Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 19 юни 2012 15:02

k.dimitrov написа:Мисля, че и на Миро ще му е трудно да даде точно тълкуване на сделката, докато не разберем целите на Илюмжинов. Това е един от най-богатите хора в Русия. Президент на Калмикия. Калмикия е автономна руска република, известна с огромните си залежи на скъпоценни камъни и брилянти. Илюмжинов е известен в Русия с прозвището - брилянтения крал (ельмазный король). Ельмаз - необработен брилянт. Дълги години е шеф на Международната федерация по шах, той беше човека, който смени цялата й структура и я направи печеливша. Промени се и начина на излъчване на световния шампион. Да не забравяме и "клозетната война" по време на мача Топалов -Крамник. Двубоят се проведе именно в Елиста - столицата на Калмикия. Известна личност още от времето на комунизма - тогава е идвал в състава на делегация в България и специално е посещавал Ванга, която му е предрекла огромното богатство и двойното му президентство. Човек на Путин, провежда неговата политика. В момента не знаем истинските му намерения спрямо Петрол Холдинг, а още повече спрямо Черноморец.

Ники. Благодаря...Четейки това ме налазиха спомени за този човек без да бях подозирал републиката му Калмикия...В същото време вече съм убеден, че Черноморец ще му е точно през...елмаза. :(
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 юни 2012 15:47

k.dimitrov написа:Мисля, че и на Миро ще му е трудно да даде точно тълкуване на сделката, докато не разберем целите на Илюмжинов. Това е един от най-богатите хора в Русия. Бивш президент на Калмикия. Калмикия е автономна руска република, известна с огромните си залежи на скъпоценни камъни и брилянти. Илюмжинов е известен в Русия с прозвището - брилянтения крал (ельмазный король). Ельмаз - необработен брилянт. Дълги години е шеф на Международната федерация по шах, той беше човека, който смени цялата й структура и я направи печеливша. Промени се и начина на излъчване на световния шампион. Да не забравяме и "клозетната война" по време на мача Топалов -Крамник. Двубоят се проведе именно в Елиста - столицата на Калмикия. Известна личност още от времето на комунизма - тогава е идвал в състава на делегация в България и специално е посещавал Ванга, която му е предрекла огромното богатство и двойното му президентство. Човек на Путин, провежда неговата политика. В момента не знаем истинските му намерения спрямо Петрол Холдинг, а още повече спрямо Черноморец.

Ами първо новината честно казано ме изненада . Второ , въобще не съм сигурен , че Илюмжинов е приритал за фирма която е в тежко финансово положение . Трето - параметрите на сделката не са обявени , тоест не се знае дали Ершов и Мелник са продавали нещо ... и просто има прехвърляне на собствеността на акциите . Единственото сигурно нещо е , че според устава на дружеството , акциите първо трябва да бъдат предложени на Събев и едва тогава тъгувани . Напълно възможно е хората зад Ершов да са загубили търпение с него и просто да го сменят . Както писах в другата тема , аз лично очаквам да бъде изкупен и дела на Събев ... но може и да останат така нещата . Но факта , че е замесена фигура от калибъра на Илюмжинов , които е и един от приближените хора на Путин , ме кара да мисля , че по-скоро става въпрос за геополитически въпрос от стратегическо значение за Русия . А на първо четене за проекти от този мащаб се сещам за Южен поток и Бургас - Александрополис . Самия Ершов говореше за някакво участие на Петрол в тези проекти . При всички положения обаче не могат да се вадят генерални изводи . Ако ще се търси голяма обществена подкрепа , то това евентуално ще стане и чрез футболния клуб .

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 юни 2012 15:51

burgazliqta написа:
ntodorov написа:Ники. Вие наистина сте нямали работа... :)
За да не скучаете виж там, какво може да направите с колежката следващата смяна, но имай предвид, че прекалената близост в повечето случаи поражда недоразумения и...бебета. :twisted:

Ще обърна специално внимание на съвета ти ;) :lol: За бебетата не се притеснявай, те хората за тази работа са измислили едни найлонови наморници, които да узъбтяват момчетата които искат да направят белята. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе виждам, че си в час с "материята", ама по този повод се сетих за един стар виц:

Попитали радио Ереван:
- Каква е приликата между жената и колата?
- И двете стават трудно подвижни след спукана гума!
:twisted:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 19 юни 2012 15:59

