Време е да се вземе страна ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Време е да се вземе страна ...

Мнениеот zlato1234 » 19 юни 2014 10:46

suni написа:
zlato1234 написа:
turb04 написа:Заставам изцяло на страната на клуба. Аз съм привърженик на ЦСКА и за мен най-важното е клубът да оцелее и да се върне там, където му е мястото.
Това няма да се случи бързо и не храня напразни илюзии. Батакът е невероятен и всеки ден чета за някакви плащания.
Добре, Томов е всякакъв, но защо само той се хвана със спасяването на клуба? Защо никой друг не го направи и всички си биха камшиците или подвиха опашки? Те трябваше да вършат това, което вършат Томов и компания в момента - да плащат задължения и да чистят финансово клуба.
Съжалявам, но при липса на друга видима алтернатива се оказва, че само Томов има топките да вади тези кестени от огъня.
За тези, за които един милион е някаква "сумичка" и се вади ей така да кажа - направете си сметка колко средни заплати е "сумичката".
В момента няма как да се печели от ЦСКА, тъй че и глупостите за далавери са напълно несъстоятелни! ЦСКА няма бази и има задължения. Очевидно Томов е успял да стабилизира финансово дружеството, защото в противен случай КФН нямаше да одобри емисията на акциите.
Нека да е ясно едно - не съм фен на Томов, но оценявам какво прави в момента.
Кажете ми, къде щеше да е в момента ЦСКА, ако Томов и компания не се бяха намесили.
Заставам зад клуба.

А Лупи със колко е застанал зад теб? Имам предвид стотинки? Едва ли има едри банкноти, но и вие не сте претенциозни като гледам. "Нали сте зад клуба" :? :mrgreen:

Абе ти умен ли си ?.. Човека пише: ,,Заставам изцяло на страната на клуба.",.. ти го питаш за Лупи,.. това да не ти е Батков АД ? Айде беж да покриваш кабриото.

Да де питам го колко пари е получил, че застава "зад клуба" ? Не е спрял да се прави на защитник на Лупи от както пише тук. Цял свят разбра как нагло ви лъже, а вие все повече заблудено му вярвате! :mrgreen:
Дори футболистите ви ( Т.Янчев, В.Илиев) + други като Бодуров от Литекс и т.н чрез фейсбук и медиите са в подкрепа на Бадема във война която се заформи с ръководството ви. Явно вие имате повече информация и знаете, че Бадема е лош, а Лупи е добрият. :lol: :mrgreen: Дори сте по-информирани от тези футболисти и яростно със всички сили в защита на "спасителя" Лупи! И така следва въпроса към яростните защитници "Каква е тарифата на тази интернет защита?" :mrgreen: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 юни 2014 10:54

Злато, ти явно си доста тъп :lol: Десет пъти ти се каза, че става въпрос за КЛУБА, а не за Лупи :!: Атаките рефлектират върху КЛУБА, на Лупи ще му строшат оная работа с 2-3 интервюта в разни сайтове ... И ако ФК Батков е еднолично дружество, то ЦСКА може без всеки, така че със или без Лупи, със или без Гъргоров, ЦСКА си е ЦСКА. Въпроса е, че в момента Вълка е единствения, изявил желание да се занимава с отбора - те и го казаха, ако има друг, да заповяда :| Ама няма никой ... А колкото до тарифата - 15 бона на месец, нали така каза мустакатия машинист :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2014 10:59

boabbb написа:Злато, ти явно си доста тъп :lol: Десет пъти ти се каза, че става въпрос за КЛУБА, а не за Лупи :!: Атаките рефлектират върху КЛУБА, на Лупи ще му строшат оная работа с 2-3 интервюта в разни сайтове ... И ако ФК Батков е еднолично дружество, то ЦСКА може без всеки, така че със или без Лупи, със или без Гъргоров, ЦСКА си е ЦСКА. Въпроса е, че в момента Вълка е единствения, изявил желание да се занимава с отбора - те и го казаха, ако има друг, да заповяда :| Ама няма никой ... А колкото до тарифата - 15 бона на месец, нали така каза мустакатия машинист :?

Досега биехте барабана,че ако не бил "Спасителя",ЦСКА щял да фалира.Сега,пък,ЦСКА не бил Лупи,можел без Лупи и т.н.
Последно???

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 19 юни 2014 11:18

Каква страна да се взима?

Единият са го лъгали близо година, излизал е лъжец пред колегите, нагледал се е и на други несправедливости в клуба и не е издържал.

