Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BRF написа:Гледах репортаж от контролата с Етър!Като ги обединя с впечетленията си от другия мач с Черно море стигнах до извода,че сте много зле!Това не трябва да ви притеснява много защото освен Лудогорец всички други са също много зле!Така,че явно това първенство ще бъде под мотото"По-малко слабия отбор ще победи"
Колкото до случката след мача,голамо героиство на 5-те фена на Нафтата.
BRF написа:Гледах репортаж от контролата с Етър!Като ги обединя с впечетленията си от другия мач с Черно море стигнах до извода,че сте много зле!Това не трябва да ви притеснява много защото освен Лудогорец всички други са също много зле!Така,че явно това първенство ще бъде под мотото"По-малко слабия отбор ще победи"
kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!
kme7a написа:kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!
За какво става въпрос ?
kartago написа:kme7a написа:kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!
За какво става въпрос ?
Среща на по бира на форумната група! Млади, стари, всички да се съберем, да закрием стария сезон, и да се видим за началото на новия!
kme7a написа:BRF написа:Гледах репортаж от контролата с Етър!Като ги обединя с впечетленията си от другия мач с Черно море стигнах до извода,че сте много зле!Това не трябва да ви притеснява много защото освен Лудогорец всички други са също много зле!Така,че явно това първенство ще бъде под мотото"По-малко слабия отбор ще победи"
Евала голям специалист си
burgazliqta написа:Нещо полезно за тези които са с операционна система Андроид на смартфоните или таблетите сиhttps://play.google.com/store/apps/deta ... W9yZXRzIl0.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта