Bartolomej написа:Искам си Акаунта на 05 Ное 2011 20:07
Аз го гледах мача и съвсем спокойно мога да твърдя , че всички показани картони са заслужени . Ако може да се упреква в нещо съдията , е че не показа още няколко и за двата отбора . Конкретно за картоните на Черноморец .
Дянков и Кишишев - за груби фалове с бутоните напред .
Паланков и Терзиев - професионални фалове извършени в гръб .
Жужу - освен че беше най-слабия на терена си извади и картон за бавене на времето .
Асис - ами освен простотия друго не ми идва наум .
Безобразен мач и за двата отбора . Колев - играч на мача .
Ффен на акулите ли си ,че си гледал съвсем спокойно![]()
Ако си фен спокойно мач можеш да гледаш , ако водимхме с 3:0 , ма при този съдия и гостувена в Ловеч , няма как да съм спокоен . Май нещо не ти се нрави ,че Черноморец не загуби , е нищо и мазута не загуби , поне там си бил спокоен .
Приятелю , пак си се превъзбудил нещо ( дано да е от спечелената точка ) ... или имаш сериозни проблеми с българския език . Или просто се заяждаш . Един кратък урок по лексика :
"Аз го гледах мача и съвсем спокойно мога да твърдя , че всички показани картони са заслужени" откъдето явно си извадил заключението за душевното ми състояние по време на мача , е сложно изречение ( или по точно част от такова ) . Състои се от 3 прости изречения "Аз го гледах мача" , "съвсем спокойно мога да твърдя" и "всички показани картони са заслужени" ... свързани с частиците "и" и "че" . Къде е написано нещо от рода "гледах мача спокойно" ? Нямам нищо против споровете , ама не ми изопачавай думите