Приятелю Торино, ти явно си гледал мача по ТВ или имаш някакви бегли наблюдения. Изключвам последните 10 минути на мача, когато определено Черноморци отпаднаха физически и на два-три пъти ритаха топката безцелно. През останалото време Черноморец приемаше играта в своята половина и търсеха пространства напред. Създадоха и немалко голови положения ( дано си видял това ). При реализирането на втория гол Черноморец създаде низ от положения ( Милиев изби топката пред връхлитащия Андонов, при последвалия корнер Петков изби топката в нов корнер, при новия корнер вече няма как - мушнаха втория гол ). На стадиона се виждаше най-добре: Всички играчи на Левски бяха стиснати в менгеме. Не можеха да дишат ( до 72-73', когато кривия влезе). левски създаде най-добрите си възможности за гол, когато Черноморец откровенно се прибраха. След 87' Ч-ец "забиха" два териера около Алекс и Левски отново си подаваше топката по ширина. Е, как искаш да победят Левски и аджеба ми кажи: Коя тактика не е печеливша, когато води до победа. И да - Черноморец би Левски единствено с тактика и акъл. Левски загуби с много майсторство, силни футболисти и... липса на идея. Ако Черноморец играеше в глуха защита - Левски щеше да им напълни кошницата, така както го прави с другите отбори в София. Приятелю от Торино. Футбола не е само владеене на топка, низ от атаки, майсторски финтове и прочие. Актуализирай се: Хората играят футбол вече с акъл. В този мач Левски беше отборът, който играеше с топката, а отбора, който играеше без топка беше Черноморец. Движението на Балъковите хора по терена могат да го видят само хората на стадиона, тези пред ТВ-то мислят, като теб. Убеден съм, че Черноморец е пробягал повече километри от играчите на Левски. Приятелю Торино, виждам, че уважаваш италианския футбол. Уважавам го и аз. Точно ти би трябвало да разбираш подобни тактики и настройки в играта. Пак казвам: Черноморец не ме впечатли с нищо друго освен с правилните постройки, нагласи и тактически прийоми. Ако и физически беше малко по-подготвен ( отдавам слабостта им и на задуха в Бургас ) Черноморец щеше да доиграе целия мач на високо ниво. При 2:0 на стадиона викахме "Още", защото всички виждахме, че сините от София са в хванати в капанче...Дано говорим за един и същи мач? За Черноморец - Левски, нали