Черноморец Бс 2 - 0 Монтана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Черноморец Бс 2 - 0 Монтана

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 13:08

Еми нали сме си най-добрият град за живеене :)
Нормално е напливът да е неудържим :)
СтанАхме като столичани :( в повече
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 ное 2011 13:35

kartago написа:
petkan написа:От предните поустове разбирам, че горе-долу сме били наблизо. Ние пък бяхме зад тоя, дето се кодошеше с Гаджев.

Е то наистина сме били близо, щото се чу някъде до нас това, а и Калпазанчо веднага се включи )))))) "Лошото" за нас беше, че си тръгна тоя чичка до нас, мнооого колорит и настроение вкарваше, сигурно се е чудил човека защо се хилим на всяко негово обаждане :mrgreen:

Картаго, явно и той се веселеше с нас. Колкото пъти се обърна към него толкова пъти беше усмихнат, дори, когато от устата му излизаше:" У-уууу, п***рас* долен"... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 ное 2011 13:36

ntodorov написа:
kartago написа:
petkan написа:От предните поустове разбирам, че горе-долу сме били наблизо. Ние пък бяхме зад тоя, дето се кодошеше с Гаджев.

Е то наистина сме били близо, щото се чу някъде до нас това, а и Калпазанчо веднага се включи )))))) "Лошото" за нас беше, че си тръгна тоя чичка до нас, мнооого колорит и настроение вкарваше, сигурно се е чудил човека защо се хилим на всяко негово обаждане :mrgreen:

Картаго, явно и той се веселеше с нас. Колкото пъти се обърна към него толкова пъти беше усмихнат, дори, когато от устата му излизаше:" У-уууу, п***рас* долен"... :)

Е сигурно, човека си търсеше изявата, а ние бяхме доста благодарна публика все пак! )))))))

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 ное 2011 13:46

Кой каквото да ми приказва - Бургазлии сме малобройни, но веселяци, като публика. Преди години така беше и на стадион Черноморец, когато се вземем на сериозно - само страдаме. :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2011 16:17

Гаджееееееееееееев, к*рвооооооооооооо! И от нашата рехава компания се чу: Не той бе, майка му! Хахахах, попилях се от смях, около нас и ние: Е тоя п*дераст, майка му да е*а, тъп съдия. И чичката зад нас след 20 секунди, вече при отминала ситуация, млъкнаха хората и той : А, бе, ей! П*дерааааст! Майка ти да е*а! Хахахахахах, честна дума, не можах да гледам мача. А най-много се смях наистина на тая ебавка със страничния. Лапетата метната 1 топка допълнително и Владо към страничния: Ей, момче! Спиииииииииииииииииииш! Спиииииииииииииииииииииш, бе момче, спиииииииииииииииш! Всичко наляга от смях, изкараха топката лапетата и едното метна друга вътре и Владо пак: А. бе ей, момче, казах ли ти, бе! СПиииииииииииииииииииииииииииииииииш! Хахаххахахахха каталясах, честно! Забавно ми е много с вас момчета, айде да направим организация до Филибето да идем, че чувам специално заради нас кебабчета ще носят, че и пари за билети ще дадем :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 29 ное 2011 18:56

ntodorov написа:Капитане ? Как ти се струва физическата форма на момчетата в предпоследния мач от полу-сезона. Липсва ли ни човека Тр. Терзийски ?...Моето скромно мнение е кратко: Не... Но сподели/ете и ти/вие. В този мач и в повечето, които аз гледах се забелязваше, като че ли не точно умора, но някакъв спад в настроението и мотивацията за игра в последната четвърт от двубоите. За сега това ни избирателно или случайно "настроение" за игра не ни е изиграло лоша жега, но занапред - не знам. Презумпирам, че вече ще сме с други амбиции на пролет де... :)

Здравей! Благодаря за добрите думи.
Относно човека Терзийски - да. Относно специалиста - не особено. В момента в клуба работи един страхотен професионалист, който е много добър по подготовката, но има и много опит и знания за възстановяване на спортисти. Голямото му предимство е, че са екип с Херо от много време - нещо, което е много важно при предсезонната подготовка и навлизането в игрови ритъм. Общо взето в последните две години видяхме всички възможни видове подготовка на отбора - умишлено удължено навлизане в игрови ритъм при Балъков след лятото, в резултат на което отборът рухваше физически след 65тата минута и се изтегляше в защита, но с повече въздух в края на полусезона; подготовка без цели през зимата и резултатът - неподготвени футболисти; подготовката на Детелин и Херо с интензивни мачове на гъсто без големи и продължителни физически натоварвания точно преди началото на първенството. Предполагам, че си спомняш контузиите, с които почна сезонът. Важното е, че се запазиха основните играчи, които бързо навлязоха в добра форма. Тук до голяма степен имахме и късмет.
Предполагам, въпреки че си фен на Черноморец, си наблюдавал Нефтохимик и си спомняш кой беше най-големият враг на отбора - продължителните тежки контузии на основни играчи. За мен работата над физическото състояние на играчите е задоволителна. По-трудно е в студените сезони да се започне с интензивна, сгъстена подготовка, подобна на тази от лятото поради по-високата опасност от тежки контузии, но програмата изисква бързо влизане във форма и задължително КАЧЕСТВЕНА РЕЗЕРВНА СКАМЕЙКА!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 ное 2011 19:33

каквото и да си говорим ... истината е във възстановяването . Ефекта от една предсезонна подготовка трае максимум 2 месеца . Според мястото на което се провежда . След това идва ред на химията , най-общо казано . Добрия кондиционен треньор , колкото и да е добър , ако не разполага с подобаващ "бюджет" , няма да може да направи много . Та в този дух - Терзийски направи име благодарение на факта , че работеше във финансово обезпечени клубове . Не отричам качествата му , но все пак говорим за наука - не за магия ;) Лошото беше , че единствен той от целия екип си разбираше от работата . :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 ное 2011 20:37

Капитане. Благодаря и аз. Интересно ми е да чета твоите анализи. Усещам професионализъм в тях. Мисля, че си футболен човек...
Ще ми се да отворим една специална тема САМО за футболни анализи, мнения, статистика, дискусии и прочие. Тема, в която всяко размиващо мнение да бъде игнорирано...Ако има хора потопени по-навътре в материята могат и да си признаят...Ще ги ползваме за лектори...нещо, като Академия Бургас футбол :)
ПС: Капитане. Напълно споделям твоя аватар.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 29 ное 2011 20:43

Давай, отваряй темата.
Аз поне обещавам да бъда добър слушател/читател :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 ное 2011 20:51

petkan написа:Давай, отваряй темата.
Аз поне обещавам да бъда добър слушател/читател :)

И аз съм от рисковите читатели. Ако има обаче човек ( подозирам, че има), който може да ни държи във видение за нещата в отбора и то точно сега през дългата зимна пауза сигурно ще задавам въпроси, като преродено дЯтЕ. :)

Върни се в “Черноморец”