Черно Море-Черноморец FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Черно Море-Черноморец FT. 1-1

Мнениеот Bartolomej » 01 окт 2012 14:10

ами както отбеляза "искам си акаунта" с трима централни защитници в линия бяхме , а венко и крумчо бекове , но изтегелни малко по-напред. Аз лично си мисла дека , ако бяхме завършели с 11 човека , Черно море и до мръкване да бяха нападали нямаше да ни вкарат гол . Страшно стабилна игра в защита този път . Контрол над мача до 80 минута га изръвниха "моряците" . Грешки стават и за това има и голове , но личи си че този път играхме с мисъл . След гола стадиона им се вдигна и започна яко по да подкрепя отбора си . Тогас малко напълнихме гащите ,че ще истървем мача , но издържахме . Още не мога си обесня и Стоян Колев също :) , как може Куатар да пропусне това положение сам срещу вратаря ... топката отиде чак в черно море..баси
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 окт 2012 16:33

Въпреки дефанзивната схема, с която играхме, искам да кажа, че до червения картон седяхме много по-добре на терена. Той си беше реален, но за останалите отсъждания на съдиите, особено страничните, няма да говоря.
Не се обадихме за по бира, защото имахме уговорка по пътя, моряци извинявайте.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2012 20:14

ntodorov написа:
Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитника :shock: Аз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо :?

Странностите не свършват само до тук. Ако беше видял с, какви екипи излязохме ? Черни фланелки, сини гащи и сини чорапи - Мю-мю.
За мача: Странен мач. Скучен, първичен и вял. От където гледахме почти нищо не виждахме. Гаел си беше за червен картон след, като потърси реванш за нокаутирания Уатара. Коментирахме, че действията му бяха плод на расова основа. Към 75-тата минута на мача мръкна на стадиона и ...Херо извади тъмнокожите. :)

Приятелю, няма стадион в "А" група, който в кошарата да се вижда добре. И на "Лазур" не се вижда нищо ;( И на "Лаута" и на "Герена" ;)
Ужасяващ мач. Само това може да се каже. И двата тима са за "Б" група

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 01:18

MORSKI написа:
ntodorov написа:
Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитника :shock: Аз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо :?

Странностите не свършват само до тук. Ако беше видял с, какви екипи излязохме ? Черни фланелки, сини гащи и сини чорапи - Мю-мю.
За мача: Странен мач. Скучен, първичен и вял. От където гледахме почти нищо не виждахме. Гаел си беше за червен картон след, като потърси реванш за нокаутирания Уатара. Коментирахме, че действията му бяха плод на расова основа. Към 75-тата минута на мача мръкна на стадиона и ...Херо извади тъмнокожите. :)

Приятелю, няма стадион в "А" група, който в кошарата да се вижда добре. И на "Лазур" не се вижда нищо ;( И на "Лаута" и на "Герена" ;)

Ама няма и друг стадион с шест метрова оградна мрежа :o Още гледам на квадратчета :(

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 окт 2012 11:36

MORSKI написа:
ntodorov написа:

ЗА съжаление и аз съм на мнение, че отборите са на ниво челото на Б група :( Дано бързо излезем от тази моментна криза и двата отбора...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 21:25

Гледам видеозаписа на положението, при което Гаел получи червен картон. На стадиона, от нашата позиция си изглеждаше като класически червен картон, но я вижте видеото. Според мен Гаел играе за топката и С НЕЯ! А съдията взема решение, което според мен е повлияно от нахвърлилите се играчи на Черно море върху него.
Проблем при разглеждането на ситуацията е водното лого, цапнато в средата на екрана.
http://www.chernomoretz.bg/мултимедия/219/Черно-море-Черноморец-1-1

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 окт 2012 01:38

petkan написа:Гледам видеозаписа на положението, при което Гаел получи червен картон. На стадиона, от нашата позиция си изглеждаше като класически червен картон, но я вижте видеото. Според мен Гаел играе за топката и С НЕЯ! А съдията взема решение, което според мен е повлияно от нахвърлилите се играчи на Черно море върху него.
Проблем при разглеждането на ситуацията е водното лого, цапнато в средата на екрана.

Петьо, тук се вижда на голям екран http://www.novsport.com/video312291_1062.html,
Според мен явно е , че Гаел играе за топката -хвърля се към нея, не към краката на противника, може би закача и крака на противника, но повече е жълт, отколкото червен картона. Виж при техния гол протестите на Петър Колев за изпълнението на тъча, по правилник мисля, че трябва да се изпълнява на не повече от 2 метра(Никито да уточни разстоянето) от мястото, където е напуснала терена, а моряците изпълняват на около 15 и то по-напред. Веднага се дава обратен тъч, преди 10-тина години много следяха за това, но никой не го е отменил и сега.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 окт 2012 01:45

petkan написа:Ама няма и друг стадион с шест метрова оградна мрежа :o Още гледам на квадратчета :(

Тая мрежа я направиха от "добро"... Най-вече от съгражданите и ЦСКА ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 окт 2012 01:53

k.dimitrov написа:
petkan написа:Гледам видеозаписа на положението, при което Гаел получи червен картон. На стадиона, от нашата позиция си изглеждаше като класически червен картон, но я вижте видеото. Според мен Гаел играе за топката и С НЕЯ! А съдията взема решение, което според мен е повлияно от нахвърлилите се играчи на Черно море върху него.

Петьо, тук се вижда на голям екран http://www.novsport.com/video312291_1062.html,
Според мен явно е , че Гаел играе за топката -хвърля се към нея, не към краката на противника, може би закача и крака на противника, но повече е жълт, отколкото червен картона. Виж при техния гол протестите на Петър Колев за изпълнението на тъча, по правилник мисля, че трябва да се изпълнява на не повече от 2 метра(Никито да уточни разстоянето) от мястото, където е напуснала терена, а моряците изпълняват на около 15 и то по-напред. Веднага се дава обратен тъч, преди 10-тина години много следяха за това, но никой не го е отменил и сега.

Вече съм напълно убеден, че няма и нарушение даже! Всъщност има, но то е преди това срещу Уатара. А Гаел играе за топката, играе първо с нея и след това с играча на Черно море. Дори когато Гаел е вече посегнал на шпагат, играчът на Морето все още не е с гръб! Съдията взима неправилно решение в следствие на натиска от страна на футболистите на домакините.
п.п. Добреде, това видео няма ли го някъде без водно лого? Баси!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 окт 2012 01:55

MORSKI написа:
petkan написа:Ама няма и друг стадион с шест метрова оградна мрежа :o Още гледам на квадратчета :(

Тая мрежа я направиха от "добро"... Най-вече от съгражданите и ЦСКА ;)

Сигурно е така, но на мен все още ми се "мрежи" погледа ;)

Върни се в “Черноморец”