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Мисля, че и на Миро ще му е трудно да даде точно тълкуване на сделката, докато не разберем целите на Илюмжинов. Това е един от най-богатите хора в Русия. Бивш президент на Калмикия. Калмикия е автономна руска република, известна с огромните си залежи на скъпоценни камъни и брилянти. Илюмжинов е известен в Русия с прозвището - брилянтения крал (ельмазный король). Ельмаз - необработен брилянт. Дълги години е шеф на Международната федерация по шах, той беше човека, който смени цялата й структура и я направи печеливша. Промени се и начина на излъчване на световния шампион. Да не забравяме и "клозетната война" по време на мача Топалов -Крамник. Двубоят се проведе именно в Елиста - столицата на Калмикия. Известна личност още от времето на комунизма - тогава е идвал в състава на делегация в България и специално е посещавал Ванга, която му е предрекла огромното богатство и двойното му президентство. Човек на Путин, провежда неговата политика. В момента не знаем истинските му намерения спрямо Петрол Холдинг, а още повече спрямо Черноморец.

Ами първо новината честно казано ме изненада . Второ , въобще не съм сигурен , че Илюмжинов е приритал за фирма която е в тежко финансово положение . Трето - параметрите на сделката не са обявени , тоест не се знае дали Ершов и Мелник са продавали нещо ... и просто има прехвърляне на собствеността на акциите . Единственото сигурно нещо е , че според устава на дружеството , акциите първо трябва да бъдат предложени на Събев и едва тогава тъгувани . Напълно възможно е хората зад Ершов да са загубили търпение с него и просто да го сменят . Както писах в другата тема , аз лично очаквам да бъде изкупен и дела на Събев ... но може и да останат така нещата . Но факта , че е замесена фигура от калибъра на Илюмжинов , които е и един от приближените хора на Путин , ме кара да мисля , че по-скоро става въпрос за геополитически въпрос от стратегическо значение за Русия . А на първо четене за проекти от този мащаб се сещам за Южен поток и Бургас - Александрополис . Самия Ершов говореше за някакво участие на Петрол в тези проекти . При всички положения обаче не могат да се вадят генерални изводи . Ако ще се търси голяма обществена подкрепа , то това евентуално ще стане и чрез футболния клуб .

Знаех си аз кой може поне леееекичко да ни отвори кепенците :P
[offtopic]Акаунт, няма ли ти поне да ми дойдеш на свиждане?![/offtopic]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 16:23

Bourgas написа:И така измежду другото, видях днес двама, напълно непознати за мен с наши фланелки в центъра на ситито 8-)

Значи не съм единствен който ги е видял :lol: :lol: Аз също ги видях само че на фреша (туй до пиргоса дет е :mrgreen: )

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 юни 2012 16:24

Миро,информацията е,че Ершов е ПРОДАЛ акциите си.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 юни 2012 16:31

burgazliqta написа:
Bourgas написа:И така измежду другото, видях днес двама, напълно непознати за мен с наши фланелки в центъра на ситито 8-)

Значи не съм единствен който ги е видял :lol: :lol: Аз също ги видях само че на фреша (туй до пиргоса дет е :mrgreen: )

Еми аз минах от там, що не ми се обади или си от тези, които сядат на кафетата с гръб към улицата, като мен и не виждат никого? :geek: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2012 16:37

Bourgas написа:
burgazliqta написа:

Еми аз минах от там, що не ми се обади или си от тези, които сядат на кафетата с гръб към улицата, като мен и не виждат никого? :geek: :mrgreen:

Виждах улицата, ама водех приятен разговор и не съм обърнал внимание, че си минал плюс това и бях вътре в кафето и не се вижда кой знае колко много. ;) Жалко че не съм те видял, иначе щях да се обадя и да те поканя да пием по една биричка :) А пича го видях щото няма как да не се забележи тениската на Олд-а. :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 юни 2012 16:42

Ама аз видях още един. Единия беше сам, другия беше с друго момче. А като има жени около теб, обаждай се, че съм, дърт, но още съм запазен :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 юни 2012 16:44

Ми що не ги заговори бре, Тош? Аз кЪт видя някой от нашите и директно го спирам и го почвам на оферта..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”