nicromanser написа:"сектор Г" да се извинят по-добре до де е време.
направиха огромен гаф без да помислят и без да разбират нещата.
цяла година не стигна на някой да разберат, че цска е отбор вече на една година, а не на 66.
сектор Г мълча или се обаждаше , но тихичко вече 24 години и когато отбора преживява най-големите си проблеми се намериха хора, който да се борят за да го запазят. Г Ганчев, В Божков, къде са сега, защо не протегнаха ръка , а искаха А окръжна с нови име.
малко уважение към тези които сега се опитват да спасят отбора от милионите грешки в зелено никога не е излишно.
да има слабости има и грешки, но когато няма алтернативи, когато има желание за нещо добро трябва да има и търпение.
и на мен като фен ми е болно за зимбру, но реалностите са такива, не само за цска, но се видя и за целия ни футбол. с подобни протести и декларации може само да се навреди и, ако това се търси би било разбираемо да е от фенове на други отбори, но ако е от фенове на цска е срамно и недообмислено.
фен на цска съм от повече от 30 години, видял съм какво ли не, за това не мога да се съглася с подобен простест и ме е срам заради тези който го спретнаха. очаквам в следващите мачове пълна подкрепа и плакати с извинение!!!
цска може да отпадне не от зимбру може да отпадне и от иртиш въпреки че цска не беше победен, цска може да не влезе в първата 6-ца дори, но уважение към тези който застанаха зад клуба в най-лошия момент от славната история си трябва винаги.
години трябва да минат за да се заличи стореното от години с цска до тогава нещата ще са все така, защото явно няма кой да даде 50 милиона ей така поне тия дето ги имаха не се решиха и се скатаха, от феновете 5000 помогнаха с акции, а сега недоволство, цска няма 5000 фена...а можеше да се купят милиони акцйй за това когато някой иска отговори нека сам си ги намери щом не ги вижда.
срамна работа беше това дано да има извинение!!!
Разбирам го това, за мен проблемът е че никой не пое отговрност за Провала, защото тези Зимбру ще ги бият половината отбори в Б-група.
И второ, в края на миналия сезон от ръководството, включително и треньорското, казаха колко важно е да се доберем поне до плейофа в УЕФА, как отбора е почти комплектован и ще се вземат само 3-4ма играча на необходимите постове, като се даде и по-голям шанс на младите ни играчи. Е след 3тия кръг кое изпълниха? Остава неприятното чувство че клуба се управлява на парче, ден за ден, което си е престъпление.