Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mmitko
Контакти:

Re: Какво мислите за завръщането на Мишел Платини в ЦСКА

Мнениеот mmitko » 09 юли 2012 10:43

Хубавото е, че няма да му трябва да свиква с обстановката... надявам се.
И дано този път започне да вкарва по-често :)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 юли 2012 10:48

Споредм мене мотивацията на Платини, ще му се е върнала и сезона ще бъде много добър за него . Имаме нужда от такъв играч и ще ни свърши работа . За Мораес, все още не вярвам да го задържим , поне ако ще го продаваме , нека да е на отбор с претенции , като Удинезе.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 юли 2012 11:00

Странен характер има Платини, дано се разиграе, а не да се сърди

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 09 юли 2012 11:09

Титаните правят същата грешка като Гонзо - връщат отново футболисти отпреди 2-3 години. Гонзо така се опита да направи нова "синя приказка" ама не се получи. Хората са го казали - "нов бардак със стари к.....и не се прави". Иначе Стойчо говори португалски и може да набива в канчето на Платини, ама въпроса е колко още ще е треньор в ЦСКА.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 юли 2012 11:13

За Платини не знам... Футболист със страхотни качества, но трудно могат да се изкарат от него, трябва специално отношение. Точно поради тази причина, особено след проваления му трансфер в Румъния, смятам, че това е грешен ход. Мисля, че Платини пак ще влезе в онази бездна, в която се намираше преди години, и ще го виждаме как унило разхожда тениската на ЦСКА по терена, без интерес, без желание за каквото и да било. Дано г-н Младенов се справи с тази трудна задача и успее да изкара най-доброто от Мишел. Ако го стори, тогава ставаме "станко-машина" в атака, или с други думи, газим всичко де що мърда!

За мен, положителната новина определено е около Шеридан, който аз много харесвах. Според мен той не отстъпва по качества на Платини или другите ни нападатели, дори напротив, с този си ръст и младата му възраст го правят още по-перспективен играч, на когото трябва да се разчита. Според мен той имаше проблеми с адаптацията и за това не се наложи преди време. Много ми хареса, че въпреки натирването му в Щатите, после в Шотландия, той остана предан на клуба и не каза лоша дума по негов адрес. Сега се върна, а според изявленията му, изявява голямо желание да се наложи.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
maxbullet
Контакти:

Мнениеот maxbullet » 09 юли 2012 11:14

Това мисля за Платини :

http://www.vbox7.com/play:b73df915

Сигурен съм,че ако беше при нас пролетта тази гледка щеше да се повтори!!!!

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 09 юли 2012 11:17

kijelmi написа:
caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист. :lol:

Хубавото в цялата работа е, че на някой абонати в един мач им вкарва по няколко гола. :lol:

my my my my
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2012 11:29

Дано се върне!Много добър нападател!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 юли 2012 11:49

caci написа:Ще дойде,ще вкара няколко гола на Етър,Ботев Вр.,Монтана и евентуално Берое и вие,ще го провъзгласите за голям футболист. :lol:

сигурно ти е било много яко, когато вкара няколко гола на Левски и ви изхвърли от борбата за титлата миналата година? :lol: :lol: :lol:
ще ви вкара още два гола есента и ще си говорим пак! само ще ти намекна, че с Платини в отбора нямаме загуба от вас, ти си имай твоите заблуди...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юли 2012 12:04

Пожелавам му да не вкара нито един гол ;) Иначе майтапа на страна, много добър футболист е за мен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”