''Рапид-ЦСКА'' Въпроси???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ''Рапид-ЦСКА'' Въпроси???

Мнениеот ЕМИЛ » 02 окт 2010 07:45

TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори :) :mrgreen:

Ще са ви достатъчни вс за излизане 9 точки ?

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 02 окт 2010 10:01

ЕМИЛ написа:
TPAKTOP написа:Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори :) :mrgreen:

В случей, че бешикташ загуби и 2та мача с порто, е възможно :). Но това ще стане много трудно, аз лично вярвам в победата срещу рапид, 2-0 мисля, че е реален резултат :) (Ако играем както с/у Порто и Бешикташ)
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 окт 2010 11:12

CSKAEOTBORA написа:
ЕМИЛ написа:

В случей, че бешикташ загуби и 2та мача с порто, е възможно :). Но това ще стане много трудно, аз лично вярвам в победата срещу рапид, 2-0 мисля, че е реален резултат :) (Ако играем както с/у Порто и Бешикташ)

Като гледах двата мача на нашите досега, ми се струва, че разликата между Порто и Бешикташ е от земята до небето и е напълно възможно Порто да бие и двата пъти турците.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 02 окт 2010 11:36

TPAKTOP написа:
dra6ky9 написа:
Чул те Господ , но като че ли ми се струва нереално . НАПРЕД АРМЕЙЦИ !

ЗА съжаление и на мен ми се струва много нереално но все пак се старрая да живея в така наречената утопия която за мен е ЦСКА да е навърха :)

Мор, Томас Мор! :o :) Ти ли си третият цесекар след хан Аспарух и Лили Иванова? :o :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 02 окт 2010 11:47

Значи за предодоляване на групите не си и помислям, но реална цел от 4 точки от двата мача с Рапид е постижима да не кажа задължителна. Виждам ни накрая 3-ти с 5 точки (хикс или с Бешикташ или в предполагам мача без значение на До Драгао).
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 02 окт 2010 12:02

Gil-galad написа:Не знам на 21-ви какво ще става...аз ще съм на стадиона(ако няма някакви непредвидени обстоятелства) Но на 4-ти 11-ти се андявам ЦСКА да ми подари 1 победа за Рожденния ден :)

и аз ти го пожелавам ,трябва да бием
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 окт 2010 13:40

Gil-galad написа:Не знам на 21-ви какво ще става...аз ще съм на стадиона(ако няма някакви непредвидени обстоятелства) Но на 4-ти 11-ти се андявам ЦСКА да ми подари 1 победа за Рожденния ден :)

и аз съм рожденник Ноември няма да има по хубав подарък от две победи! :) :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 окт 2010 14:41

Трябва да ги смачкаме тия! и след това съм сигурен че ще ги бием като гости! Бешикташ като гостуват тук ще загубят и ето ви ги 9 точки! Накрая сме с 9т. и втори :) :mrgreen: Чул те Господ , но като че ли ми се струва нереално . НАПРЕД АРМЕЙЦИ !
ЗА съжаление и на мен ми се струва много нереално но все пак се старрая да живея в така наречената утопия която за мен е ЦСКА да е навърха :)

Мор, Томас Мор! :o :) Ти ли си третият цесекар след хан Аспарух и Лили Иванова?

Нещо си в грешка,Лилето си е от Левски,нали ви изпя химна ,,Панаири" преди доста време ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Professore

Мнениеот Professore » 02 окт 2010 14:44

Сигурен?!Сигурен?И аз бех сигурен(или поне се надявах малко),да измъкнем точка от Спортинг,ама...не се получи,даже се провалихме.Така,че тракторче ли си,комбайна ли си,не се самозалъгвай,че ще си разочарован,бъди реалист,аз вече съм. ;)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 окт 2010 14:51

Professore написа:

Сигурен?!Сигурен?И аз бех сигурен(или поне се надявах малко),да измъкнем точка от Спортинг,ама...не се получи,даже се провалихме.Така,че тракторче ли си,комбайна ли си,не се самозалъгвай,че ще си разочарован,бъди реалист,аз вече съм. ;)

Вярвал си че ще измъкнете точка в Лисабон щото си фантазьор.Реалността не е приказка без край...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “ЦСКА”