Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Когато има финансова стабилност - другото е лесно с отбор като ЦСКА.
Yasso написа:Вместо да гледате в нашия двор - гледайте вашия, че след паузата шоуто започва от Варна....
mike28 написа: Извини ме, ако греша, ама от 95-та година , отбора ви винаги се е управлявал от най- богатите хора в страната, налети са поне 2 пъти повече милиони, отколкото в Левски, резултати никакви. Просто от любопитство- на базата на какво твърдиш , че на ЦСКА му е лесно ,когато е финансово обезпечен? Имате 2 титли подред, или сте били 2 пъти подред Левски? Или имате участие в Ш.Л. или пък 1/4 финал за купата на Уефа?
Нашият отбор след като назначиха Стойчо бе направен практически наново - знаеш колко нови играчи се взеха и колко струваха, аз не знам точно колко - но не бяха за малко пари....
Издръжката на този отбор също бе космическа, но за мен оправдана защото резултатите накрая на сезона се видяха от всички.
Голям отбор не се прави с малко пари и това е всеизвестно!
Ако имаше финансова стабилност :
1. Нямаше да ни вземат лиценза![]()
Не мога да разбере Олд_дет и армеец 31- каква е тази злоба във вас, постовете ви са малко от рода на "негонен , гузен бяга" - още никой от левскарите не ви е казал и копче и вие почнахте да се нахвърляте. А иначе, особено първия, вечно има претенции, че червената част от форума са невинни като агънца, само сините фенове абсолютно непредизвикано се дразнят с тях- как не ги е срам тези левскари !!!
Old_death написа:Не мога да разбере Олд_дет и армеец 31- каква е тази злоба във вас
Майки,ще отговоря само на тая част от тирадата ти,която се отнася до мене![]()
Върни се назад и прочети внимателни поустовете ми.Ако погледнеш малко безпристрастно,ще видиш че изказванията ми са умерени и винаги съм повишавал тон в отговор на безмислиците и явните провокации на една групичка от сини фенове!!!Така че не може и да става въпрос за проявена злоба от моя страна.Злобата е приоритет на съвсем други хора.Не леж зад идеята,че никой левскар не е казал копче.Не ги изкарвай ангели и мъченици,защото започвам да се просълзявамНикога не съм казвал,че 100% от червените фенове се държат нормално,но на фона на синята злоба и безочие те са просто цвете за мирисане.Не ние отваряме непрекъсното поровокативни и злобни теми в чужд форум.За разлика от тебе аз не говоря наизуст и ако проявиш желание,мога да докажа твърденията си с факти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта