Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ntodorov написа:subzero написа:Да са поФаля....Малкия не вдига температура. В резултат на това имаме нов зъб. Даже май два.
Данчо. Давайте му вече пържолите...Да ви е жив и здрав.
subzero написа:ntodorov написа:subzero написа:Да са поФаля....Малкия не вдига температура. В резултат на това имаме нов зъб. Даже май два.
Данчо. Давайте му вече пържолите...Да ви е жив и здрав.
Мерси. Той пържоли яде още преди да излезе първия зъб.Ся се учим на ракия.
ntodorov написа:petkan написа:Явно, че добрият тон е с приоритет пред истината..... вероятно джедаят-чистач е прав, но пък сега не знам дали посланието ми е стигнало до адресанта си....както и да е...
Черноморец над всички! Поне в този форум!
Петьо. Аз бях чистача. Всеки заинтересован прочете писанията, които в момент на спор малко попрехвърлиха добрия тон...Къпейки се в общото блато всеки се мъчи да докаже, че неговия любим тим е по-малко мокър от другия. На мача Вальо BRF беше с нас, а след двубоя бяхме на бирария с Павел, Дидо, Ники Бургазлията, Ники Акула и Любчо. Стигнахме до един извод, че каквито и да са решенията (в полза на ЦСКА /Черноморец или вреда на ЦСКА/Черноморец) основната вина е в администратора на това първенство - в случая БФС. Не може спорът да бъде оставен в "нищото", а феновете на двата тима да се драпат кой крив, кой прав. И нещо друго ми подхвърли Вальо, в което има много резон. Фенове на ЦСКА са решили да бойкотират двубоите на представителния отбор и да посещават само мачове на юношите. Правят го с нескритото желание за да секнат лудостта по привличане на некадърни и скъпоплатени чужденци, които носят повече посредственост, отколкото да повишават нивото на футбола ни. Естествено играчи, като Мораеш, Асис, Шаешу и Жужу са изключения. Изключения, които се случват веднъж на много години...Абе дереджето на отборите с пари и тези без е долу - горе същото. След четвъртък вечер аз, като един редови и смея да кажа "горящ" запалянко бях на път да захвърля БГ футбола и да се отдам на Диема и пудрата наречена Висша лига. Вальо обмисля същия вариант. Аз си мисля, дека той би имал още един шанс поне да идва с нас на Черноморец и да разпускаме заедно. Поне очакванията му към по-малкия тим биха били по-малки, а от там и претенциите и болката му в представянето на отбора.
Остава да му върнем заразата. Мисля, че разочарованието му от старата "пияна" агитка вече му убягва.
subzero написа:Ейййй,ши зема да са регна у тоз Фейсбук.
cena62 написа:От фейсбук![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта