Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Без да знам подробности от източник различен от вашия форум съм сигурен,че дрънкате глупости след като прочетох как петимата били избягали от двама ваши.Аз и на живо да го видя това,пак няма да го повярвам,като знам много добре как стоят нещата.
mazut написа:Без да знам подробности от източник различен от вашия форум съм сигурен,че дрънкате глупости след като прочетох как петимата били избягали от двама ваши.Аз и на живо да го видя това,пак няма да го повярвам,като знам много добре как стоят нещата.
Без да знаеш, а се обаждаш? А аз знам, познавам двамата, притекли се на помощ, познавам и момчето, което е било нападнато. Сега имаш ли нещо друго да кажеш или просто така си пишеш, за да си размърдваш пръстите?
П.П. А как стоят нещата? Като видя някой с фланелка на Нафтата да навеждам глава, да обикалям улиците или да се на*ирам от страх ли? Това нали се сещаш кога ще стане? Някъде към 30 февруари...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

mazut написа:Без да знам подробности от източник различен от вашия форум съм сигурен,че дрънкате глупости след като прочетох как петимата били избягали от двама ваши.Аз и на живо да го видя това,пак няма да го повярвам,като знам много добре как стоят нещата.
Би ли ни казал как стоят нещата. ?

Впрочем ти си поредното потвърждение, че работим в правилна посока. И най-малкото съмнение, че са замесени фенове на Нафтата отпадат. Ти да не беше един от "героите" ?

[offtopic]Можеш и на лични да ми кажеш, как точно са стояли нещата...и колко наистина са били бегълците

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
НА 100 % съм сигурен , че именно Стоенчо се е обадил на аверчетата си ,защото 1 час след края на мача продължаваше да се навърта в района на Водолейчето
忍者
nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул
От га ?

Под "знам как стоят нещата" имам предвид нещата с "когато видяха 2ма от наще 5мата мазути изпаднаха в панически страх и дим да ги няма".Както написах и в предното мнение,всички подробности около случката ги знам от вашия форум,но помня преди 2 години как добричките ваши фенове насиниха наш фен в 5 часа сутринта прибирайки се от дискотека с приятелката му,а за това което направихме в негова защита може да попитате Дечо смелчагата,известен след тази случка с прословутия паник бутон 

nakamura написа:НА 100 % съм сигурен , че именно Стоенчо се е обадил на аверчетата си ,защото 1 час след края на мача продължаваше да се навърта в района на Водолейчето
Да. Натам вървят нещата.
Знаеш , че Дечо няма нищо общо със случката и всички знаете кой е отговорен .
忍者
ntodorov написа:nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул
От га ?
Ами ся истече инфото от менижъра му
忍者