМО ЦСКА