Другият поне прави нещо. Мъчи се да закърпи положението (не само на отбора, но и своето!) с пари, които в момента очевидно или не са налични, или не му достигат- и чака бъдещи приходи. Очевидно тактиката му е да привлича инвеститори е да поддържа отбора боеспособен и побеждаващ. Тук могат да се забележат някои елементи на блъф- Томов иска да спечели "всичко" със "нищо". ;) Много рискована тактика, от която после ще си носи последствията- негативни или позитивни. Времето ще покаже. ;)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 юни 2014 11:21

boabbb написа:Според мен е абсолютно логично да се защитава клуба, а оттам и Лупи в случая :!: Гъргоров е тоя, който се цепи и казва " аз желая доброто на ЦСКА " , а всъщност си заминава от отбора 2 седмици преди първите евромачове заради някоя лира повече :|

Добре, да приемем, че Бадема е лошият! Тогава защо футболисти, които са все още част от отбора го подкрепят, не взимат страната на клуба и Лупи? Не мислиш ли, че те са много по-навътре в нещата от феновете, които само плюят по Бадема и възхваляват Лупи? ;)
Последна промяна от zlato1234 на 19 юни 2014 11:22, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2014 11:21

favaca8888 написа:Абе тука някой може ли да изкара колко решаващи голове е вкарал Гъргоров за Цска ?
И колко гола е вкарал на Пфк Левски?
Много ви е къса паметта.Дано след Турция се завърне в родния Локомотив, макар че по-голям лъжец от Гигов, няма.

Много е вкарал,но....
Подписа 3 годишен договор за по 15 бона си е половин милион,не е зле!Сам казва,че не са го лъгали ,че ще е трудно плащането!Разбирам го,че търси по-добро бъдеще за себе си,но удря по имиджа на Клуба с начина по който се махна!Можеше да направи трансфер в тоя турски отбор пък ако ще и за 10 000 долара!Всъщност всички да го духаме и ръководство и играчи и фенове и бизнесмени и всякакви други цесекари!Всички сме виновни!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 юни 2014 11:22

boabbb написа:
zlato1234 написа:
boabbb написа:Не се прави на остроумен, вашите за тия 15 бона май и шивашки услуги извършват :lol: :lol: Щото един го съблякоха, май мерки са му взимали :? :lol:

Няма нужда да се правя. Аз съм си! Но това е друга тема.
А тази е за Гъргоров, което включва и Лупи, както и всеки един от ръководството ви... От цялата работа си личи как повече защитавате Лупи отколкото клуба си както твърдите. Измествате тема към това колко съм бил тъп само и само, да не отговорите на въпроса. :lol: :mrgreen:
А последващата реакция е както всеки път: "изместване на темата към Батков и Левски" което всъщност няма нищо общо с Бадема и Лупи. :mrgreen: :lol:
Но нали си Динко "Гинко-билобата" спора е излишен!

Според мен е абсолютно логично да се защитава клуба, а оттам и Лупи в случая :!: Гъргоров е тоя, който се цепи и казва " аз желая доброто на ЦСКА " , а всъщност си заминава от отбора 2 седмици преди първите евромачове заради някоя лира повече :|

В кой отбор заминава?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2014 11:26

zlato1234 написа:
boabbb написа:Според мен е абсолютно логично да се защитава клуба, а оттам и Лупи в случая :!: Гъргоров е тоя, който се цепи и казва " аз желая доброто на ЦСКА " , а всъщност си заминава от отбора 2 седмици преди първите евромачове заради някоя лира повече :|

Добре, да приемем, че Бадема е лошият! Тогава защо футболисти, които са все още част от отбора го подкрепят, не взимат страната на клуба и Лупи? Не мислиш ли, че те са много по-навътре в нещата от феновете, които само плюят по Бадема и възхваляват Лупи? ;)

Добре бе,човека си е казал мнението!Кажи си и ти твоето и толкова!Що трябва да ти се обяснява?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 юни 2014 11:30

angelofdeath, прав си че Бадема е към края на кариерата и иска да събере пари, ама като приключи като играч ще иска да дойде в ЦСКА като треньор или нещо от сорта, ама тогава феновете няма да го допуснат.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 19 юни 2014 11:34

1o-те привърженика на Вековенч защитават яростно бадема в тоя форум. Защо ли? По същата причина поради която ние не искахме Сухия да си подава оставката :) На всички ни е ясно че Лупи не е нашия човек начело на клуба, но не виждаме опашка от кандидати да купят клуба, напротив. Докато не се появи такъв, който да се официализира с програма и бюджет, ние заставаме зад клуба, съответно зад Лупи. Ако искаме клуба да съществува, не можем а и не искаме да подкрепяме духовни лилипути като бадема. Изобщо не ми пука че Вальо Илиев го е подкрепил, даже ако иска, да се маха и той. Да остават само тия, които са готови да играят със сърце и душа при настоящите обстоятелства - забавени плащания и несигурност. Всички други, които се разстройват от това, да си заминават. Провалихме се с акциите, но поне можем да посещаваме мачовете, това са дори повече приходи за клуба и по-лесно се борави с тях, защото веднага постъпват в касата на клуба. Да отидем и да си купим сезонни карти, ето това сега е необходимо на клуба, а не плачковци като Майка Тереза от Обеля. Бас ловя че същия този борсук, до месец вече ще е завел ново дело срещу клуба на сърцето си.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Върни се в “ЦСКА”